Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Luni 12 Iunie 2017

Written By NIKE B. on luni, 12 iunie 2017 | 05:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 12 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 12 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Stabilirea unor noi limite e ceea ce aveti nevoie pentru a va fixa atentia pe scopul dumneavoastra principal. Calitatea e mai importanta decat cantitatea, nu-i asa?



Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca nu va simtiti in stare, va trebui sa achizitionati un nou outfit: va asteapta un eveniment social la care prezenta dumneavoastra e mandatorie. Mergeti inainte cu zambetul pe buze, orice haina se potriveste cu asta!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti mai supus decat de obicei, lucru care va influenta pozitiv relatia cu sefii. E o zi buna si in ce priveste relatiile familiale. Sunteti mai empatic, mai atent la sentimentele celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Un bunic sau parinte iti poate cere atentia si grija. Poti fi angrenat/a in neplacuta situatie de a rezolva o criza de familia. In aceasta perioada parintii iti vor cere sa le acorzi multa atentie.



Horoscop pentru femeia din Leu

Veti avea de-a face cu un adversar si ii veti zari zambetul prefacut de la o distanta uriasa. Strategia va fi sa va faceti cat mai multi aliati care sa va ajute. Veti avea de luptat o perioada, dar nu reprezinta un episod semnificativ in viata dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti nesatisfacut, din cauza ca afacerile si dragostea nu merg bine sau nu sunt ceea ce v-ati dori. Dar nu aveti probleme cu viata sexuala, iar acest lucru ar putea echilibra balanta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Mentine-ti ordinea in ganduri in mediul inconjurator si echilibreaza-ti cheltuielile. Nu-ti fie frica sa spui nu. Te vei simti mai puternic/a si ceilalti te vor respcta mai mult. Abaterile pot fi periculoase acum. Multumirile sufletesti apar atunci cand ii ajuti pe ceilalti- atata timp cat nu le preiei energiile negative.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alegeti-va cu atentie partenerii de calatorie. Altfel va veti trezi ca trebuie sa suportati oameni antipatici mai multe zile la rand.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Emotiile si ambitia se concentreaza astazi pe o noua tinta. Sunteti pregatit pentru un nou inceput in viata dumneavoastra. E o zi buna pentru reinventare!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se infiripa o relatie in perioada aceasta. Poate ca vi s-a parut ca nu are nicio sansa de reusita, dar v-ati dat seama ca v-ati inselat dupa ce ati fost sunat. Nu ii puneti la indoiala motivele, fiindca s-ar putea razgandi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti intrigat de mister, bizar, ciudatenii si ocultism. Vi se deschide apetitul pentru cunoasterea mai indeaproape a chestiunilor mistice. Cu aceasta ocazie, intampinati oameni noi si interesanti in viata dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Duceti o lupta intre tendinta de a procrastina si necesitatea de a duce la bun sfarsit atributiile zilei de azi. Daca va obsedati pe marginea unei probleme, va deveni din ce in ce mai neclara. Cereti si o alta parere, daca nu reusiti sa scapati de incertitudine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții