Horoscopul Astrologilor din Israel 2024

Horoscopul Astrologilor din Israel 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Fiecare...

Horoscop Urania saptamana 6–12 Mai 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 5 mai 2017 | 05:57



Horoscop Urania săptămâna 6–12 Mai 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 6–12 Mai 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 6 mai, până spre seară, va continua să se manifeste tendința astrală instaurată cu o zi – două în urmă, cu privire la sănătate și echilibrul interior. Comportamentul lor va fi dictat de stres și presiunile momentului sau de plictisul sarcinilor de serviciu obositoare. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, puternice contradicții astrale vor răscoli axa caselor I – VII, transformând acest segment zodiacal într-un teren de luptă în care nativul va fi angrenat ca și cum ar fi o luptă a lui împotriva tuturor. Ținând cont de faptul că, în acest răstimp, se vor afla în opoziție cinci planete pe axa Berbec/Balanță, se pot anticipa numeroase ipostaze ale vieții personale „deranjate” de partenerii de viață, de afaceri, de proiect, de dușmani, rivali sau de competitori. Se pot produce atacuri la adresa nativilor care vor fi obligați să ia atitudine, să se apere, în unele cazuri fiind nevoie să apeleze la sprijinul instituțiilor menite să apere ordinea, legea sau să facă dreptate. Perioadă extrem de riscantă pentru evoluția proceselor, mărturiilor și declarațiilor Este limpede că, pe acest fond deloc prielnic, nu e indicat să se semneze contracte, să „se bată palma” pentru anumite înțelegeri sau să se ia decizii cu privire la participarea și implicarea nativului într-un colectiv. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, Luna Plină în Scorpion (11 mai, ora 00:42', cf. Orei de Vară), îi va pune pe Berbeci în situația de a constata că sunt păcăliți de o persoană (poate fi vorba chiar și de o rudă), că banii lor sunt periclitați de felul în care decurge o afacere sau o investiție. Întregul efort trebuie îndreptat spre stabilizarea și limpezirea situației și nu spre răfuieli și explicații. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, avânt, încredere și ambalare în legătură cu o proiectată călătorie de interes personal, pentru studii sau în vederea strămutării reședinței.


Horoscop Taur pentru săptămâna 6–12 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 6 mai, până spre seară, nativii vor da curs tendinței pragmatice în relațiile cu prietenii sau cunoscuții, pe care îi vor „păstra” în eventualitatea că vor avea, cândva, nevoie de ei sau de a-și gestiona sentimente în chip lucid, fără să se lase duși de valul pasiunii și al sentimentelor. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, destul de mult zbucium provocat de o situație complicată, care se derulează haotic, dezordonat, derutându-i pe nativii care nu vor știu cum e mai bine să acționeze. Prima și singura lor reacție, va fi enervarea; în funcție de sectoarele de viață personală pe care le vor atinge pe harta personală opozițiile dintre cele cinci planete aflate în tranzit pe axa Berbec/Balanță îi pot speria sau scoate din sărite. Rămânând la analiza generală a momentului, și sănătatea ar putea fi afectată în această perioadă; cele mai frecvente tulburări ținând de procesele mentale (iritare, reacții bruște, insomnii, migrene, furii reprimate) și funcțiile renale, urinare sau genitale. Dușmanii le pot pregăti Taurilor surprize neplăcute, „lucrându-i”, deocamdată, din umbră. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, se vor manifesta influxurile fazei de Lună Plină din 11 mai (ora 00:42'), pe axa caselor I-VII, care poate scoate la suprafață o importantă chestiune legată de asocieri, conflicte sau de propria lor „așezare în destin”, în legătură cu care pot avea, pe fondul acestui eveniment astrologic, o revelație. Moment trăit cu intensitate prin implicarea profundă a nativilor în contextul actual. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, contradicții și conflicte interioare provocate de o chestiune bănească, de un venit rezultat din muncă, din tranzacții sau din speculații. Sfârșitul zilei de 12 mai este marcat de o informație sau de o situație în derulare care indică o evoluție dezavantajoasă pentru Tauri, sau apariția unor noi condiții/condiționări financiare, materiale ori de beneficiu personaL, care strică regula jocului.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 6 mai, până spre seară, se va manifesta tendința, instalată cu două zile în urmă, care îi va obliga pe Gemeni să țină cont de problemeLE de familie ori de nevoia de a rezolva chestiuni casnice, domestice, gospodărești. În planul activității publice, profesionale, în afaceri și în colaborări pot apărea discrepanțe și nemulțumiri. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, multă forfotă sentimentală. Unii nativi pot fi tulburați de ceea ce vor descoperi că se petrece, în realitate, în viața lor sentimentală. Pe fondul acestei stări de surescitare, ei pot lua decizii neinspirate și insuficient gândite. Relațiile cu copiii pot trece prin clipe grele, părinții - Gemeni fiind descumpăniți cu privire la atitudinea pe care ar trebui să o adopte. Posibile acuzații între prieteni, dispute ce nu se vor termina prea curând. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, sănătatea lor ar putea fi pusă la încercare de influxurile Lunii Pline din 11 mai, ora 00:42'). Cel mai solicitat, va fi sistemul imunitar și, prin asta, riscul de a face infecții, ca o consecință a micilor accidente (înțepături, tăieturi, răniri accidentale) sau incizii, extracții dentare, proceduri ginecologice, operații în zona uro-genitală sau dentară. Stresul acestui context astral se poate îndrepta și spre sectorul muncă, serviciu, salarizare; mai pronunțate ar putea fi spaima, teama pentru ziua de mâine și felul în care vor „pune la inimă” zvonurile și bârfele. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, Gemenii vor fi nevoiți să navigheze printre provocări și situații care „stau să dea în clocot” din cauza unor parteneri de dialog, de proiect, de afaceri care acționează în contradicție cu ceea ce doresc nativii. Mânați de dorința de a-și urma visurile de împlinire și proiectele de afirmare socială sau profesională, Gemenii nu se vor lăsa doborâți de tristețe și nu vor abandona lupta, cel puțin, până pe 4 iunie a.c.





Horoscop Rac pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 6 mai, până spre seară, accentuat spirit critic, împins, uneori, până la sarcasm și ironie mușcătoare. Racii vor fi parteneri dificili de dialog prin felul mai puțin plăcut de a contrazice și de a lua totul în răspăr. Unele persoane mature vor fi obligate să „pună mâna pe carte”, din nevoia de a-și completa pregătirea profesională în vederea susținerii unui concurs pentru ocuparea unui loc de muncă. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, chestiuni de normă (morală, religioasă), de educație, tradiție, datorie de familie, de justiție sau de context oficial de care trebuie să țină cont atunci când vor încerca să rezolve chestiunile esențiale privind bunurile personale (avere) sau patrimoniul familiei. De cealaltă parte, vor deveni tot mai stringente, chestiunile publice, de imagine, succes, notorietate, audiență, credibilitate, autoritate și valorificare superioară a pregătirii profesionale. În funcție și de harta personală, în cazul unor Raci, se poate declanșa sau acutiza lupta pentru putere dar și contestările vor fi pe măsură. Perioadă dificilă care impune atenție în discursul public, nuanță și măsură cu privire la conținutul afirmațiilor. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, relațiile de prietenie și poveștile de dragoste vor sta sub semnul fazei de Lună Plină din 11 mai, ora 00:42', care va introduce accente de tristețe, mâhnire, revoltă, gelozie sau nevoia de consolidare a relației respective prin dovezi de onestitate, fidelitate și iubire. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, s-ar putea ridica probleme de ordin legal, procedural la locul de muncă sau în regimul contractelor sub care se desfășoară activitatea lor profesională. Posibile schimbări. Repoziționarea nativilor la serviciu poate fi determinată de intrigile și invidiile care „lucrează” în detrimentul Racului, din umbră, adică consecințe al căror autor este, pentru moment, necunoscut.


Horoscop Leu pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 6 mai, până spre seară, erori, confuzii și enervări cu privire la o chestiune bănească sau strict salarială, în care este implicată o persoană și/sau o instituție ori un context oficial. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, dispute pe teme relativ importante sau chiar minore dar care vor fi amplificate de reacțiile temperamentale ale acestor nativi care nu vor dori, cu nici un preț, „să cedeze, să „lase de la ei” ori să înțeleagă că exagerează. Moment prost pentru orice tip de susținere a unei examinări, mai ales dacă probele - sau numai una dintre ele -, se va desfășura oral. Risc de a rata înscrierea la un concurs prin disfuncții de genul dosar incomplet, expirarea termenului limită, etc. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, problemele personale, cele profesionale, cele oficiale și cele familiale se vor bloca reciproc din cauza careului în T, alcătuit de Soarele lor natal cu Luminariile în tranzit, ce formează aspectul de Lună Plină în Scorpion, pe 11 mai, la ora 00:42'. În plan familial, pot apărea confruntări pe fondul intențiilor, nu tocmai corecte, ale unei rude sau a manevrelor, afirmațiilor și comportamentului cuiva din familie care-l jignește și-l pune pe nativ într-o postură vulnerabilă. În planul profesiei sau al rangurilor, Leii doresc să-și stabilizeze poziția sau să urce o treaptă în ierarhia demnităților dar vor constata că această ascensiune nu poate fi realizată decât cu prețul unuia sau mai multor compromisuri, de unde și o justificată, criză interioară care îi va tulbura. Din dorința de a arde cât mai tare etapele, Leii nu vor mai putea controla această bulversare a principiilor de viață drept pentru care, celor mai slabi de virtute, le va fi mai ușor să le sacrifice. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, chef de viață, de risipire în plăceri, aventuri și senzații tari.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 6 mai, până spre seară, nativii vor da dovadă de răbdare chiar dacă, în activitățile curente pe care le vor desfășura, nu vor găsi nici o satisfacție. Discrete „derapaje” subiective, prilej de a reanaliza o strategie, un comportament. Evoluția unor premize personale îi va aduce, deseori, în situația de a se adapta, din mers, la surprizele momentului, deși nu întotdeauna acestea le vor conveni, le vor reflectă dorința ori le vor susține interesul; va fi vorba, mai degrabă, de acceptarea unei constrângeri și de recunoașterea unor limite personale. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, posibilă mică „furtună” financiară. „Ceva” le poate da peste cap echilibrul bănesc, mai ales dacă, cei vizați de aspect astral nu vor fi dintre cei „avuți”, care ar putea rezolva rapid sincopele bănești. Posibilă ceartă cu rudele în cazul unor proceduri legate de o succesiune în derulare sau în cazul unui sechestru. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, toate deplasările vor sta sub semnul pericolului care va avea surse multiple: echilibrul psihic precar al nativilor în postură de șoferi, starea defectuoasă a vehiculelor cu care se deplasează, mai ales dacă apelează la improvizații. Drumurile legate de elementul „Apă” vor fi pândite de un risc determinat de natura transportului specific asociat cu condițiile meteo ale momentului (deversări, inundații, maluri rupte, avaria unor instalații). Pe fondul exacerbării unui tranzit marcat de Luna Plină în Scorpion, factor astral de temut, care va avea loc pe 11 mai, la ora 00:42', unii dintre cei care călătoresc pot avea pagube prin pierderea banilor, rătăcirea actelor sau din cauza unui furt. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, noian de mici evenimente în planul imaginii publice; numele lor poate fi „vânturat” atât într-un chip flatant cât și dezamăgitor. Luptă pentru menținerea echilibrului într-un raport de forțe precar în planul autorității profesionale sau al exercitării unei funcții.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 6 mai, până spre seară, perioadă relativ stabilă, în care nativi ar putea simți nevoia, din când în când, să-și facă ordine în gânduri sau să cântărească obiectiv activitatea curentă. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, mecanismul astral cel mai dificil al acestei perioade, se va localiza, pentru Balanțe, pe axa caselor I - VII. Jupiter, aflat în sectorul lor natal, retrograd, se va confrunta cu opoziția a trei planete care vor șubrezi casa relațiilor parteneriale. Nota generală va fi de nemulțumire, de ostilitate vădită, de escaladare a conflictelor prin riposte nervoase sau dezagreabile chiar și din partea blândelor și delicatelor Balanțe, care, de-a dreptul s-ar putea pierde cu firea, în fața grosolăniei unor parteneri sau a actelor acestora marcate de egoism și lipsă de răspunderea sau de caracter. Cuplurile căsătorite, în care domnește dizarmonia de mai mult timp, se pot certa iar, doar că, acum, nu va mai fi ca în alte dăți, când „unul zice și celălalt tace”, pentru că replicile vor curge, și de-o parte și de cealaltă, iar măsurile de apărare și contracarare a intențiilor partenerilor vor fi de-ndată puse în aplicare chiar dacă, în sinea lor, nativii vor ști că depășesc măsura. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, posibile efecte în plan financiar ca efect al Lunii Pline în Scorpion, din 11 mai. Grijă mare pentru cei care fac tranzacții; ar putea cădea victimele unor înșelătorii sau unor escrocherii dacă nu verifică oamenii și actele cu atenție, înaintate de a le semna. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, carusel de evenimente care pot modifica nu o dată, ci de două sau chiar de mai multe ori, locul, ziua sau ora stabilite pentru o întâlnire sau pentru o deplasare. Schimb intens de informații care nu vor fi în totalitate corecte, precise sau adevărate. Informații contradictorii viciate de grabă, neatenție, superficialitate.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 6 mai, până spre seară, continuă intențiile de simplificare a vieții afective și a relațiilor de amiciție, manifestate în ultimele două zile ( 4 și 5 mai) din dorința de a nu-și mai complica viața cu aspecte neimportante sau secundare pentru ei, în aceste momente. De acea, vor trece cu vederea derapajele unor prieteni și nu vor întoarce, ca altă-dată, pe toate fețele, o vorbă, un surâs, un gest al iubitului sau a iubitei din dorința de a afla ce se ascunde în spatele lor. Acum, Scorpionii se concentrează pe problemele personale. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, cele două case ale sănătății vor fi tranzitate de cele cinci planete care se vor afla, pe această direcție, în opoziție, și care pot genera stări organice de scurtă durată dar intense: migrene, insomnii, nervozitate accentuată, agitație, tulburări de vedere sau tulburări ale sistemului neuro - vegetativ care vor influența rinichii și suprarenalele. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, Luna va străbate Scorpionul și se va afla, în ziua de 11 mai , la ora 00:42', în postura de Lună Plină, marcând într-un chip esențial, chiar dacă nu vizibil sau nu imediat, existența acestor nativi pentru o lună și, respectiv, un an când se va încheia ciclul deschis acum, de această fază cu vocație specială pentru nativi. În acest răstimp și casa a VII-a va primi influxurile etapei tulburând apele parteneriale. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, dinamica financiară ar putea fi influența unei opoziții Lună/Marte, pe axa celor două ase ale banilor și avantajelor materiale, loc astral în care identificăm un potențial conflictual care s-ar putea concretiza prin atitudini ostile și refractare oricărei înțelegeri: Scorpionii vor dori să-și atingă scopul și să-și vadă rezolvat interesul lor și numai al lor, nefiind dispuși să cedeze nimic, nimănui.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 6 mai, până spre seară, principala provocare astrală va veni de la tranzitul Lunii prin casa a X-a, care va face cuadraturi și opoziții la patru planete. Săgetătorii vor fi mai implicați, mai motivați să ia decizii, să reacționeze dar, în egală măsură, se vor „ambala” mai repede și vor încerca să scape repede de complicațiile mărunte ale vieții de fiecare zi. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, dinamica relațiilor cu prietenii și tovarășii de drum comun într-un proiect oficial (club, fundație, societate, partid) va fi remarcabilă. Săgetătorii nu vor putea evita întâlnirile, discuțiile, cele mai multe în contradictoriu; vor lua atitudine, vor replica și vor combate afirmațiile, intențiile sau comportamentul celor care nu țin seama de dorința și voința lor, de vârsta și valoarea lor, punându-i destul de drastic la punct. Și în relațiile sentimentale se va observa tendința de a face caz de întâmplările nesemnificative, mai mult din dorința de a lansa un avertisment și de a le oferi celor dragi o „mostră” de ceea ce, prin comparație, ar fi în stare să facă dacă, aceia ar călca strâmb. Moment al unei demonstrații de forță. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, în sectorul sănătății se va resimți impactul Lunii Pline în Scorpion din 11 mai, ora 00:42', resimțit, mai puternic sau mai discret, în funcție de vârstă și tablou clinic, al. Cel mai vulnerabile vor fi organele care țin de aparatul genital și de sistemul endocrin, organele și structurile anatomice din zona gâtului (inclusiv maxilarul inferior). De evitat întreruperile de sarcină, intervențiile cu impact major asupra aparatului genital (puncții, operații, investigații riscante) pentru femei și asupra aparatului urinar, pentru bărbați. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, perioadă mai bună, în care nativii se vor simți plini de energie, vor avea inițiativă, vor fi dinamici și, de la caz la caz, senini, veseli, optimiști sau încrezători.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Pe 6 mai, până spre seară, va continua procesul mental început cu două zile în urmă, de limpezire a ideilor, de clarificare a unei strategii de viață, pe fondul multor oscilații anterioare, al nesiguranței de sine sau al lipsei informațiilor necesare. Capricornii vor dori să-și precizeze o serie de noțiuni necesare pentru a acționa în deplină cunoștință de cauză. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, pentru unii, majore vor fi chestiunile ce privesc cariera, profesia sau funcția. Se va pune problema să-și consolideze statutul actual sau să evolueze. Pentru alții, ar putea fi vorba de un efort continuu, deseori, sub presiunea urgențelor și a termenelor-limită , de a păstra un patrimoniu personal sau familial. În acest ultim sector, vor apărea tot felul de informați, se vor petrece tot felul de mici întâmplări care nu vor avea vreo semnificație anume în chestiunea de bază. Va fi multă pierdere de timp și abatere a atenției pe fleacuri, în sectorul familie, avere, relații cu rudele. Nota generală este de stres, de supra-solicitare, de nerăbdare. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, Capricornii ar trebui să acorde o atenție specială prietenilor, cunoscuților sau persoanelor în a căror vecinătate au activat sau cu care și-au petrecut o parte de timp (de viață?), desfășurând activități comune sau alături de care s-au distrat și s-au bucurat de viață. Luna Plină în Scorpion, din 11 mai, ora 00: 42, le va pune, însă, aproape pe toate, în criză. Mai întâi va fi vorba de o criză generată de aflarea adevărului, apoi va fi vorba de o criză de conștiință. Capricornii vor decela nuanțe fine în noianul acestor relații personale și le vor trece prin filtrul criteriilor lor actuale. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, posibile mici suferințe trecătoare legate de disfuncțiile aparatului loco-motor provocate de tulburările funcționale ale sistemului nervos sau vascular.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 6 mai, până spre seară, mici gesturi necesare rezolvării unei chestiuni legale, administrative care vizează gestionarea unui patrimoniu sau desfășurarea unei activități profitabile. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, axa celor două case ale comunicării, educației și călătoriilor va fi supusă stresului astral. Veștile vor fi contradictorii, se vor modifica sub imperiul controlului și verificării veridicității lor. Nimic nu va fi așa cum va pare, motiv pentru care nativii nu ar trebui să se bazeze pe aceste „vorbe în vânt”, care îi vor impresiona, pe moment, dar care nu vor contribui la lămurirea lor. Perioadă dificilă pentru toți nativii, indiferent de vârstă și grad de pregătire, care vor susține probe de verificare a cunoștințelor sau a nivelului de pregătire profesională. Risc de incidente și încurcături de ultim moment în cazul deplasărilor, unele fiind provocate chiar de această fractură în comunicarea interpersonală sau între instituții și cetățeni. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, miză importantă, uneori chiar esențială, care răsare brusc, în viața profesională a Vărsătorilor care ar putea fi puși în situația să accepte o schimbare majoră în carieră, în funcție de împrejurările ostile lor sau de constrângeri generate, fie și cu „ocolișuri”, de către unii asociați sau parteneri. Condiționările familiei vor complica și situația. Pentru că, în preajma zilei de 11 mai, când se va produce faza Lunii Pline în Scorpion, Vărsătorii se vor confrunta cu o mare încărcătură afectivă și cu o tensiune psihică intensă, ar fi bine ca ei să nu se grăbească să ia o decizie, oricât de mare ar fi presiunea exercitată asupra lor. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, mici conflicte între Vărsători și prietenii lor; disconfort personal provocat de cei cu care nativul obișnuia să-și petreacă timpul liber ori să desfășoare activități comune sau de de loisir.


Horoscop Pești pentru săptămâna 6–12 Mai 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 6 mai, până spre seară, Peștii ar putea fi chemați sau obligați să ia parte la discuții referitoare la un contract, ai cărui termeni ar trebui redefiniți, dacă este vorba de unul în derulare, sau de stabilire a condițiilor viitoare, dacă este vorba de un proiect. Nu e chiar cel mai bun moment pentru a discuta și argumenta ori pentru a-și susține interesul și punctul de vedere pentru că, în acea zi, va funcționa un pătrat mistic pe semnele Mutabile, care-i va afecta în mod direct. Într-o astfel de situație, se onorează invitația, se participă decent la discuție, fără înflăcărare sau combativitate, și se cere un timp rezonabil de gândire. Aceste discuții ar trebui reluate cu succes după 4 – 6 iunie a.c. Între 6 mai (după ora 21:21') și 9 mai dimineața, posibile urgențe financiare motivate de o restanță ori de un eveniment neprevăzut. Nu sunt excluse micile surprize plăcute care pot rezolva, pentru moment, o „jenă” financiară. E de văzut însă cu ce preț se va asocia această mână de ajutor. Între 9 mai (după ora 08:21') și seara zilei de 11 mai, tulburare a gândurilor. Mintea Peștilor intră parcă în revizie. Nu mai cred în nimic și nimic nu pare a fi cert pentru ei; nu vor mai ști pe ce să se bazeze, pe fondul unor informații care îi destabilizează. Nativii nu ar trebui să se piardă însă cu firea și să aibă puterea de a rămâne calmi și raționali, verificând veridicitatea acelor știri. Unele pot fi doar zvonuri, bârfe, enormități debitate de iresponsabili sau „strâmbe” ale unor apropiați. Faza de Lună Plină în Scorpion, din 11 mai, se va revărsa intens asupra lor. Posibile crize de conștiință, regrete și amărăciuni care țâșnesc brusc, din fundul sufletului lor, tulburându-le, pentru o oră sau pentru o zi-două, tihna necesară. Între 11 mai (după ora 20:00') și 12 mai, posibile ipostaze publice, oficiale sau activități care se desfășoară în fața unui public, a unui auditoriu.


Horoscop Urania saptamana 6–12 Mai 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții