Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 14 Iunie 2017

Written By NIKE B. on marți, 13 iunie 2017 | 21:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 14 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 14 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Data fiind pozitia planetelor, nu vei avea mari probleme in incercarea de a-ti asculta, fie sufletul, fie ratiunea. Nu va fi o alegere simpla. In ceea ce priveste relatia de cuplu, o dilema s-ar putea sa apara acum, fiindca sentimentele nu prea se potrivesc cu ceea ce gandesti.



Horoscop pentru femeia din Taur

La locul de munca lucrurile incep sa se precipiteze, asa ca incearca sa iei lucrurile pe rand, fiindca doar asa ai o sansa reala de a face fata situatiei. Gandeste, apoi vorbeste. Asta e ordinea normala a lucrurilor. Iar daca te tii de schema asta, vei vedea ca si partenerul de viata te va aprecia.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ziua de azi nu e una a marilor discutii sau a inventarii unui nou curent filozofic. Astrele te imping sa fii tu insuti si sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Ii vei impresiona pe cei din jurul tau cu naturaletea, si nu cu discutiile lungi pe care le intrevedeai.


Horoscop pentru femeia din Rac

Pe tot parcursul zilei iti vei da seama ca energia pe care ai pierdut-o in ultimul timp revine vertiginos si-ti inunda tot corpul. La cum au fost zilele trecute, cel mai bine ar fi sa nu te arunci in tot felul de relatii dubioase si sa pastrezi putina energie si pentru zilele urmatoare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi ti se pregateste o zi extraordinara. Astrele au avut grija sa influenteze zona in care te-ai simtit putin stingher in ultima vreme. Iubirea poate sa mai astepte putin, fiindca discutiile de care vei acea parte azi te vor duce intr-o alta lume.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Modul in care s-au asezat astazi planetele pot sa te indrume spre cineva pe care speri sa-l cunosti mult mai bine. Ai putea fi surprins, totusi, de nivelul sentimentelor prezente in acea persoana, iar acesta este un lucru la care nu te-ai fi asteptat niciodata. Poti sa te trezesti in rolul unui mentor care vrea sa-l ajute pe acel cineva in filtrarea sentimentelor.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astrele arata ca ai sansa sa impresionezi acea persoana, posibil mai in varsta, mai inteleapta si cu siguranta foarte atragatoare. Daca iesi la o petrecere in seara asta, atuul tai va fi garderoba. Asa ca orienteaza-te la ceva provocator.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pozitia planetelor poate sa confuzeze lucrurile, chiar acum cand incerci sa clarifici. Problema cea mai mare nu e asta, cu faptul este ca in timp ce esti ocupat cu acuzarea unei persoane apropiate, cu privire la pozitia indoielnica pe care o ocupa, nici tu nu esti sigur de locul ocupat… Ar putea sa te ajute o perioada in care sa iti dai seama de locul pe care il ocupi, inainte de a face acuzatii.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi pozitia planetelor arata ca este posibil sa doriti sa amânati o calatorie de placere sau o intalnire. Poate ai reactionat prea tare la un eveniment care te-a facut sa pui sub semnul intrebarii motivele iubitului tau ca si motivele tale pentru a fi impreuna. Daca poti discuta asta intr-un mod matur ai sa descoperi ca probabil nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si asta e lucrul care merita incercat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu va faceti probleme la gandul ca seara aceasta s-ar putea dovedi a fi plictisitoare! Tranzitul planetelor sugereaza ca asa ceva este imposibil. Daca intentionati sa iesiti in oras cu un posibil nou partener, pregatiti-va, caci veti petrece de minune! S-ar putea ca aceasta intalnire sa nu fie exact ce v-ati dori si sa nu decurga exact cum va asteptati, insa cu siguranta o sa va binedispuna!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu poti sa te bazezi pe simtirile tale ca pe un indicator de incredere al modului in care merge relatia curenta. Aliniamentul planetar inseamna ca incerci ,sa intelegi ce a mers prost, deoarece se pare ca nu reusesti sa ai o relatie asa cum iti doresti si poate e mai bine sa stai singura. Lucrurile se vor stabiliza in curand. E posibil, sa va faca la amandoi mult bine daca luati o pauza de cateva ore unul de celalalt.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi, pozitia planetelor favorizeaza posibilitatea ca dvs sa deveniti obiectul atractiei unei anumite persoane. In centrul acestei zile vor sta anumite intamplari care va vor ajuta sa va dati seama exact cum stau lucrurile. Cineva va admira! Daca atentia care vi se acorda este pe placul dvs, puteti actiona! Daca insa va displace, ar fi indicat sa puneti punctul pe "i" si sa nu lasati lucrurile sa scape de sub control!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții