Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 2 iunie 2017

Horoscop pentru femei de azi Vineri 2 Iunie 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 2 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 2 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai impresia că partenerul tău sau unul dintre membrii familiei nu te prețuiesc la adevărata ta valoare. Vei rămâne cu această impresie după ce persoana respectivă vorbește întruna o laudă întruna pe alta, fără să fie deloc preocupată de cum te face pe tine să te simți.Horoscop pentru femeia din Taur

Azi nu va strica să ai un pic de grijă în plus față de modul cum arăți. Chiar dacă ți se pare superficial, o rochie frumoasă și un ruj roșu te vor face să te simți mai bine și să ai un strop de încredere în tine. Și vei avea nevoie de acest spor de atitudine, deoarece astrele sunt de părere că te așteaptă momente destul de grele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ai invitați acasă, pe care nu îi așteptai, ceea ce îți provoacă un strop de panică. Ai impresia că nu ești pregătită să îi primești, că nu e curățenie la tine sau că nu ai suficientă mâncare. Nu îți mai face griji, distracția nu ține de aceste detalii: simte-te bine!Horoscop pentru femeia din Rac

Ești plină de încredere în tine azi, strălucitoare și extrem de frumoasă. E una dintre acele zile în care ești foarte ușor pusă în evidență, așa că dragostea va fi constanta zilei. Dacă vrei să cucerești pe cineva, acum e cel mai bun moment. Dar va fi la fel de plăcut și dacă ești deja într-o relație, pentru că vei fi divinizată.Horoscop pentru femeia din Leu

Ai traversat o perioadă grea, iar ziua de azi nu va fi diferită. Ți se pare că tot ceea ce faci este întâmpinat cu obstacole și că nu reușești să realizezi nimic. Nici măcar oamenii dragi nu te susțin, ci ți se par distanți, așa că ai impresia că ești singură și necăjită.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ai noroc cu carul, poate și datorită aurei de strălucire pe care o emani. Ești magnetică, fascinantă, dar nu ne referim aici neapărat la dragoste, ci poți avea aceeași charismă și în viața profesională. E momentul să mergi la un interviu pentru un job pe care ți-l dorești foarte tare.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Poate crezi că totul ți se cuvine azi, dar, din păcate, nu e cea mai bună descriere a zilei. Vei simți că nu ești băgată în seamă și că, oricât de mult ai încerca, oamenii parcă te ignoră într-adins. E însă doar o percepție: ai o zi proastă și sunt mici șanse să se îmbunătățească.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ca să poți trece cu bine peste ziua de azi, ar trebui să aduci mai mult echilibru în viața ta. Muncești mult și nu ai timp pentru viața personală, ceea ce te face arțăgoasă și te determină să țipi la oameni care nu ți-ai greșit cu nimic. Stai lângă oamenii care chiar îți plac.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu te teme să pășești azi în lumina reflectoarelor, este sfatul pe care ți-l oferă astrele. Ai tendința de a lăsa pe altcineva să își asume credit pentru eforturile și reușitele tale, ceea ce te va umple de frustrare. Nu e nimic greșit în a străluci, mai ales atunci când sunt doar meritele tale la mijloc.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua ca fi ușoară azi, dacă înveți o lecție importantă, aceea a compromisului. Nu totul trebuie să se petreacă așa cum vrei tu, ci este necesar să îi lași și pe ceilalți să facă ceea ce vor. Obține acel echilibru între dorințele tale și ale celorlalți și totul va fi bine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi ești aproape obsedată să fii în centrul atenției, să ai toate privirile lipite de tine. Cu toate acestea, nu aceasta e cheia fericirii, ci armonia. Nu contează atât de tare cine te vede sau cine te admiră, ci cum te simți tu: pe propria bunăstare ar trebui să te concentrezi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Se pare că azi ți se va îndeplini un vis foarte vechi, așa că pregătește-te să te bucuri. Vei obține ceea ce vrei, chiar cu mai puține eforturi decât crezi. Este însă important să rămâi ancorată în prezent: profită de moment și trăiește, pentru că astfel de momente sunt rare în viață.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5