Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 11 Iunie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 iunie 2017 | 06:26


Horoscop de azi Duminica 11 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 11 Iunie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca tot ai parte de o zi linistita in care nu apare nimic care sa te streseze, elibereaza-ti mintea de griji! Orice tehnica de care dispui si care iti poate linisti mintea si inima ar fi recomandabila, ca atare foloseste somnul, meditatia, rugaciunea, lectura, orice altceva iti poate distrage gandul de la preocuparile obositoare ale ultimei perioade. O discutie cu o persoana in varsta, cu mai multa experienta de viata, poate avea un asemenea rol vindecator, de parca vocea lui te alina, sfaturile sale te vindeca, si simti ca, datorita lui, ti se ridica de pe umeri o mare povara de griji si ganduri negative. Asculta-l si urmeaza-i indrumarile!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Apare un intrus in mediul in care te afli, dar care nu face nici un efort sa se integreze el in anturaj, ci parca tot opinie separata face. Tu poti fi un bun liant relational chiar si pentru cel care abia acum intra in acel spatiu si-l vei invita sa ti se alature, sa devina parte integranta din colectiv, si nu sa traga pe altii dupa el, in afara grupului. Dai un exemplu excelent de socializare si relationare, pentru ca arati ce bine ar fi sa se adapteze mediului in care a intrat si sa nu incerce sa dezbine grupul. Ar fi acceptat usor daca ar face unele eforturi de adaptare si nu ar incerca sa fac opinie separata ca un rebel.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O situatie neprevazuta da peste cap toata linistea familiei tale, dar trebuie sa va adunati repede cu totii ca sa gasiti o solutie salvatoare. E ca si cum planurile facute impreuna cu cei dragi sunt stricate de o surpriza neplacuta ce va obliga pe toti sa modificati totul intr-o cu totul alta directie decat ati sperat. O defectiune in casa, un musafir nedorit, o cearta apriga intre partenerii de viata sau intre parinti si copii sunt cateva din momentele tensionate care agita spiritele intre peretii locuintei, cerand de la toti mai mult calm si toleranta decat de obicei.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Daca tot nu ai starea necesara pentru a te ocupa de unele proiecte de care erai interesat, ia-ti si tu o pauza doar sa stai pe loc. Da, chiar sa lenevesti acasa, fara sa faci nimic special, pentru ca ai si tu nevoie de asa ceva. Tocmai pentru ca reusesti sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doresti. Nu te enerva ca trebuie sa bati pasul pe loc, pentru ca un astfel de ragaz nu e deloc in defavoarea ta. Fara altceva care sa te irite, parca intelegi altfel lucrurile si gasesti mai usor portite de iesire din impas. Permite-ti deci o zi de repaus!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi in care ai voie sa spui ce doresti, tare si raspicat, sa dai frau liber ideilor si gandurilor, fara a le mai limita, ca altadata. Ai pe cineva alaturi numai bun sa te asculte, sa te sfatuiasca, sa-ti aline eventualele temeri, deci increde-te intru totul pe cel de langa tine, pentru ca iti vrea numai binele. De fapt, e modul lui de a-ti intoarce aceleasi servicii, pentru ca si tu i-ai fost alaturi altadata si nu ti-a multumit suficient. Primeste, deci, azi e momentul tau sa deschizi bratele si sa chemi la tine ce e mai bun, pentru ca toate gesturile tale de generozitate, prietenie si altruism de pana acum au lasat urme minunate in inima altora. Acum poti culege tu recolta propriei tale bunatati.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o zi lejera, in care trebuie sa iesi din casa sa privesti cerul, daca ai norocul sa fie senin, sa umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau daca mai ai si lansa de a te afla in mijlocul naturii, atunci cu atat mai bine iti merg toate. Ai multa energie ce se cere consumata in mod constructiv, de aceea jocul cu copii in parc, o sedinta de aerobic la sala sau o zi petrecuta afara s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie si de miscare, si de aer proaspat, ca atare cauta sa ajungi intr-un loc unde aceste doua nevoi principale ti-ar fi pe deplin si in mod fericit satisfacute.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi de liniste, in care sa nu te gandesti la nimic din ceea ce a ramas neterminat la serviciu, iti face bine. Ba mai mult, detasat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cat de descurcaret ai fost, cate stii sa faci, deci poti spune, cu bucurie, ca munca ta este plina de satisfactii. Nu conteaza cat de mult ai muncit, cat de mari au fost eforturile ca sa ajungi aici, ci doar senzatia de implinire care te invaluie acum, la final. Se poate spune ca rasare soarele si pe strada ta, deci simte-te bine!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fiecare problema are o solutie, ca atare nu merita sa pierzi timp si energie analizand-o pe toate partile doar la nivel teoretic. E vremea sa pui mana pe unelte si sa faci ceva concret, pentru ca depasirea unui impas tine de actiune, nu doar de gand sau intentie. Ceea ce incepi azi va avea efecte benefice maine, pentru ca un impas nu e altceva decat o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te tine pe loc, nimic nu e un capat de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel in ceea ce ai pornit. Ai ajuns intr-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie ferma si treci la etapa urmatoare!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Tii chiar in mainile tale volanul care va conduce masinaria numita viata spre exact punctul pe care il doresti. Ai curaj sa te asezi pe locul soferului, nu accepta nici locul din spate, nici pe cel din dreapta, pentru ca tu singur poti ghida vehiculul cu care calatoresti prin aceasta existenta spre destinatii minunate. Propune-ti deci una superba, inalta, greu de atins, pentru ca nu e deloc departe pentru tine! Cat timp investesti iubire, pasiune, incredere si ganduri bune, drumul tau se netezeste zi de zi catre marele scop spre care pornesti acum. Te poti baza pe un mare atu pe care il ai in mana: pe spiritul tau intreprinzator care nu te va lasa sa stai si sa privesti de pe margine, ci direct implicat. Indiferent in ce investesti aceasta energie, va fi de succes.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar daca esti tentat sa spui uneori ca unele proiecte nu evolueaza in ritmul dorit, nu te opri din mers. Stii cum e viata ta acum? Precum samanta pusa deja in pamant si nu se vede, dar acolo, in interior, ea germineaza! Intr-o zi va aparea si planta si vei culege si recolta, ca atare continua sa ari mai departe, sa ingrijesti ogorul, pentru ca samanta e deja plantata. Nimic nu se ridica peste noapte, ci orice mare succes are nevoie de timp ca sa creasca si sa ajunga acolo unde doresti, ca atare noul an care incepe pentru tine are deja samanta sadita! Numai de tine depinde cum te ocupi de viitoarea recolta.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai construit pana acum o strategie detaliata, dar a venit momentul sa pui mana pe unelte si sa si construiesti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba. Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, FA CEVA, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa FACI! Esti sustinut sa duci la capat ceea ce deja vezi materializat cu ochii mintii.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

A da vina unii pe altii nu e o idee prea constructiva ca atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi sa accepti care a fost rolul tau in situatia de fata. Admite sincer ca ai gresit si tu si nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu exista o vina, ci fiecare a avut un rol in problema care te tine acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar si greselile sau marile esecuri contin o lectie din care fiecare are de invatat, ca atare priveste cu maturitate ce ai facut si unde s-a gresit pentru a invata ce e bun si util din asta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții