Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Iunie 2017

Written By NIKE B. on marți, 13 iunie 2017 | 05:33


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vor aparea mai multe responsabilitati de-a lungul timpului, asa ca nu va puteti lasa purtat de vant. Daca faceti acest lucru, doar va ingreunati sarcina.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ati trecut peste stagnare si incepeti sa va reluati cursul obisnuit alt vietii. Va vor satisface calatoriile, filmele sau mijloacele de divertisment, dar si admiratia pe care v-o poarta unele persoane.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi puteti sa rezolvati o multime de probleme si veti reusi, in sfarsit, sa rasuflati usurat. Numai bine pentru a demara un nou proiect pe care il aveati de ceva vreme in minte.


Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti ca, oricat ati incerca, nu reusiti sa atrageti atentia persoanei pa care ati pus ochii. Poate ca va vor ajuta hainele in culori vii si o atitudine mai deschisa.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti grija cu finantele dumneavoastra in urmatoarele zile. Nu va permiteti sa imprumutati pe nimeni, fiindca s-ar putea sa atingeti fundul sacului intr-un moment prost. Comparati toate planurile si posibilitatile financiare inainte de a lua o decizie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

V-ati apucat de sport si incepe sa va placa. Ati gasit un mod sanatos de a va petrece timpul, iar acest lucru va impulsioneaza din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, aveti nevoie sa va autoeducati pentru ca rezultatele sa fie impresionante.


Horoscop pentru femeia din Balanță

S-a cam vorbit pe la spate despre dumneaovastra si e cazul sa trageti cateva semnale de alarma celor care vorbesc in necunostinta de cauza. Gura lumii v-a ajuns la os si simtiti ca a venit timpul sa puneti capat vorbelor rautacioase.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi vrei sa iesi in evidenta, sa fii in centrul atentiei si sa-ti fie recunoscute meritele. Esti timpul sa fii recunoscator/oare pentru ca esti o persoana unica. Este inceputul unui nou ciclo pentru tine si te simti incarcat/a cu noi energii, vitalitate si ai noi tinte.Asa ca fii increzator/oare cand iti urmaresti scopurile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va aparea o persoana neasteptata (poate fi cineva din trecut) cu un cadou si chiar daca nu credeati ca este posibil, s-ar putea sa va petreceti cateva ore pasionale impreuna.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti tendinta de a plati prea mult pentru ceva care va place de mai bine de o luna. Cautati in mai multe magazine, inainte de a cumpara un produs. Veti face multe cumparaturi in cartierul in care locuiti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa aveti probleme cu vecinii si s-ar putea ca mediul din zona in care locuiti sa devina oarecum deranjant. Evitati confruntarile, fiindca de aici veti ajunge la neintelegeri pe termen lung.

Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti de-a face cu oameni care lucreaza in vanzari si nu prea intelegeti felul in care ei gandesc. Dati-va timp, odata ce va veti obisnui cu felul lor de a rationa, totul va deveni mai clar!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții