Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Iunie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 9 iunie 2017 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 9 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca dati frau liber imaginatiei, va vor iesi in care cateva ocazii exceptionale. Flirtati destul de mult si va folositi sex-appeal-ul, dar veti putea sa il opriti atunci cand va trebui?



Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti o placere uriasa atunci cand daruiti ceva. Exista sansa ca viata sa vrea sa va ofere foarte multe. Veti fi placut surprins cand veti descoperi ce ocazii aveti in cadrul unei intalniri cu mai multe persoane.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca sunteti de parere ca frumusetea domina calitatile si inteligenta, s-ar putea sa luati unele decizii doar in functie de aparenta, iar rezultatele s-ar putea sa fie pe masura. Din pacate, insa, cam acesta este principiul general dupa care se ghideaza lumea. S-ar putea sa izbucneasca un conflict pe marginea acestui subiect.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ganditi-va cu atentie la persoanele pe care le invitati in viata dumneavoastra, fiindca deja v-ati saturat de oameni falsi si care nu va sprijina deloc. Comunicati intr-un mod intens. Secretele si durerile din trecut trebuiesc rezolvate, pentru a nu afecta relatia actuala.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca meergeti pana in profunzimea lucrurilor, veti scoate la iveala chestiuni neaasteptate. Ceea ce descoperiti va trage linia intre succese si esecuri.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cand vine vorba de locul tau de munca, s-ar putea sa intampini concurenta sau provocari. Cineva iti va pune la indoiala autoritatea. In acest moment, vei fi mai degraba orientat catre familie decat catre locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa aveti cateva realizari in cariera. Daca munciti sau studiati, este o perioada in care veti fi promovat si apreciat ca atare pentru munca pe care o depuneti. Asteptati-va la o promovare sau la un premiu pentru toate eforturile dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sotia/sotul, iubita/iubitul sau cel mai bun prieten trece printr-o perioada de maxima frustrare, iar locul tau de munca iti va oferi niste dificultati emotionale. Nu trebuie sa adopti mentalitatea de victima pe care incearca sa ti-o impuna aceste situatii. Va trebui sa iti incurajezi persoana draga si sa ii amintesti ca perioadele negative din viata sunt doar temporare si ca lucurile vor fi mai bine. Situatia se poate agrava, insa, daca da vina pe tine pentru ce pateste.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Abilitatea de a vedea lucrurile in profunzime este esentiala astazi pentru succesul dumneavoastra. Cititi limbajul trupului celor din jur si veti afla lucruri pe care nu le banuiati pana acum!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Veti fi provocat sa va eficientizati resursele si programul. Puneti-va in valoarea capacitatea de a rezolva problemele. Va trebui sa depuneti eforturi pentru a obtine sprijin.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se vor petrece unele schimbari in viata dumneavoastra profesionala care au legatura cu cineva pentru care ati lucrat poate s-a ridicat si si-a dat demisia neasteptat. Schimbarile din cadrul companiei va sunt benefice, fiindca s-ar putea sa fiti promovat.

Horoscop pentru femeia din Pești

Un mic complot in spatele cortinelor acum nu iti poate face prea mult rau, caci poti sa-l abandonezi sau sa il respingi mai tarziu. Dar daca planurile iti ies, poti dobandi puterea. Ceea ce a fost ingropa va iesi la ieveala in aproape doua saptamani.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții