Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 6 Iunie 2017

Written By NIKE B. on marți, 6 iunie 2017 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 6 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 6 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti implicat activ in diverse proiecte, fiindca este o perioada constructiva pentru dumneavoastra. Aceasta cooperare va afecteaza si viata sociala, dar, macar, va disparea stresul. Astfel, va veti putea bucura de viata.



Horoscop pentru femeia din Taur

Luna aceasta, veti dori sa va distrati si sa va simtiti bine, dar veti descoperi ca persoana iubita nu va impartaseste aceasta dorinta. Aveti planuri mari si vreti sa le puneti in aplicare ACUM. In schimb, s-ar putea ca cei din jurul dumneavoastra sa nu va sprijine in ceea ce doriti sa realizati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o perioada buna pentru distractie, dar nu pentru luarea unor decizii importante in viata. Asa ca amanati-le!



Horoscop pentru femeia din Rac

Receptati complet toate vibratiile norocoase ale planetelor? Inca aveti timp sa folositi fortele binelui pentru a va crea mediul de viata pe care il aveti in minte. Daca va este frica sa folositi banii altor persoane, s-ar putea sa nu aveti rezultatele dorite la fel de repede. Secretul succesului este sa lasati banii sa munceasca pentru dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca nu va permiteti, ca si timp, sa va relaxati si sa va incarcati cu energie, nu va veti face decat un rau. Ascultati atent la ce va spune corpul dumneavoastra, inainte sa fie prea tarziu.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incercati sa va corectati defectele. Reganditi cateva idei si atitudini si cautati sa aveti numai beneficii din urma lor. Nu faceti compromisuri si nu acceptati infrangerea; sunteti prea aproape de a castiga. S-ar putea sa fiti pus fata in fata cu o provocare, in care veti izbandi.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Asteptati-va la sanse si cadouri din partea celor din anturaj. Sunteti in centrul atentiei astazi si cei dragi vor dori sa stiti ca sunteti important pentru ei. De aceea e bine sa faceti loc in agenda si pentru a le arata recunostinta.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa va indragostiti de niste vorbe si nu puneti intrebari de frica sa nu fiti respins de acea persoana. Probabil ca vi se pare ca tot ce spune este adevarat, dar de fapt se foloseste de vorbe pentru a capata ceva de la dumneavoastra. Nu fiti naiv.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada in care nu reusiti sa va incadrati in limitele pe care vi le-ati auto-impus. Aveti tendinta sa va bucurati de lucruri frumoase si sa va desfatati la maxim. O petrecere nu e o idee rea, dar fiti atent la buget!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Problemele de sanatate va atrag atentia, fiindca s-ar putea sa incepeti un program de imbunatatire a calitatii vietii sau sa va apucati de o dieta. Va concentrati si la tot ce este legat de cariera. Se vor petrece schimbari importante in ultima jumatate a anului acestuia.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu va este usor sa va dati seama ce este bun sau rau pentru dumneavoastra in aceasta perioada. Sunteti pregatit sa riscati, dar nu numai din punct de vedere financiar. Daca nu riscati, nu aflati. Chiar daca rezultatul nu este favorabil, macar puteti spune ca ati incercat si ca ati castigat experienta.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa aveti de indeplinit niste obligatii deranjante saptamana viitoare. S-ar putea ca cineva sa va puna o vorba proasta sau sa va puna bete in roate la locul de munca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții