Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Iunie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 3 iunie 2017 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 3 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In urmatoarele saptamani, intimitatea sexuala va fi mai mare. Daca v-ati plans ca nu v-a mers bine in acest compartiment in ultima vreme, inseamna ca veti fi foarte surprins cand persoana care va iubeste va va acorda un plus de atentie.



Horoscop pentru femeia din Taur

Toate relatiile dumneavoastra incep sa mearga bine. Toata lumea este fericita, inclusiv dumneavoastra. S-ar putea ca cineva sa va flateze atat de mult, incat sa va dea impresia ca sunteti mai bun decat sunteti cu adevarat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Evenimente neasteptate va provoaca o mare confuzie. Va este pusa la incercare increderea intr-o persoana apropiata. Chiar daca pare o situatie delicata, puteti iesi elegant din ea daca o tratati cu umorul dumneavoastra caracteristic.



Horoscop pentru femeia din Rac

Asigurati-va ca starea de spirit e in concordanta cu cea fizica, daca vreti sa functionati la cote maxime. Trebuie sa credeti cu adevarat in ceea ce faceti, pentru a putea mobiliza toate energiile de care dispuneti in vederea atingerii scopurilor dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Calatoriile au un impact pozitiv asupra unei intalniri a dumneavoastra, fiindca aceasta va ajunge sa se transforme intr-o relatie solida. Este acea perioada a anului n care comunicati, calatoriti si interactionati mult, dar si in care cunoasteti persoane noi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi in care va puteti dezvolta emotional si spiritual. Treceti printr-un proces de iertare a celor care v-au gresit si sunteti usurat sa va eliberati de ranchiuna pe care ati dus-o pana acum in suflet.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti fi apreciat de cei pentru care si cu care munciti saptamana aceasta. Indiferent de ce faceti, totul va fi bine, iar dumneavoastra veti capta atentia multor persoane. De ce sa fiti timid? Expuneti-va operele si lasati-i pe altii sa va critice.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa creati un echilibru intre nevoia de a lucra si cea de a obtine beneficii financiare. Se oare ca in cazul dumneavoastra, ele nu merg mana in mana. O alegere se impune: banii sau satisfactia morala?

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Veti fi atras de lucruri neobisnuite, care implica persoane sau culturi straine. Va veti intalni cu cineva care are un trecut total diferit si veti fi deschis catre toate posibilitatile alternative care vor aparea.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti preocupat de probleme financiare, dar apar noi oportunitati in acest domeniu, care va aduc zambetul pe buze. Mai ales ca aveti ocazia sa impartasiti vestile bune cu cei dragi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti total nesatisfacut de rutina. Vreti sa faceti ceva nou. Sunteti atras catre neobisnuit. Asta inseamna sa ramaneti deschis la posibilitatile umane.

Horoscop pentru femeia din Pești

Atitudinea defensiva va face sa fiti agresiv fata de cei dragi. Interpretati orice cuvant, fie el si aruncat in vant. Prietenii nu apreciaza faptul ca sunteti mereu in pozitie de lupta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții