Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Iunie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 11 iunie 2017 | 06:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Bazati-va pe intuitie in ce priveste cariera dumneavoastra. Daca ezitati, nu aveti decat de pierdut. Faceti schimbarea pe care o simtiti necesara si veti vedea ca apoi, totul vine de la sine.



Horoscop pentru femeia din Taur

Niste persoane din familia ta care cred ca este vremea sa faceti niste reuniuni nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine astazi. Desi o parte din tine se siete plina de viata si iubitoare, poate ca ai nevoie de un timp de gandire sa-ti pui in ordine gandurile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intrati intr-o perioada a schimbarilor in plan emotional: sunteti predispus la sentimente contradictorii, care vor satisface nevoia de varietate pe care ati tot simtit-o.


Horoscop pentru femeia din Rac

Concentrati-va sa realizati ceva unic astazi. Influentele planetare va ajuta mult din punct de vedere financiar si cu privire la strategiile pe care le aveti pe termen lung. Faceti-va un plan si tineti-va de el.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca va lasati intimidat de membrii familieii, va veti uri pentru asta mai tarziu. Cea mai rapida metoda de a va elibera din mrejele lor este sa luati o oarecare distanta fata de rude. Decizia e grea, dar, odata si odata, tot va trebui sa o luati.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Mai ai cateva zile in care vei fi in aceasta transa. Ai tendinta sa fii extrem de muncitor/oare la nivel profesional si personal. In aceasta perioada va trebui sa ii ignori pe ceilalti sau sa te folosesti de ei ca sa-ti atingi scopurile. Este important sa iti formezi un spirit de echipa ca sa nu iti indepartezi colegii.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Vei nevoit/a sa acorzi o a doua sansa unui prieten, desi o parte din tine vrea sa mearga mai departe. Este totusi de datoria ta sa te asiguri ca nu arunci la gunoi o prietenie valoroasa. Mereu sa acorzi cui merita o a doua sansa.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va faceti tot felul de idei legate de munca dumneavoastra si de siguranta din viitor, care, insa, nu sunt nici pe jumatate adevarate. Mai tineti minte cand erati mic si umbrele se transformau in diversi monstri care va speriau seara? Faceti exact acelasi lucru si acum.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iubirea si intimitatea par sa va capteze intreaga atentie astazi. Vreti sa rezolvati problemele si sa evaluati punctele forte, ale dumneavoastra si ale partenerului. Fiti realist si nu visati cai verzi pe pereti!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Mintea ta nu este atat de alerta pe cat ar trebui si nici nu gandesti logic. Ai mare grija la ce spui sau la ce semnezi. Judecata gresita iti poate aduce consecinte negative, asa ca nu semna nimic important.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti ca puteti avansa la locul de munca si ca toate sarcinile pe care le primiti sunt prea usoare. Acceptati-va limitele, dar nu va multumiti cu putin. Prietenii va vor ajuta sa gasiti calea.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi buna pentru promovarea ideilor noi si pentru gasirea solutiilor optime pentru punerea lor in practica. Cheia succesului e sa va rpezentati marfa ca fiind un progres, nu o schmbare radicala. Lumea nu are nevoie de revolutii, ci de schimbari.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții