Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 9 iunie 2017

Horoscop Urania saptamana 10-16 Iunie 2017 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 10-16 Iunie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 10-16 Iunie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→În prima parte a zilei de 10 iunie, nativilor le pot trece prin minte tot felul de idei, nu toate însă indicate să fie puse în practică. Motivele astrale vor fi numeroase și ele vor fi determinate de aspectele mai multor planete aflate în opoziție, pe axa celor două case ale comunicării, asimilării informațiilor și a mentalului. Între 10 iunie, după ora 14:37', și începutul zilei de 13 iunie,se vor pune probleme în privința carierei și a menținerii într-o funcție. Vinovați vor fi trei dintre maleficii care nu pot fi contracarați de Jupiter, chiar dacă, acesta va reveni, în după-amiaza zilei de 10 iunie, la mișcarea directă. Premizele puse în discuţie vor fi cele personale, familiale, patrimoniale, publice, parteneriale sau procesuale şi conflictuale. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, posibile surprize de la prieteni care pot spune lucruri interesante, şocante, care pot veni cu noutăţi într-un dialog cu nativul. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, răstimp temperat, născut, poate, şi din dorinţa Berbecilor de a se calma şi de a elimina starea de surescitare care a pus stăpânire pe ei, în ultimul timp. Atenţie, întreaga săptămână la vulnerabilităţile legate de deplasările în ţară cât şi în străinătate, fiind vizate atât călătoriile de scurtă durată cât şi cele mai îndelungate. Unele încurcături se pot ivi pe fondul neînţelegerii unui mesaj (mai ales dacă acesta le este adresat nativilor într-o limbă străină pe care nu o stăpânesc), a rătăcirii unor documente, a necorelării în timp şi spaţiu, a conflictelor cu reprezentanţii unor instituţii. Etapa, fără a fi neapărat proastă, va creea secvenţe şubrede prin abordarea unui subiect, felul de a se exprima, de a argumenta sau de a se prezenta a unui candidat în faţa unei comisii de examinare. Vor fi afectaţi adolescenţii şi tinerii. Mici şanse financiare.
Horoscop Taur pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→În prima parte a zilei de 10 iunie, continuă seria preocupărilor legate de veniturile obţinute din salarii şi alte forme de plată a muncii prestate de ei precum şi a încasărilor sau beneficiilor în natură ca rezultat al unui demers intermediat de unele persoane sau instituţii. Deşi, la prima vedere, unele soluţii par a rezolva situaţia creată, cel puţin pe moment, totuşi, fiecare variantă are o latură periculoasă prin consecinţele pe care le va genera, din categoria „preţului prea mare” ce va trebui plătit, mai târziu. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, Taurii vor fi neîmpăcaţi. Trecutul nu le dă pace. Ei analizează o situaţie care nu le-a fost favorabilă sau pe care au impresia că nu au gestionat-o cum trebuia şi apoi încearcă să identifice o portiţă de reparare a premizei irosite. Taurii nu vor avea cheful şi nici starea necesară pentru a asculta stafurile oneste ale celor apropiaţi, mai ales ale fraţilor, şi vor face tot cum „îi taie capul”, afişând o dezolantă încăpăţânare. Moment astral mai puţin favorabil pentru cei care susţin examene. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct, exercitând, până la toamnă, o influenţă bună, majoră ca intensitate, care le va permite celor suferinzi să depăşească mai uşor şi mai repede o boală sau o afecţiune cronică. Jupiter, le poate oferi multora posibilitatea să-şi găsească un loc de muncă sau să rezolve un litigiu care priveşte activitatea profesională curentă. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, şansă în plan personal. Poate fi vorba şi de protecţia exercitată de planeta Venus, Guvernatorul lor, care-i poate feri de un accident sau care poate minimiza un risc iminent. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, ipostaze plăcute în relaţia cu un prieten care le poate arăta simpatie, înţelegere şi solidaritate.
Horoscop Gemeni pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→În prima parte a zilei de 10 iunie, se vor manifesta reflexele astrale ale Lunii Pline în Săgetător, care a avut loc în ajun, şi care a creat o relaţie specială între casele I - VII prin opoziţiile alcătuite, printre altele, de doi malefici. Relaţiile parteneriale pot evolua pe muchie de cuţit; în acest sens, ziua de 16 iunie trebuie privită cu multă atenţie. În mod normal, într-un astfel de context, sunt de evitat discuţiile şi angajamentele importante. Prudenţă la afirmaţiile şi declaraţiile făcute în instanţă sau în faţa unor reprezentanţi ai legii. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, nativii vor fi obligaţi de împrejurări să facă economii şi să se abţină de la unele cheltuieli, chiar dacă ele vor fi necesare. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct şi, în acest fel, îşi va putea manifesta, până la toamnă, latura pozitivă de mare protector şi benefic,în ipostaze care ţin de casa a V-a astfel că, Gemenii vor fi avantajaţi în planul relaţiilor sentimentale, care se pot destinde, al bucuriilor, al plăcerilor trecătoare, în planul exprimării dacă sunt scriitori şi ziarişti sau interpreţi de teatru şi film, în principal şi, secundar, cântăreţi. Părinţii vor avea posibilitatea să-şi pună în aplicare proiectele de creştere şi educare a copiilor lor cu tact, intuiţie şi subtilitate, fără să recurgă la constrângeri. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie,formă bună mentală. Gemenii vor fi mai îndrăzneţi. Ideile vor veni cu uşurinţă, dar, o triere a lor, va fi necesară. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, sentimente răscolite de situaţiile pe care le trăiesc, de afirmaţiile care se fac la adresa lor şi care îi vor contraria. Starea generală a nativilor va fi una destul de agitată pentru că vor fi hărţuiţi de problemele mărunte de viaţă.


Horoscop Rac pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În prima parte a zilei de 10 iunie, va continua să se manifeste, în planul sănătăţii (circulaţie, mobilitate loco-motorie, sistem nervos periferic, funcţii hepatice), efectul Lunii Pline din ajun. Sectorul muncii va rămâne, însă, întreaga săptămână, unul solicitant. Nativii vor „pune la inimă” tot ce aud, tot ce se spune, tot ce se zvoneşte că ar urma să se petreacă la locul lor de muncă cu efect direct asupra statutului profesional şi salarial. Dacă, totuşi, unele informaţii nu vor rămâne la stadiul de colportări de ştiri ci se vor adeveri, Racii nu trebuie să intre în panică şi să ia decizii sub impresia momentului. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, tendinţa lor va fi să conserve ceea ce au, să nu cedeze într-o relaţie partenerială deteriorată, care va pune problema unor concesii, a renunţării la bunuri, bani sau avantaje. Funcţia sau procesele în curs de desfăşurare îi pot pune în faţa unei situaţii în care nu există variante, ca să poată alege, ci o singură direcţie la care trebuie să se raporteze. Din după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter se va arăta mult mai protectiv cu familia şi bunurile lor. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, posibile mici accidente sau întâmplări care îl fac pe nativ să treacă pe lângă un pericol. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, se va derula un aspect astral armonic pentru ei, de care vor profita cei care desfăşoară activităţi superioare, în plan cultural, juridic, religios, pedagogic. Va fi vorba de multă sensibilitate sufletească, de vocaţie intelectuală. Cei care duc o viaţă obişnuită şi nu „ard” la mare intensitate artistică sau spirituală îşi vor găsi echilibrul şi satisfacţiile compensatorii în activităţi care îi educă sau îi luminează: lecturi, evenimente artistice, cursuri care le permit să evolueze în plan personal.Horoscop Leu pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→În prima parte a zilei de 10 iunie, relaţiile sentimentale rămân afectate de „viitura” recentei Luni Pline care a mobilizat axa caselor V – XI. Emoţiile vor destabiliza până şi legăturile de prietenie mai vechi. Nativii se vor lua după sugestii, sfaturi sau părerile altora. Alteori, nemulţumirile mai vechi vor reveni în actualitate; la mijloc va fi vorba de impresii şi de subiectivism. Moment în care demersurile pedagogice ale părinţilor - Leu vor fi sortite eşecului: copilul lor, indiferent de vârstă şi de motiv al disputei, va fi capricios, instabil şi nehotărât. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, vechile probleme de sănătate pot reveni în actualitate. Aparatul digestiv şi regimul zahărului pot cunoaşte fluctuaţii în parametrii de funcţionare, mai ales pe fondul suprasolicitării sistemului neuro-vegetativ. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul normal, ceea ce le va permite Leilor să devină nişte excelenţi diplomaţi, meditatori ori să aibă, de acum până la toamnă, succes ori de câte ori vor pleda pentru o cauză sau pentru un proiect important. Aspect confortabil pentru luări de cuvânt, precizări, intervenţii menite să restabilească adevărul şi ordinea de drept sau pentru a susţine examene şi verificări ale competenţei lor profesionale. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, acele persoane care vor simţiadierea unei victorii, vor dori să grăbească momentul şi se vor agita pentru a nu „scăpa fericita ocazie”. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, posibile cadouri, gesturi de simpatie venite din partea unor persoane care vor să îşi exprime, astfel, admiraţia sau recunoştinţa faţă de ei. Atenţie, întreaga săptămână, la a manevrele unui rival tenace sau ale unui duşman care „se ţine de capul lor”, mânat de gândul răzbunării.


Horoscop Fecioară pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→În prima parte a zilei de 10 iunie, casa, locuinţa, gospodăria, averea vor fi subiect de dispută în familie. Fiecare va avea o idee şi un interes de apărat. Contextul va dura încă două săptămâni. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, predispoziţia astrală îi va face pe mulţi nativi recalcitranţi. Leii nu vor vrea să vadă, să audă, să înţeleagă sau să analizeze cu răbdare şi obiectivitate situaţia care îi lezează. Se vor crampona de principii, de norme, îşi vor justifica atitudinea argumentând că trebuie să le dea celor care l-au supărat o „lecţie” pe care, evident, „să o ţină minte toată viaţa”, vor dori să demonstreze că sunt puternici, fermi pe poziţia lor şi că nu negociază. Această neînduplecare poate că va sugeraunora că au procedat greşit dar, cel mai mult ,tot Fecioarele vor avea de suferit, pentru că ele nu vor „preda” această lecţie de viaţă cu indiferenţă ci se vor „ambala”, se vor enerva şi-şi vor strica bruma de linişte necesară. În după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct şi va începe să funcţioneze, de acum până la toamnă, ca un benefic şi un protector pe casa banilor câştigaţi din muncă proprie. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, surprize la locul de muncă, posibile schimbări de statut profesional sau salarial, nu spectaculoase dar sensibil mai bune. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, nativii vor manifesta o tendinţă împăciuitoare. În unele privinţe, mai ales atunci când va fi vorba de colegi de proiect, parteneri de afaceri, persoane cu care se află în relaţii contractuale, Fecioarele se vor arăta cooperante, amabile sau, măcar, dispuse să asculte punctul acelora de vedere. Posibilă intervenţie binevenită a unei persoane speciale,utilă în pregătirea lor profesională sau în luarea unei decizii cu privire la studii şi meserie; împrejurare fericită.Horoscop Balanță pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→În prima parte a zilei de 10 iunie, disconfort la nivelul dialogului, al înţelegerii corecte a informaţiilor curente care ajung la ei, probleme de concentrare, instabilitate; nativii, mai ales ceti tineri se vor plictisi ori de câte ori se vor apuca de învăţat, iar procesul, în sine, de memorizare şi asimilare a cunoştinţelor va fi greoi. Deplasări asociate cu incidente minore. Unele persoane pot trece prin crize de personalitate, trăite mai intens sau mai atenuat, în funcţie de structură dar şi de motivul provocării care îi destabilizează în convingerile lor. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, multe ar vrea Balanţele să facă dar puţine le vor ieşi. Toate intenţiile lor se vor lovi de concluzia că procedând într-un anume fel le prejudiciază un alt sector de viaţă (cel personal, familial, conjugal sau de afaceri ori procesual, patrimonial ori profesional şi social), astfel că, de cele mai multe ori vor renunţa, vor retracta o promisiune, o vor amâna pentru o perioadă mai favorabilă. Situaţia, în linii mari, va persista mai multe săptămâni. Singurul detaliu astral care survine pe 10 iunie după-amiaza este menită să le aducă o protecţie, o şansă în plus ori o recuperare medicală rapidă. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, perioadă de scurtă durată dar pozitivă pe mai multe planuri: în viaţa sentimentală, în relaţiile cu copiii, în activitatea de creaţie artistică şi interpretare, în exprimarea şi afirmarea personală prin originalitate şi talent. În acest răstimp, unele persoane tinere vor simţi dorinţa de a studia domenii noi, pentru a-şi lărgi orizontul sau pentru a-şi schimba, în viitor, meseria. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, sfârşit convenabil nativului a unui context de împrejurări nesigur,uneori alarmant, care s-a derulat la locul de muncă.
Horoscop Scorpion pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→În prima parte a zilei de 10 iunie, chestiunile parteneriale, de afaceri, contractuale, de colaborare, conjugale, procesuale pot ridica chestiuni legate de venituri şi plăţi. Fiind vorba, aproape întotdeauna, de implicarea altor persoane sau instituţii, rezolvarea lor va fi dificilă şi îl va obliga pe Scorpion să facă faţă unui „front de lucru” alcătuit din premize, interese şi soluţii divergente. Pe care să o aleagă? Ce să sacrifice, greu de spus! Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie,nativii continuă să nu prea aibă chef de vorbă. Vor fi concentraţi pe problemele lor şi nu vor avea dispoziţia necesară pentru conversaţii, vizite, escapade în natură, călătorii. Nici de învăţat nu au chef, chiar dacă, data la care urmează să susţină nişte examene, se apropie. Cei maturi poartă în sufletul lor, în funcţie de motivul care le-a provocat, revoltă şi ciudă mocnită. Începând cu după-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să-şi etaleze virtuţile de binefăcător şi protector doar că, efluviile lui astrale se vor îndrepta spre casa a XII-a a tainelor, necunoscutului şi experienţelor kharmice. Această postură jupiteriană va fi percepută de către nativi ca o predispoziţie interioară, ca o presimţire, ca un suflu subtil care îi animă. Jupiter poate acţiona în secret, înlăturând piedicile din calea nativului. Dar, acest lucru îl vor înţelege mai târziu. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, posibile mici tensiuni între soţul/soţia nativului şi rudele apropiate, mai în vârstă. O întâmplare neprevăzută va necesita calm şi diplomaţie pentru a nu compromite relaţiile de familie. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, răstimp favorabil pentru a asculta glasul dragostei, pentru a se dedica activităţilor de creaţie care au nevoie de linişte interioară şi inspiraţie.
Horoscop Săgetător pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→În prima parte a zilei de 10 iunie, perioadă intensă, trăită uneori dramatic, în care multe premize de viaţă personală vor intra într-un proces de reevaluare. Săgetătorii, deşi nu au chef să-şi schimbe viaţa, mai ales în chestiunile esenţiale, se vor vedea obligaţi să ţină cont de cursul evenimentelor şi se adapteze noilor condiţii care se conturează. Acceptarea acestor transformări, fără revolte inutile, este cheia succesului. Uneori, aceste „adaptări la teren” vin pe fondul evenimentelor care apar din senin şi îi pun pe Săgetători în faţa faptului împlinit: plecarea bruscă a unui asociat din firmă, divorţul introdus de unul dintre soţi, renunţarea la colaborarea cu nativul prin încetarea neaşteptată a contractului, hotărâri judecătoreşti care impun acceptarea unor pierderi sau plăţi materiale, morale, sociale, afective etc. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, efort major pentru a pune capăt unui proces îndelungat de pagube materiale şi pierderi băneşti. Dispute aprinse cu persoane care nu vor să se supună unei decizii oficiale cu privire la drepturile nativului asupra unui bun sau a unei sume de bani şi să accepte punerea ei în aplicare. În ziua de 10 iunie după-amiaza, Jupiter va reveni la mersul direct şi, prin asta, va fi din nou un protector puternic. În cazul Săgetătorilor, Guvernatorul lor, care traversează casa a XI-a, le va crea oportunitatea de a cunoaşte oameni potriviţi în momentul necesar sau le va permite să se bazeze în demersurile lor pe ajutorul şi solidaritatea acelora cu cauza nativului. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, informează care miră, uimesc sau şochează, în funcţie de natura veştii. Posibile deplasări neprogramate. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, dorinţă de pace şi linişte în familie, plăcerea de a face amenajări cu scop estetic. Nevoie sporită de confort şi comoditate domestică.Horoscop Capricorn pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În prima parte a zilei de 10 iunie, Capricornii vor trece prin stări de nelinişte sau de revoltă şi enervare, provocate de o stare de lucruri conflictuală la locul de muncă. Nota generală este de degradare a relaţiilor interumane şi a stabilităţii instituţiei, ce poate trece - sau a început deja- un proces de transformare care periclitează viitorul profesional şi stabilitatea salarială a angajaţilor. Nemulţumirile se vor reflecta şi în starea lor de sănătate ele generând crize de nervi şi agitaţie. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie, nativii vor face efortul să rămână lucizi şi să nu se piardă cu firea. O serie de provocări pot veni, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, de la adversari, competitori, camarazi ostili, vicleni şi/sau periculoşi care generează artificial situaţii tensionate pentru a-l obliga pe Capricorn să reacţioneze şi, la un moment dat, să greşească. Pe 10 iunie, după-amiaza, Jupiter va reveni la mersul direct, ceea ce, pentru imaginea publică, autoritatea profesională sau succesul general, va fi un câştig real. Această planetă le va „ţine partea” până în toamnă, timp în care unii pot face adevărate salturi în carieră, alţii pot debuta sau se pot consacra în domeniul în care activează. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, posibile evenimente-surpriză cu privire la banii ce li se cuvin pentru munca prestată. Nota generală nu este defavorabilă. Un rol important îl va avea felul în care vor justifica o cerere, o pretenţie materială sau argumentele cu care îşi vor apăra un drept bănesc. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, se conturează un dialog favorabil prin conţinutul de idei pe care îl va aduce în discuţie ori prin armonia şi prietenia pe care o va instaura între nativ şi o persoană plină de calităţi care se va ivi în cercul lui de cunoştinţe.
Horoscop Vărsător pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În prima parte a zilei de 10 iunie, tulburări în plan sentimental. Vărsătorii vor fi supăraţi pe unii prietenii pentru felul în care aceia vorbesc, gândesc, acţionează sau se poartă cu ei. Alteori, mai ales cei tineri, vor avea impresia că nu sunt preţuiţi, că se află în mijlocul unui joc dublu, că sunt „traşi pe sfoară” din punct de vedere afectiv. Va fi vorba de o chestiune de comportament, de atitudine dar şi de o criză de încredere. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie,atenţia Vărsătorilor se va îndrepta spre starea lor de sănătate. Vor asculta glasul de taină al organismului şi, într-o primă etapă, pentru a se lămuri despre ce e vorba, vor opta pentru un regim alimentar de cruţare, pentru o dietă strictă. Posibile afecţiuni gastro-duodenale, crize de apendicită sau reacţii brutale de respingere a unor alimente, mirosuri sau gusturi care le stârnesc repulsie ori chiar reacţii alergice. Din 10 iunie, după-amiaza, Jupiter va reveni la mersul direct şi va spori calitatea proceselor lor mentale permiţându-le progrese în învăţare, cunoaştere, cercetare, creaţie, afirmare de sine prin prestaţii de înaltă ţinută ştiinţifică, culturală sau morală. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, Luna, în tranzit prin semnul Vărsătorului, va da celor ce aparţin acestei zodii, o bună dispoziţie care se poate traduce printr-un fel de a fi simpatici şi cooperanţi, o stare organică bună ori o formă psihică excelentă. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, nu sunt excluse veniturile rezultate din plata unor activităţi desfăşurate cu mai multă vreme în urmă, de la care, cum zice românul, aproape că-şi luaseră gândul că se vor mai face vreo dată. În această stare de bine, Vărsătorilor le poate trece prin minte să-şi renoveze casa, să se mute ori să facă intervenţii menite să le îmbunătăţeasacă condiţiile locative.Horoscop Pești pentru săptămâna 10-16 Iunie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→În prima parte a zilei de 10 iunie, cariera, cu toate implicaţiile ei minore sau majore, va fi în centrul atenţiei Peştilor care vor fi motivaţi să muncească, să facă efort pentru a duce la bun sfârşit un proiect sau pentru a nu-i dezamăgi pe cei care i-au numit într-o funcţie care le-a creat răspunderi majore. Cei tineri vor fi nerăbdători să se afirme şi, pentru ei, piedicile vor fi sau li se vor părea lor greu de depăşit. Din păcate, nu întotdeauna familia îi va susţine sau, chiar dacă relaţiile nativului cu rudele sunt oneste şi corecte, aceia au necazuri a căror rezolvare va cădea în sarcina Peştilor. Partea şi mai puţin bună este că priorităţile profesionale vor fi concurate de urgenţele familiale. Între 10 iunie, după ora 14:37', şi începutul zilei de 13 iunie,observarea naturii umane îi va face pe Peşti să se distanţeze de unele persoane apropiate lor, până nu demult. Nu le vor reproşa nimic dar vor pune o tăcere lungă şi semnificativă între ei şi cei care i-au dezamăgit. Pe 10 iunie după-amiaza, Jupiter, al doilea Guvernator al Peştilor, alături de Neptun, va reveni la mersul direct şi, de acolo, va permite o relaxare bănească sau revenirea la normalitate cu privire la plăţi şi intrarea în posesie a unor bunuri şi drepturi ce li se cuvin pe care nu şi le-au putut adjudeca, până acum. Acest context astral va funcţiona până la toamnă. Între 13 iunie, după ora 02:45' şi prima parte a zilei de 15 iunie, efort de a găsi soluţiile potrivite sau de a identifica modalităţile de rezolvare a situaţiilor limită care au apărut în viaţa lor. Între 15 iunie, după ora 13:18' şi 16 iunie, Luna în Peşti, le va da acestor nativi posibilitatea să se scalde în apele fecunde ale sensibilităţii creatoare, al spiritualităţii, ale emoţiilor împărtăşite în doi, ale plăcerilor trupului şi spiritului ori, în cazul femeilor, să conceapă sau să aducă pe lume un copil.


Horoscop Urania saptamana 10-16 Iunie 2017

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5