Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 15 Iunie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 14 iunie 2017 | 20:10


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 15 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 15 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Invioreaza-te azi si fa ceva in privinta sanatatii spirituale! Scoate-ti in evidenta zelul si vitalitatea. Daca ai de a face cu niste oameni foarte hotarati care isi asuma cu determinare convingerile, mai bine te intalnesti cu ei intr-un loc unde poti sa-i tratezi de la egal la egal. E timpul sa-ti faci poftele si sa maninci ceva picant azi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Evenimente si circumstante ciudate pot aparea in cariera ta. Neintelegeri si confuzie pot crea un mediu haotic si iti pot afecta contractele, marfa si departamentul de vanzari-achizitii. Unele dintre aceste evenimente vor aparea din intentia celorlalti de a te pacali, in timp ce altele vor aparea din lipsa de comunicare.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Schimbarile, reformele si imbunatatirile in ceea ce priveste actele, finantele si afacerile va ofera o mare doza de satisfactie. La nivel personal, veti avea parte de o relatie de prietenie sau de dragoste. Veti primi un mesaj incurajator de la o persoana care va este draga.Schimbarile rezidentiale sunt probabile. Asta nu inseamna o mutare permanenta, ci alte responsabilitati care va schimba programul. S-ar putea sa faceti si niste renovari.


Horoscop pentru femeia din Rac

Schimbarile, reformele si imbunatatirile in ceea ce priveste actele, finantele si afacerile va ofera o mare doza de satisfactie. La nivel personal, veti avea parte de o relatie de prietenie sau de dragoste. Veti primi un mesaj incurajator de la o persoana care va este draga.



Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele domestice, relatiile din familie si viata intima sunt punctele de concentrare maxima in acest moment pentru dumneavoastra. Este momentul sa faceti toti ce puteti pentru a castiga increderea familiei dumneavoastra, dar si pentru a va construi o fundatie puternica pentru viitor. Ceea ce se intampla la dumneavoastra acasa va starneste interesul mai mult ca orice.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Esti inclinat/a astazi sau ai relatii de natura emotionala. Vei simti nevoia sa-ti aperi imaginea prin intermediul altei persoane, deci vei incerca sa-ti maresti capacitatea de atractie (fie ca o faci voit sau subconstient) in aceste momente.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Prietenia si dragostea va ofera multe satisfactii. Aspectul fizic si sarmul de care dispuneti joaca un rol important in atragerea persoanelor de sex opus. Veti fi adulat!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o sansa mare sa castigati o suma mare de bani astazi. In orice caz, va trebui sa faceti un compromis sau sa va angajati intr-o situatie conflictuala. "Afacerile raman afaceri" pare sa fie motto-ul dumneavoastra astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Uneori o spoiala prospata face ca totul sa para nou, deci nu trebuie sa refaci totul de la inceput. Lucrurile nu se mai fac cum se faceau odinioara, asa ca ai grija sa conservi ce poti. Asta este deasemenea o perioada buna sa-ti faci un nou card de credit, dar ai grija sa un cheltuiesti pera mult, caci este foarte simple sa intreci masura acum.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va veti trezi inclus in grupuri cu preocupari umanitare. Cunoasteti oameni care va inspira si va creeaza o noua viziune asupra vietii. Activitatile de grup va hranesc spiritual si va satisfac nevoia de socializare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cineva va face sa va schimbati modul de a gandi sau planurile actuale (o dezvoltare pozitiva), motiv pentru care s-ar putea sa se creeze un aranjament mai bun. Vreti sa grabiti un pic procesul, dar nu puteti face totul de unul singur.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ce spui azi iti poate aduce necazuri, asa ca nu spune ce-ti vine la gura. Ai grija ce gandesti si ce spui. In spatele scenei efortutile sunt rasplatite, asa ca e mai bine sa-ti tii ideile pentru tine pana cand ai cui sa i le spui. Astazi este o zi favorabila introspectiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții