Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Iunie 2017

Written By NIKE B. on luni, 5 iunie 2017 | 06:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 5 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi puteti cere sa vi se returneze unele imprumuturi. Daca i-ati imprumutat cuiva bani si daca simtiti ca nu stati prea bine, astazi este ziua in care trebuie sa ii cereti acea suma inapoi. Daca aveti o stare negativa, cumparati-va un supliment de vitamine ca sa va ofere un stimulent.



Horoscop pentru femeia din Taur

Vreti sa ajutati pe cineva drag, dar daca oferiti bani fara a gandi, nu veti rezolva nimic. Mai bine il ajutati sa gaseasca solutii mai practice, obtinute prin propriile forte pentru problemele in care s-a bagat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va asteapta un munte de hartii ce trebuiesc rezolvate. Stiti ce va asteapta? Daca v-ati fortat prea tare si daca ati fost atent numai la detalii, s-ar putea sa va scape imaginea de ansamblu.



Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti nevoia sa cunoasteti nu doar lucrurile din jur, ci si felul in care functioneaza ele. E o zi buna pentru astfel de inclinatii, pentru ca aveti tendinta sa vedeti totul prin filtrul propriilor emotii. Priviti viata altfel.



Horoscop pentru femeia din Leu

Ati reusit sa va satisfaceti nevoile personale si pe cele ale partenerului? S-ar putea sa le ignorati nevoile. Deveniti foarte egoist si uitati de cei din jur. Petreceti-va ziua de astazi in compania unui prieten.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este o perioada comfortabila pentru familia dumneavoastra. Va simtiti bine alaturi de prieteni si va impartasiti reciproc succesele, fapt care creeaza o stare de spirit uimitoare.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti sansa sa va imbunatatiti statutul social in aceasta perioada. Planetele va ajuta si va sprijina din punct de vedere emotional. Aveti grija, insa, sa nu va neglijati prietenii � nu sunt multi care suporta astfel de gesturi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca problemele de control ale relatiei dumneavoastra sa nu fie un subiect deschis. Adesea, ce nu se spune este mai important decat ce se spune. Practicati cateva jocuri psihologice cu colegii de la serviciu sau cu niste prieteni, asa ca va ganditi sa le incercati si pe partenera dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Veti obtine un profit neasteptat din activitati despre care aflati abia acum. Nu va impacientati, uneori lucrurile se aseaza de la sine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va ganditi sa faceti o schimbare majora. Va trebui sa rezolvati o sarcina dificila, care necesita curaj, dar veti dobandi ce va doriti, in cele din urma. De asemenea, completarea unui proiect va va aduce beneficii neasteptate.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu trebuie sa fiti egoist, dar cel mai bine este sa va puneti inaintea tuturor. Nevoia de a fi indragit se combina cu dorinta de a va face remarcat in lume. S-ar putea ca aceasta combinatie sa testeze cateva prietenii, dar cu tact si diplomatie, veti avea numai de castigat.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va criticati prea mult astazi. Acest lucru va va costa pe termen lung, daca nu va puteti controla energiile in mod eficient. In mod obisnuit, va chinuiti sa impresionati prea multe persoane si sa pareti ce nu sunteti. Incetati!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții