Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 12-18 Iunie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 12 iunie 2017 | 05:46


Horoscop pentru femei saptamana 12-18 Iunie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 12-18 Iunie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca iesi in oras saptamana asta vei cunoaste pe cineva cu care te vei distra de minune. La inceput pare sa fie o relatie superficiala. Si daca poate ca in primele saptamani se va rezuma la discutii despre vreme, despre una, despre alta. Dar poate ca este inceputul unei relatii de durata care evolueaza altfel. El sau ea poate sa devina o cunostinta apropiata, un prieten intim, sau partenerul de viata. Sunt multe aspecte care te atrag la aceasta persoana atat platonice cat si sexuale. Aveti deasemenea multe in comun si pe plan profesional. Te completeaza in multe feluri! Va trebui totusi sa iesi din casa de cateva ori saptamana asta, bineninteles, si mai ales sa-ti ridici fundul lenes de pe scaun, indifferent de vreme. In caz contrar nu vei cunoaste pe nimeni si nimic nu se va schimba in viata ta. Chiar si in astrologie exista conceptual de liber arbitru.



Horoscop pentru femeia din Taur

Saptamana aceasta, va trebui sa fiti determinat pentru a va termina sarcinile cu bine. Rezolvarea o stiti si dumneavoastra, doar ca nu va dati seama. Dupa ce va veti uita in urma la ea, aceasta saptamana vi se va parea ciudata: prima jumatate va fi ori foarte linistita, ori foarte aglomerata. Va asteptati ca ritmul sa continue la fel, dar lucrurile vor sta exact invers. Din aceasta cauza, nu veti reusi sa va faceti planuri. Se poate ca aceasta perioada sa nu dureze numai o saptamana, ci si mai mult. Bineinteles ca ceva nu decurge cum v-ati fi asteptat la inceputul saptamanii. Are legatura cu problemele dumneavoastra financiare. De exemplu, va este frica de faptul ca nu veti putea pleca in vacanta, fiindca ar implica niste cheltuieli mari. Dupa aceea, s-ar putea sa vedeti ca nu era cazul. Dar aveti grija: s-ar putea sa fie si invers. De-abia peste cateva luni veti sti cu ce ati gresit saptamana aceasta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o saptamana excelenta sa luati legatura cu oamenii pe care nu i-ati mai intalnit inainte. Oare o sa intalniti o iubire noua? Berbecul acela care si-a notat numele dumneavoastra in agenda lui acum ceva timp va va iesi in cale de mai multe ori saptamana aceasta. Aveti, insa, grija fiindca nu se stie cand va aparea o ocazie noua. S-ar putea sa fie sansa vietii pentru dumneavostra. Ati fi surprins daca ati afla cine este aceasta persoana. Probabil din cauza faptului ca nu este genul de persoana pe care sa o fortati sau pe care sa o neglijati. Dar puteti fi sigur ca nici nu este genul care sa va abandoneze.



Horoscop pentru femeia din Rac

Saptamana aceasta vezi lucrurile in roz. Viata iti zambeste. Nu-ti vine sa crezi dar este totusi adevarat. Priveste deci partea buna a lucrurilor! Nu ti-a mai mers atat de bine de ani de zile. Un/o vecin/a vesel/ te poate face sa visezi. Incearca totusi sa ramai cu picioarele pe pamant si sa vezi valoarea adevarata a lucrurilor. Probabil ca ceea ce vrea acel vecin sau acea vecina este doar sa se distreze. Ai grija sa nu lasi lucrurile sa iasa de sub control, pentru ca nu ai de gand sa-ti mai schimbi domiciuliul o vreme. Fa niste jogging sau fa o plimbare revigoranta ca-ti limpezesti gandurile!




Horoscop pentru femeia din Leu

Trebuie sa iti revii dupa cheltuielile facute lunile trecute. In momentul in care vei primi salariul, probelemele tale financiare vor fi aproape rezolvate. Ar trebui sa ai grija si sa nu cheltuiesti banii prea impulsive, deoarece vei avea parte de o cheltuiala neprevazuta in ncurand. Consoleaza-te cu idea ca din punct de vedere financiar esti bogat, daca te compare cu grupurile de refugiati din Africa sau din alte parti ale lumii. Acesti oameni nici macar nu sunt siguri ca au mereu apa potabila si ceva rezonabil de mancare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti foarte interesat de flirt, mai ales de partea sa sexuala. Exista, oare, vreun motiv ascuns? Sa speram ca aveti parte de o relatie buna. In acest caz, nu prea aveti de ce sa va faceti griji. Daca relatia a fost turbulenta in ultima vreme, s-ar putea sa simtiti nevoia unei aventuri. Nu va puteti elibera emotiile, din cauza ca partenera nu va permite acest lucru sau pentru ca exista tensiuni chiar si in pat. Daca nu sunteti implicat in nicio relatie sexuala in acest moment, s-ar putea sa va atraga cineva din cercul dumneavoastra de prieteni si cunostinte. O persoana pe care o cunoasteti de ceva vreme. Aveti, insa, grija sa nu traiti o deziluzie. Aceasta persoana nu este cea pe care o cautati.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Horoscopul indica o anumita pozitie a astrelor care te face sa te gandesti la pensionare. Dincolo de aceasta predispozitie astral, vei incepe sa faci planuri marete in aceasta saptamana. Previziunea si capacitatea ta de a comunica aceste planuri bine si plin de entuziam intr-un cerc de oameni interesati vor face ca aceste planuri sa fie utile in domeniul commercial. Aceste planuri au efecte positive si vor merge ca pe roate. Totusi, asigura-te ca pui la punct toae detaliile si ca nu lasi nimic la voia intamplarii. In urmatoarele saptamani vei lasa impresia ca esti destul de arrogant si incapatanat. Nu este de mirare ca vor fi cativa oameni care iti vor intoarce spatele. Poate ar trebui sa te uiti putin in oglinda.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ii bagi cuiva bete in roate intr-un mod care atrage atentia tuturor. Toata lumea crede ca ai un motiv personal pentru care o faci. Vei incerca sa negi asta, dar nu ai dreptate si esti perfect constient/a de asta. Te lasi manat/a de sentimente si nu de ratiune. Ai impresia ca intotdeauna actionezi rational si ca nu dai prea multa importanta sentimentelelor atunci cand faci afaceri. Dar acum adevarul iese la iveala ca totusi sentimentele tale in anumite momente iti influenteaza munca. Asta va fi o lectie importanta pentru tine. Te va invata ca sentimentele tale joaca un rol important asupra deciziilor pe care le iei. Cu siguranta ca daca te vei implica emotional in afaceri vei deveni mai uman.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

De ce sa nu faci ceva complet diferit Duminica viitoare, fata de ce faci tu de obicei? Nu lasa vremea sa te retina si fa o excursie la tara. In aceasta perioada a anului este frumos afara. Respira acest aer curat! O plimbare afara la aer proaspat poate fi equivalata de o vizita la teatru sau la stadion. Este cu totul altceva fata de uitatul la televizor sau rutina zilnica. Sa fii in natura cu tine insuti/insati este altceva. Numai cand vei face asta vei constata cat de diferite sunt aceste laturi ale vietii. Asadar ridica-te de pe scaun sau de pe canapea! Pune telecomanada in sertar si nu te apropia de calculator in acest week-end. Ia-ti bicicleta sau masina sau fa o plimbare revigoranata cu persoana iubita, daca ai, daca nu fa-o cu un prieten drag. Toata lumea se va simti mai mult decat multumita.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cineva din cercul tau de prieteni si cunostinte te surprinde cu ceva. Ai putea si tu sa faci o surpriza cuiva. Chiar si o singura floare face minuni pentru o relatie amicala. Si nici macar nu trebuie sa investesti multi bani in asta. Ataseaza un biletel si fara prea multa cheltuiala vei obtine o dovada de atentie care va avea acelasi impact ca si o masina noua! Daca ii dai o atentie unei persoane care nu se asteapta la asta-coleg sau vecin- efectul va fi cu mult mai mare decat daca vei face un cadou mare si scump. Nu astepta un motiv special sa sarbatoresti ceva. Fa-o asa ca din senin. Peste multi ani de acum incolo oamenii isi vor aminti si vor aprecia acest gest. Cea mai buna zi pentru viata ta amoroasa este vineri, care se poate fi o zi de vacanta pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Bunastarea si armonia vor continua si in decursul acestei saptamani pentru tine. Nu esti tocmai dispus sa lucrezi in plus si nu ai rabdare sa porti o discutie serioasa. Lucrurile insa stau altfel pentru nativi nascuti la sfarsitul lunii a caror pozitie astrala este in stransa legatura cu cea a Capricornului. Esti in stare sa abordezi subiecte dificile. Totusi tine minte ca legea nu reprezinta dreptatea. Nu iesi in evidenta. S-ar putea sa te lovesti de un zid de rezistenta, incercand faci diferenta intre lege si dreptate. Si asta nu te ajuta cu nimic. Nativi nascuti la sfarsitul lunii ar face mai bine sa ii ajute pe cei din jur. Se vor simti in largul lor facand asta in aceasta perioada. Nu-ti face griji in privinta greselilor. Esti prea in forma luna asta ca sa o dai in bara.

Horoscop pentru femeia din Pești

Si in aceasta saptamana cel mai probabil vei lua decizii rationale, in timp ce intuitia iti spune ca ar fi mai bines a urmezi o alta cale. Asta se aplica in contexte variate. Daca ai actiuni in afaceri, vei simti ca nu vei castiga nimic din ele si chiar e posibil sa pierzi ceva bani. Totusi, pe baza unor motive pur rationale vei decide sa faci anumiti pasi. In domeniul dragostei, stii in sinea ta ca acel Taur nu este intru totul interest de tine. Totusi, faci o incercare frenetic in incercarea de a-I produce o impresie buna (ei sau lui). Este timpul, draga native, sa iti asculti vocea interioara care te-a indemnat sa intrprinzi anumite actiuni sau te-a retinut de la altele, dar pe care ai neglijat-o iar si iar. In cursul acestei saptamani pozitia astrelor in horoscopul tau este ca nu mai poti continua asa. Trebuie sa incepi sa iti asculti sentimentele. Ar fi bines a faci asta , altfel vei fi pedepsit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții