Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 20–26 Mai 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 19 mai 2017 | 06:05



Horoscop Urania săptămâna 20–26 Mai 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 20–26 Mai 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 20 și 21 mai, la prânz, posibile preocupări legate de trecut, analiză a gândurilor și sentimentelor ce i-au animat cândva pe nativi, clipe de nostalgie și înmuiere sufletească; uneori, toate acestea pot fi stârnite de o discuție care îi obligă să scoată din cămările sufletului chipuri, întâmplări și trăiri uitate ori ascunse de mult timp. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 Berbecii vor reveni la viața activă, având reacții rapide și trăiri intense, fiind înclinați să ia decizii pripite, mai puțin analizate, în funcție de provocările momentului. Unii, mai ales cei aflați între 40 - 42 de an, vor dori ca existența lor să ia altă direcție, fiind gata să-și schimbe opțiunile fundamentale, pentru a opera înnoirea dorită. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, nativii vor fi cuprinși de pragmatism. Preocupările lor vor fi axate pe ideea câștigurilor bănești și aflării unor soluții pentru a ieși din noianul problemelor financiare cu care se confruntă. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, posibile deplasări de scurtă durată obositoare. Discuții care impun combativitate. Berbecii vor trebui să demonstreze ceva, să se apere, să explice ori să învingă, prin argumente, logică și relevanță, o premisă relațională sau educațională (examen, test, verificare a pregătirii profesionale). Din 20 mai, când Soarele va intra în casa a III-a educației și a comunicării, aceste aspecte ar putea deveni prioritare. Pe 25 mai, la ora 23:31', va avea loc faza de Lună Nouă în Gemeni; ea ar putea da o coloratură specială evenimentelor ce țin de specificul casei a III-a, despre care vorbim, dar ar putea marca o cotitură sau aduce un element de noutate (cunoașterea unor locuri noi, a unor persoane noi, stabilirea altor tipuri de relații și dialoguri, asimilarea unor informații) care pot schimba datele unei probleme personale.



Horoscop Taur pentru săptămâna 20–26 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 20 și 21 mai, la prânz, stare de bine în prezența unor persoane în care Taurii au încredere și față de care manifestă admirație. Mici confesiuni, discuții de taină, sfaturi și comuniune sufletească cu prietenii și cunoscuții legați prin gusturi și idealuri comune. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, răstimp caracterizat prin agitație, nemulțumire, enervare sau „ambalare”, stări provocate de un eveniment de dată recentă pe care nu l-au putut controla așa cum și-ar fi dorit sau așa cum ar fi trebuit și care a dat naștere la confuzii, erori, întârzieri. Unele situații dezamăgitoare sau care îi pun pe Tauri în alertă ar putea proveni de la locul de muncă unde se anunță măsuri ce privesc o reorganizare a muncii sau o reașezare salarială care, dacă s-ar realiza în parametrii anticipați, nu i-ar avantaja deloc. Stare de sănătate marcată de tulburările nervoase și, prin reflex, ale sistemului vegetativ. Insomnii, migrene, tulburări de gândire (judecată greșită, percepții exagerate, răstălmăciri, superficialitate, neatenție). E nevoie de mult autocontrol și stăpânire de sine. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, nativii vor simți nevoia să se calmeze, să-și tempereze reacțiile, să revină la logică și rațiune pentru a cântări cu obiectivitate realitatea din jurul lor. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, problemele bănești vor deveni prioritare, mai ales că, din 20 mai, Soarele va intra în casa a II-a a veniturilor obținute din muncă sau efort personal iar din 25 mai (ora 23:31') acest sector va primi și influxurile fazei de Lună Nouă în Gemeni, care împreună cu Marte, va contura un peisaj astral dinamic, intens, solicitant sau chiar dramatic pentru cei care au, pe harta nașterii lor, mai multe planete în semnul Gemenilor. Din 26 mai se conturează divergențe pe teme financiare și de interes material.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:Între 20 și 21 mai, la prânz, Gemenii vor simți nevoia să aibă o inițiativă menită să le îmbunătățească imaginea sau să le schimbe unora percepția și opinia despre ei care nu-i avantajează. Mici momente de satisfacție legate de carieră. Pe 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, dând casei I, a personalității, o vocație specială pentru următoarele patru săptămâni. Totodată, acest traseu solar va accentua discrepanțele legate de locul și rolul lor în societate, va genera modificări ale funcției sau rangului și demnității deținute până acum. Soarele lor natal și Soarele în tranzit vor primi opoziția lui Saturn care va împiedica semnarea unor contracte sau va genera confruntări de opinii categorice între partenerii de afaceri sau între soți și va naște tensiuni interioare, personale sau parteneriale cu reverberații spre casa valorificării superioare a meseriei. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, posibile dispute cu unii prieteni sau cu acele cunoștințe care trec prin momente de reașezare a destinului lor în cadre noi de viață, ceea ce le impune o schimbare de atitudine sau de opinie, contrară cu direcția de viață a nativilor de unde și discrepanțele, destul de greu de acceptat. Deși justificate, reacțiile Gemenilor, vor fi radicale sau prea „sonore” față de semnificația lor; mai bine zis, le vor da prea multă importanță. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, nativii vor simți nevoia să-și limpezească gândurile răvășite de trăirile intense și derutante, din ultima vreme. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, întreaga lor ființă va fi obligată să răspundă „prezent!” solicitărilor și să facă față provocărilor, cu atât mai mult cu cât, pe 25 mai, la ora 23:31', va avea loc faza de Lună Nouă în Gemeni, care, pentru ei, va avea menirea să marcheze un eveniment special, în ipostaza de „nou început” al unui sector de viață.






Horoscop Rac pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 20 și 21 mai, la prânz, perioadă bună pentru analize, studiu și observarea atentă a unei situații, pentru meditația pe o temă personală ori pentru acumularea de informații, experiențe și trăiri constructive. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, provocări esențiale în planul funcției, imaginii publice, al autorității profesionale sau sociale și politice, dacă este cazul. Numeroase motive de dispută, confruntări de opinii, conflicte cu una sau mai multe persoane și/sau instituții în legătură cu munca sau cu activitatea, depusă în trecut ori în prezent, supusă acum unui control sau unei anchete. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, Racii pot stabili relații utile lor, menite să-i sprijine într-o inițiativă. „Mână de ajutor” de la un prieten care intervine în beneficiul unui Rac sau care îi atrage atenția asupra unei vulnerabilități din viața și activitatea lui, dându-i acestuia posibilitatea să o corecteze la timp. Relații noi și utile dar de scurtă durată. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, efervescență a vieții interioare (gânduri, proiecte, analize, preocupări, strategii) intensificate din 20 mai, când Soarele se va începe să tranziteze casa a XII-a. Aceasta etapă astrală va permite limpeziri și lămuriri, ca efect al fazei de Lună Nouă din Gemeni, care va avea loc pe 25 mai, la ora 23:31'. Tot din 20 mai se vor pune probleme de sănătate; în general, va fi vorba de simptome de mică intensitate, cu caracter trecător, dar care îl pot alarma pe nativ prin revenirea lor cu o anume constanță. Ținând cont că, din 26 mai, opoziția Marte/Saturn, de pe axa celor două case ale sănătății, se va acutiza, se poate anticipa că, cele mai frecvente suferințe organice vor fi legate de fiziologia aparatului loco-motor (osatură, musculatură, sistem nervos, sistem arterial și venos), a plămânilor și a ficatului.



Horoscop Leu pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 20 și 21 mai, la prânz, posibilă mică atenție materială (cadou) sau gest de bunăvoință care poate înlesni demersul unui nativ, în plan material sau strict financiar. Tristețe resimțită mai profund decât în alte zile, în cazul celor care au pierdut, de curând, pe cineva drag lor. Pe 20 mai, Soarele va intra în casa a XI-a a prietenilor și apropiaților întru ideal și gusturi comune și va accentua nevoia Leilor de dialog, de schimb de impresii sau de consultare. Leii pot discuta chestiuni de interes comun cu una sau mai multe persoane cu care se pot afla în legături de prietenie mai vechi sau mai noi, născute, prin natura împrejurărilor, în preajma zilei de 25 mai, când se va produce faza de Lună Nouă în Gemeni, moment astral menit să pună în evidență nevoia de apropiere umană în vederea cooperării sau a susținerii unei cauze comune, acceptate, în acele zile, printr-o înțelegere verbală ce o va preceda pe cea scrisă, contractuală, consfințită, probabil, în perioada iulie/august a.c. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, dorință de afirmare, de emancipare, de salt calitativ într-o activitate superioară. Dorința nativilor de a fi lideri, de a conduce un demers original. Etapă importantă pentru meserie, funcție, atribuții, desemnări în calități oficiale; discuțiile vor trebui purtate cu calm, cu atenție, fără precipitări și entuziasme disproporționate, chiar dacă motivul, în sine, va fi flatant sau convenabil. Multă agitație interioară și exterioară, provocată de întâlnirile cu persoane nou intrate în cercul de apropiați al Leilor care vor fi nevoiți să facă față solicitărilor venite din partea acestora. Din 26 mai, se vor manifesta stridențe în plan relațional, emoțional sau sentimental. Cele auzite, văzute sau sesizate vor stârni reticența și îndoiala nativilor față de anumite persoane.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 20 și 21 mai, la prânz, amestec al sentimentelor sau al constrângerilor născute din datorie morală, respect, recunoștință, motiv pentru care, cei născuți în Fecioară se vor purta tolerant sau vor ierta derapajele soțului/soției. În relațiile de afaceri, aceste argumente îi vor împiedica să adopte atitudinea justificată ori să ia deciziile necesare redresării unei activități care a fost adusă în situație de criză de un partener. De aceea, este de cântărit până unde poate merge această concesie fără ca ea să genereze complicități vinovate sau îngăduințe riscante. Pe 20 mai, Soarele va intra în casa a X-a, a carierei, și-i va aduce pe nativi în situația de a deveni eroi sau vedete; ar putea fi vorba de un succes trecător, de vâlva care se va face în jurul lor dar care se va stinge repede, fără vreun profit socio-profesional real. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai, după-amiaza, contradicții între interesul material al nativilor și felul în care aceștia vor lua anumite decizii, nu întotdeauna corecte, legale sau justificate. Nu este bine să grăbească cursul firesc al tranzacțiilor sau al contractelor pentru că cei doi Benefici se vor afla în opoziție, pe cele două case ale banilor și avantajelor materiale, întreaga săptămână. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, interes pentru aspectele mărunte de viață cotidiană sau pentru latura mai puțin spectaculoasă a unei activități de creație, de interpretare, de educație (chestiuni administrative, organizatorice). Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, sarcinile de serviciu sau exercitarea funcției îi vor „lua pe sus”. Cursul evenimentelor se va precipita în preajma zilei de 25 mai, când, la ora 23:31', va avea loc faza de Lună Nouă în Gemenicare le va obliga pe Fecioare să facă față solicitărilor și își va pune amprenta pe felul în care se vor prezenta în mediul profesional sau în viața socială.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 20 și 21 mai, la prânz, slăbiciune emoțională, labilitate sentimentală, momente în care nativii vor fi dominați de impresiile subiective. Pe 20 mai Soarele va intra în idealurilor înalte și a preocupărilor superioare și, din această postură, le va da nativilor, timp de patru săptămâni, forță mentală, imaginație, inspirație, capacitatea de a inova, de a crea, de a găsi soluții și de a comunica convingător și expresiv. Același tranzit va spori relațiile cu persoanele aflate în străinătate și va crea oportunități de călătorie peste hotare de scurtă durată, pentru prospectare, stabilirea de contacte cu reprezentanții unei instituții. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, se pot identifica relațiile parteneriale pot trece prin încercări. Nativii vor trebui să dea dovadă de diplomație, răbdare și maturitate. Aparențele nu merită o replică dură dar, pot fi și cauze profunde, care reflectă o stare de lucruri în neregulă, vicioase sau abuzive care privesc relația dintre soți (pe fondul unor nemulțumiri anterioare sau al unei despărțiri în fapt se poate ajunge la „faza pe divorț”). Ipoteza despărții bântuie și relațiile de afaceri. Contractele sau proiectele comune vor fi mai șubrede ca niciodată. Răstimp nefavorabil pentru desfășurarea proceselor, mărturiilor sau anchetelor. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, discuții cu privire la cea mai indicată manieră de a intra în posesia unui bun. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, Balanțele se vor mobiliza pentru a face față unor evenimente - spectacol, festivitate, congres, forum, colocviu -, care le vor pune în situația de face expuneri publice, a da interviuri, a face declarații oficiale. Relația nativ - public poate fi afectată, pe 25 mai, de faza Lunii Noi în Gemeni și poate fi complicată, după 26 mai, de natura rigidă a opoziției Marte/Saturn, de pe axa celor două case ale comunicării.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 13–19 Mai 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 20 și 21 mai, la prânz, posibile nostalgii, regrete de-o clipă; Scorpionii, indiferent de vârstă, vor simți nevoia să fie mângâiați, răsfățați, alintați. Pe 20 mai, Soarele va intra în casa beneficiilor înlesnite de persoane și instituții. Cel mai dinamic aspect al următoarelor patru săptămâni va fi cel al negocierilor, al discuțiilor preliminare, al dezbaterilor sau al efortului de a-i convinge pe cei cărora le solicită susținerea materială de oportunitatea și avantajele proiectului promovat de ei. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai, după-amiaza, casa muncii este pusă la încercare de tensiunile majore la locul de muncă care pot fi generate de relațiile inter-umane încordate sau de măsurile care urmează a fi puse în aplicare și care sunt prost primite de către angajații care își văd, astfel, amenințate venitul și/sau statul profesional. Scorpionii vor fi vehemenți în acțiunea lor de contestare mai ales că, în cazul lor, respectivele măsuri, vor avea aerul unei răzbunări, a unei persecuții sau a subminării statutului lor profesional. Din punctul de vedere al sănătății, funcțiile cerebrale vor fi la încercare. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, posibile consultări preliminare cu privire la o asociere proiectată. Discuțiile vor fi marcate de dificultăți în afirmarea deschisă unui punct de vedere personal și de reticențele presupușilor viitori parteneri. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, implicare afectivă determinată de un litigiu de natură financiară (partaj, moștenire, dividende, etc.) care îi va transforma de Scorpioni în niște ființe pătimașe, comportament amplificat și de faza Lunii Noi care se va produce în seara zilei de 25 mai. Contradicțiile se vor accentua după 26 mai când, acestui context, i se va adăuga și impactul opoziției celor doi Malefici, Marte/Saturn activă pe axa celor două case ale banilor și veniturilor.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 20 și 21 mai, la prânz, relațiile cu familia din care provine nativul vor fi marcate de îngăduință, respect, dorință de a ajuta. Dar, se pot dezvolta și ipostaze contradictorii care, în ciuda compasiunii resimțite de către nativi, se pot manifesta ori de câte ori, intențiile formulate vor atinge un punct sensibil, o suferință personală ori o trăsătură de caracter (egoism, inflexibilitate, zgârcenie, încăpățânare.). Pe 20 mai Soarele va intra în zodia Gemenilor și va genera, timp de patru săptămâni, situații conflictuale, readucând în actualitate dispute mai vechi, probleme nerezolvate, dând proceselor un curs inedit, neluat în calcul de nativi. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, relațiile sentimentale vor fi tulburi, marcate de irascibilitate, ostilitate sau supărare manifestată zgomotos ori chiar de represalii și pedepse exemplare pe care Săgetătorii le vor aplica, demonstrativ sau crezând sincer că procedează bine, celor dragi (copii, iubit/iuită, prieteni). Cei vizați este bine să nu le răspundă pe măsură. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai după-amiaza, discuții profitabile despre cum ar putea câștiga un „ban în plus”, tatonarea posibilității de angajare într-un al doilea loc de muncă. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, se conturează escaladarea discuțiilor cu tentă conflictuală și degenerarea oricărei conversații în dispută. Evenimentele care-i solicită pe parteneri vor pune la încercare trăinicia sentimentelor și onestitatea relației lor. Situația se poate schimba brusc, de la oră la alta, pe 25 mai, pe fondul producerii fazei de Lună Nouă, care va induce nervozitate și intoleranță. Din 26 mai, aceste relații precum și evoluția proceselor, vor fi controlate de relația rigidă și greu de contracarat a opoziției dintre Marte și Saturn, pe axa Săgetător/Gemeni, ceea ce va avea darul să complice sau să aprofundeze adversitățile.



Horoscop Capricorn pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 20 și 21 mai, la prânz, Capricornii vor manifesta tendința de a se împăca bine cu toată lumea. Pentru unii, prioritatea momentului va fi învățătura sau găsirea celui mai adecvat mod de a se exprima pe sine, de a-și găsi și cultiva vocația. Pe 20 mai, Soarele va intra în casa muncii și, timp de patru săptămâni, va crea numeroase situații favorabile pentru activitatea curentă sau pentru posibilitatea de a se angaja (dacă sunt liberi de contract) ori de a accepta propuneri de colaborare. Din punctul de vedere al sănătății, tranzitul Soarelui prin acest sector va avea un efect benefic, de revigorare a organismului, permițându-le celor suferinzi să suporte mai ușor un tratament solicitant, celor operați să se vindece mai repede sau altora, într-o altă ipostază, să se lămurească asupra afecțiunii de care suferă, după o perioadă de dubii și erori de diagnostic. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, pe direcția familie/patrimoniu/avere situația se precipită, se înrăutățește. Posibile certuri violente. Nota generală este de agresivitate, de ostilitate; se pot profera amenințări, se pot lua, de o parte și de alta a „combatanților” măsuri de intimidare sau recurge la gesturi de forță. Firește, nu este nota generală în care vor intra toți cei născuți în Capricorn. Aceleași ipostaze drastice (vorbim casele IV-V, respectiv de axa Berbec/Balanță, pe care evoluează cei doi Benefici în opoziție, obstrucționați de Uranus și Pluton), se pot manifesta acut, din cauza Lunii Noi din 25 mai, în domeniul profesiei, funcției sau rolului social. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai, după-amiaza, dialogul părinți-copii poate evolua constructiv. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, schimbări (constrângeri?) în regimul muncii și al salarizării. În planul sănătății, doar în aceste două zile, posibile tulburări legate de fiziologia brațelor și mâinilor; risc de fracturi.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 20 și 21 mai, la prânz, mici satisfacții materiale ori câștiguri bănești modeste dar binevenite. Pe 20 mai, Soarele va intra în casa a V-a a sentimentelor și a relațiilor cu copiii, și va permite un bun schimb de impresii cu cei dragi. Latura pedagogică va fi intensifică de vibrațiile acestui astru care le va da părinți o mai mare capacitate de a înțelege nevoile copiilor precum și o bună adaptare la situația specială prin care aceștia trec. Următoarele patru săptămâni vor fi favorabile celor care scriu, joacă pe scenă, au relații cu publicul datorită capacității de exprimare libere, inteligente, prin intuiție și expresivitate. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai după-amiaza, se conturează un răstimp în care Vărsătorii n-ar trebui să fie provocați. Uranus, guvernatorul lor, se află într-o combinație astrală dizarmonică alături de cei doi Benefici în opoziție și poate crea, în orice clipă, din orice fleac, furtuni verbale. Risc de a rata participarea la un examen din cauza unui eveniment neprevăzut sau de a compromite participarea unui candidat la o formă de verificare a cunoștințelor sale din motive subiective, străine de latura educativă sau pedagogică. Pericole de toate felurile (incidente sau accidente) în cazul deplasărilor. Atenție la plecările intempestive care îi pot pune pe unii în situația de a recurge la mijloace de transport periculoase, precare sau de a se hazarda să plece în condiții meteorologice aflate sub avertisment de vreme rea. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai, după-amiaza, preocupări casnice, informare cu privire la o chestiune domestică ce trebuie remediată. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, noutăți în viața sentimentală, surprize – și bune, și rele – cu privire la felul în care se poartă, gândește sau trăiește o persoană iubită. Concluziile nu fac plăcere și îndeamnă la separare.



Horoscop Pești pentru săptămâna 20–26 Mai 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 20 și 21 mai, la prânz, perioadă plăcută, favorabilă unor momente de destindere, de repaus, de refacere a forțelor, de izolare de factorii de stres, de împăcare cu sine. Din 20 mai, Soarele va intra în casa a IV-a și va pune problema rezolvării unor chestiuni de familie sau de patrimoniu. Dialogurile vor fi numeroase, uneori constructive, alteori deslânate, în funcție de subiectul în cauză și de calitatea umană a celor implicați. Unora, însă, acest tranzit, le poate activa, din opoziție, casa a X-a, punându-i în situația de a-și asuma sarcini dificile de serviciu, de a accepta misiuni oficiale cu grad mare de responsabilitate publică, legală, materială, morală sau politică, după caz, sau de a se lua la trântă cu niște bariere ce stau în calea afirmării lor. Între 21 mai, după ora 13:11', și 23 mai, după-amiaza, se va pune, din nou, problema banilor, a efectuării unor plăți care cer ingeniozitate în rezolvare sau sacrificarea unor bunuri personale pentru a onora datoriile. Unii Pești pot avea dispute cu reprezentanții instituțiilor pe fondul încurcăturilor sau aplicării incorecte a reglementărilor în vigoare, drept pentru care, vor face eforturi în vederea rectificării greșelilor comise în documente. Între 23 mai, după ora 15:23', și 25 mai, după-amiaza, dorință de a cumpăni lucrurile, de a analiza atent o situație, de a se înarma cu argumente legale, în vederea adoptării unei atitudini corecte, adecvate cauzei. Posibilitate de a de a asimila într-un răstimp scurt un volum mare de cunoștințe. Între 25 mai, după ora 15:16', și 26 mai, problemele de familie revin în atenția Peștilor. Unul sau ambii părinți ori rudele apropiate au nevoie de ajutorul și asistența lor asta, pe fondul unei situații nu tocmai comode nici pentru nativi, marcați de influențele pe care le va avea asupra lor Luna Nouă care se va produce în seara zilei de 25 mai, chiar pe acest sector.



Horoscop Urania saptamana 20–26 Mai 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții