Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Iunie 2017

Written By NIKE B. on marți, 20 iunie 2017 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este de asteptat ca azi sa-ti sistematizezi prioritatile in viata privata. Poate fi vorba de o trecere in revista a relatiilor de familie, de o evaluare obiectiva a plusului pe care acestea ti l-au adus. Momentul poate fi propice pentru o subtila reexaminare, revizuire si corectare a felului in care interactionezi cu rubedeniile, demersuri ce pot duce la reinnodarea acelor legaturi interpersonale cladite pe temeiuri foarte solide.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ai putea sa-ti manifesti cu predilectie latura compasiva, iertatoare si protectoare, caci crezi in natura buna a oamenilor: pur si simplu nu-i poti vedea pe ceilalti inumani, cruzi si plini de dispret. Ai putea avea nevoie sa te imbogatesti iubind, experimentand iubirea in orice forma a sa: de la cea carnala pana la cea mistica, divina. Pari mai stapan pe tine si destul de viteaz incat sa-ti alegi singur drumul.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi te-ai putea lasa sedus de mirajul unor tranzactii imobiliare, putand aduce in discutie valorificarea unui teren sau a unei locuinte. Ori probabil ca iti faci niste calcule realiste si gasesti suficiente argumente pentru a opera niste schimburi avantajoase de bunuri sau valori. S-ar parea ca totusi cele mai banoase afaceri le faci tot in cadrul familiei, implicandu-i pe cei apropiati.


Horoscop pentru femeia din Rac

Poate fi necesar sa renunti la un puternic atasament emotional intretinut fata de parinti. Poti primi aluzii fine sau, dimpotriva, sa fii criticat agresiv pe motiv ca nu ti-ai obtinut un statut autonom, o independenta financiara. Sentimental, n-ai o strategie anume de a cuceri, dar mizezi foarte mult pe spontaneitate si ea da rezultate. In rest, esti bine fizic si ai destula energie, stii probabil sa o si dozezi eficient.



Horoscop pentru femeia din Leu

Ar fi necesar sa te gandesti azi daca nu cumva, din punct de vedere sentimental, iti pui sperante exagerate in cineva sau daca nu cumva manifesti o nevoie excesiva de intimitate. S-ar putea sa pui in carca altora nefericirea proprie, sa ii faci responsabili de neimplinirile tale amoroase, sa te simti neapreciat de catre persoana iubita. Iti poti reface rezervele de incredere in tine retragandu-te in familie, intre ai tai.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poti descoperi ca te-ai iluzionat asupra unei sume de bani, ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, ca ai lipsuri mari in gestiune si n-ai nici cea mai vaga idee despre cum le-ai putea acoperi. Sentimental pari mult mai deschis si mai disponibil sufleteste fata de partenerul actual de viata ori mai predispus sa te implici emotional intr-o noua relatie afectiva. Te simti probabil pregatit sa te atasezi de cineva.


Horoscop pentru femeia din Balanță

In plan emotional se poate simti freamatul unor nelinisti si angoase. Sunt posibile ajustari ale unor atitudini vatamatoare ori nepotrivite in relatia cu unul dintre parinti, chiar schimbari fundamentale ale felului in care abordezi pe cineva apropiat. Exista oportunitatea unui moment de adevar cu tine insuti, fiind binevenit un bilant, o analiza retrospectiva asupra celor mai grave derapaje sentimentale.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Probabil ca azi iti da de furca o oarecare neliniste afectiva. S-ar prea putea ca deductiile tale intuitive sa fi dat gres, sa realizezi ca te-ai inselat intr-o anumita privinta legat de cel in care ai investit sentimente. E posibil sa-ti fi reincarcat la maxim stocurile de energie si vitalitate, motiv pentru care e de dorit sa raspunzi prompt tuturor provocarilor si sugestiilor de a ajuta si a te face util.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ai putea avea obsesia eului propriu, ai putea manifesta pretentia ca intreg universul se redistribuie, se organizeaza in jurul intereselor si ambitiilor tale. Poti vedea in fiecare persoana intalnita in cale o sursa de profit, poti exploata fiecare relatie interpersonala in sensul dobandirii unui avantaj material. Te poti simti totusi marinimos in raport cu cei din familie, pe care te arati sincer dispus sa-i ajuti.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar prea putea ca azi, in virtutea unor vulnerabilitati sufletesti mai accentuate, sa-i iriti pe cei dragi tie cu un soi de atasament si fidelitate sufocanta. Orice obiectie poate capata in viziunea ta proportii apocaliptice, orice sugestie poate fi ridicata la rangul de critica severa. Desi esti destul de surescitat si iti tii cu greu nervii in frau, s-ar zice ca-n realitate tu insuti ai prefera o atmosfera mai degraba calma si linistita.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Reusesti probabil azi sa dai o frumoasa proba de eficienta si productivitate. La locul de munca esti in masura sa faci lucrurile sa mearga, te poti face util si dovedi ca esti uneori de neinlocuit, iar devotamentul si harnicia iti pot fi recompensate corespunzator. Atentie, ideea ar fi ca, in asemenea conditii, sunt sanse ca timpul pe care alegi sa-l dedici vietii personale sa scada ingrijorator de mult!

Horoscop pentru femeia din Pești

Oricata vointa si perseverenta ai arata astazi in demersurile legate de bani, nu prea se incheaga nimic de amploare in cele din urma. Pare sa fie nevoie de ceva mai mult decat de o logica rationala, rece, ca sa-ti adjudeci un castig financiar: de viziune, de intuitie. O buna conditie fizica iti poate fi de folos sa inregistrezi un anumit progres intr-o activitate pe care o abandonasei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții