Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Urania saptamana 3–9 Iunie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 2 iunie 2017 | 05:43



Horoscop Urania săptămâna 3–9 Iunie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 3–9 Iunie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, tensiunile parteneriale vor fi resimțite mai intens. O stare de apăsare, o strângere de inimă vor încerca toți cei care au o situație complicată ce nu a putut fi rezolvată nici prin diplomație, nici printr-o acțiune energică. Starea de stres se va accentua din după-amiaza zilei de 4 iunie, ora 19:16', când Marte va intra în zodia Racului, respectiv în casa a IV-a a cerului lor astral. Contradicțiile se vor accentua pe parcursul acestei săptămâni cât și a celor viitoare așa încât nativii ar trebui să ia în calcul posibilele degradări ale unui dialog, menținut până acum cu mare efort și răbdare, cu persoanele cu care se află în conflict sau într-o stare de incompatibilitate, inclusiv cu rudele apropiate sau cu soțul/soția. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, premizele materiale le vor ocupa întreaga atenție. Nativii vor fi în căutarea unei soluții dar ea se va lovi de argumentele de bun simț sau de circumstanțele din ziua de 6 iunie, când Venus, va intra în casa a II-a a banilor obținuți prin muncă, și le va da prudența necesară pentru a evita inițiativele neinspirate. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va influența pozitiv casa învățăturii, a comunicării și a deplasărilor pe distanțe mici sau pe termen scurt. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, acest sector al călătoriilor și al legăturilor, mai ales prin corespondență, cu persoane oficiale sau cu instituții, se va intensifica pentru unii, pe fondul unor probleme personale care țin de examene, studiu, perfecționare profesională. Pe 9 iunie, la ora 16:09', în acest sector de viață, se va produce faza de Lună Plină, la 18°:53' Săgetător, care poate anunța o schimbare iminentă ori îi poate obliga pe Berbeci să modifice substanțial un proiect în funcție de evenimentele de ultimă oră sau de informațiile primite.



Horoscop Taur pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, dorința intensă de a echilibra o stare de lucruri în neregulă care le amenință locul de muncă. Dar, din după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', când Marte va intra în zodia Racului, dialogul va fi tot mai anevoios. Uneori, nativilor le-ar putea fi impusă tăcerea asupra unui subiect, alteori, intimidați de amploarea evenimentelor sau de gravitatea consecințelor, ei vor opta, din proprie inițiativă, pentru discreție. Amprenta acestui context astral va dura mai multe săptămâni. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, în ciuda felului lor prudent, în ultima vreme, de a se purta al Taurilor, o relație partenerială stă să izbucnească. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului și, din această poziție, se va purta ca un adevărat protector, ferindu-i de excese și greșeli, fără a le permite, însă, și un progres în negocieri. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va facilita un schimb intens de informații, vești și avertismente menite să le corecteze o impresie generală sau o intenție cu privire la un proiect de viață care presupune o cheltuială mare, fie ea și sub forma unei investiții. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, axa celor două case ale banilor va fi marcată de faza Lunii Pline în Săgetător, care se va produce pe 9 iunie, la ora 16:09'. Ea va avea darul să introducă un element de noutate sau posibilitatea de a lua în calcul un început de viață și activitate pe fondul unei schimbări de statut financiar, ca o consecință a punerii în aplicare a unor măsuri legislative. Nativii trebuie să vegheze asupra relației defectuoase cu unii prieteni, pe al căror ajutor nu trebuie să conteze și pe care nu e indicat să-i implice în problemele lor. Atenție, la riscul unor accidente provocate de un mijloc de transport sau care se poate manifesta în varii ipostaze, de la elementul Foc.



Horoscop Gemeni pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, Gemenii se vor simți purtați pe aripile inspirației; ei vor fi mai senini, mai veseli, mai degajați în reacții și mai spontani în trăiri. Nota generală este de chef de viață, de relaxare, de detașare față de factorii de stres și de obligațiile curente pe care vor avea tendința să le ignore, să le amâne, să le „uite”, pentru moment. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului și-i va obliga să constate că exuberanța „costă”, deci va fi nevoie de mai multă chibzuială. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, nu se conturează evenimente speciale în planul activității stabile dar, din dimineața zilei de 6 iunie, când Venus va intra în zodia Taurului, se va putea vorbi de intuiție sau de un factor din categoria norocului, a împrejurărilor fericite, a coincidențelor salvatoare care le pot atrage atenția Gemenilor asupra unui aspect în legătură cu locul de muncă, ce trebuie și poate fi corectat. Ajutor nesperat în vederea găsirii unei slujbe, pentru cei care nu au un plasament sau care sunt nemulțumiți de condițiile actuale de muncă și salarizare. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra în zodia lor, și va declanșa un binevenit proces de „aerisire” mentală: Gemenii vor renunța la ideile fixe, la suspiciuni, la pozițiile inflexibile, absurde sau greșite, dând dovadă de multă inițiativă, de spontaneitate, sinceritate și limpezime a minții. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, se vor înmulți dialogurile incomode cu soțul sau soția, cu partenerii din firmă, cu asociații într-un proiect ori chiar cu dușmanii și rivalii. Aspect delicat, alunecos, imprevizibil în privința proceselor și a tuturor tipurilor de litigiu, în prejma zilei de 9 iunie, când, la ora 16:09', pe casa a VII-a, relațională, se va produce faza de Lună Plină în Săgetător.






Horoscop Rac pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, Racii nu se vor putea detașa de amărăciunile și îngrijorările care privesc familia lor. Această stare aceasta nu va dispărea și, cu intensități și nuanțe diferite, ea va fi trăită, în continuare, pentru aproximativ o lună, de acum în acolo, pe fondul intrării, în după-amiaza zilei de 4 iunie, a planetei Marte în zodia Racului. Acest tranzit va introduce o notă de stres, de enervare și, uneori, de refuz al evidenței, de neacceptare a realității, Racii preferând să aștepte și să „sape” după dovezi și argumente. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, răstimp marcat de trăiri amestecate care oscilează între amintiri neplăcute și dorința de a le da celor care i-au „rănit” o pedeapsă exemplară și slăbiciunea de a ceda de dragul lor sau al lacrimilor și rugăminților acestora. Contextul astral poate fi util celor care desfășoară activități artistice; aceștia ar putea crea valuri de emoție nobilă, în interpretarea lor. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului, plasament astral care va îmblânzi relațiile cu prietenii și cunoscuții și care determina o binevenită o mână de ajutor, la nevoie. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor, ceea ce va compensa, prin libertate de gândire și, uneori, chiar prin curajul unor inițiative interesante, impulsul marțian de care vorbeam. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, este posibil să se producă mai multe evenimente de mică amploare la locul de muncă sau să se vehiculeze numeroase vești contradictorii cu privire le eventualele schimbări care ar urma să se producă acolo. În ziua 9 iunie, axa celor două case ale sănătății va fi intens solicitată de Luna Plină în Săgetător care va avea lor la ora 16. Cei cu afecțiuni neurologice și circulatorii trebuie să se abțină de la eforturi fizice, șocuri psihice, imprudențe de orice fel.



Horoscop Leu pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, Leii se vor confrunta cu o tendință astrală menită să le tempereze ieșirile nervoase. Nativii vor trebui să-și controleze reacțiile vehemente în mod special, din 4 iunie, după-amiaza, când Marte va intra în zodia Racului, pentru că acest tranzit va crea tulburări în sectorul muncii, ceea ce le-ar atrage nativilor critici și ostilitate din partea șefilor sau chiar a colegilor și le-ar permite dușmanilor să-și facă jocul, prin specularea acestor slăbiciuni. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, motive de îngrijorare provocate de un detaliu legat de casă, patrimoniu, familie. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului, respectiv în casa a X-a a carierei acestor nativi, ceea ce le va deschide numeroase uși spre un „mai bine” profesional, social și public. Leii trebuie să valorifice toate oportunitățile care se vor ivi și să nu spună niciodată „e prea mult”: vor avea timp să le trieze sau să le ierarhizeze, ulterior. Pe 7 iunie, Mercur va intra în zodia Gemenilor, în casa prietenilor, ceea ce reprezintă al doilea factor pozitiv al perioadei, prin întâlnirile utile cu persoane oficiale sau de curând cunoscute care le vor oferi informații necesare și consultări avizate. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, relațiile sentimentale vor fi „vânturate”. Leii vor spune multe și mărunte, starea lor de spirit va fi schimbătoare, ei reacționând pe baza impresiilor de moment. Nimic nu va fi profund sau stabil: nici nemulțumirile, nici micile certurile între îndrăgostiți; din păcate, nici promisiunile. Pe 9 iunie, la ora 16:09', se va produce faza de Lună Plină în Săgetător care poate să marcheze un „început” în viața afectivă a Leilor (aventuri trecătoare ). Atenție la acele persoane interesante, fascinante care vor neapărat să-l cucerească pe un nativ dar care ascund multe, dovedindu-se, mai târziu, a fi periculoase.





Horoscop Fecioară pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, nativii vor trebui să pună la punct un detaliu financiar; teoretic, nu le va fi greu. În după-amiaza zilei de 4 iunie, Marte va intra în zodia Racului și va genera atitudini „colțoase” și iritare în legătură cu unele persoane de care nativul a fost apropiat. Fie apar divergențe, fie interesele îi mână, și pe unii și pe alții, în alte direcții care nu mai pot susține relația. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, nativii aparținând acestui semn zodiacal nu-și vor putea reprima plăcerea de a „înțepa” pe cineva: observații critice, comentarii sarcastice. Comunicarea cu o Fecioară ar putea deveni confortabilă din dimineața zilei de 6 iunie, când Venus va intra în zodia Taurului și le va insufla toleranță, îngăduință ba chiar și capacitatea de a uita sau ierta. Tranzitul Micului Benefic prin casa a IX-a va avea darul de a le da, pentru câteva săptămâni, stabilitate în gândire, atitudine pozitivă, relativ optimistă, un fel sănătos de abordare a chestiunilor delicate și spor la învățătură prin acumularea de cunoștințe sau de experiență practică. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și va accentua dorința de a se remarca a celor tineri sau de a se exprima în public a celor maturi. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, interesele de familie revin în prim-plan, provocate de un context legal, juridic sau de obișnuitele „încurcături” administrative. Contextul este mai bogat în semnificații din cauza influenței pe care o va exercita Luna Plină în Săgetător, care se va produce în ziua de 9 iunie și care ar putea avea un impact special asupra carierei și vieții profesionale a unor nativi. Nu sunt excluse situațiile în care Fecioarele nu vor avea prea multe variante, ba chiar, pentru unii s-ar putea vorbi de constrângeri pentru a proteja pe cineva din familie sau a salva ceva (stare materială, renume, sănătate, etc.).


Horoscop Balanță pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, Balanțele vor face efortul de a se detașa de factorii de stres, de a fi mai înțelepte, mai cerebrale, cu toate că nu le va fi ușor, în condițiile în care Soarele lor natal va primi opoziții și cuadraturi de la Pătratul mistic care funcționează, în prezent, pe semnele Cardinale. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului ceea ce va complica lucrurile prin impactul puternic, de neevitat, al acestei planete dinamice, care le va impulsiona viața publică, cariera, imaginea sau autoritatea, declanșând o bătălie, mai mică sau mai mare, pentru apărarea acestor ipostaze esențiale de viață. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, preocupări bănești cu impact asupra vieții de fiecare zi, prin deciziile curente pe care le vor lua la frecvent. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului, semn ce controlează casa veniturilor și a beneficiilor materiale obținute prin relația cu alte persoane. În linii mari, tranzitul care va începe acum va fi unul favorabil câștigurilor mici sau medii ori posibilității de a convinge pe cineva să-l ajute pe nativ. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și va crea un raport armonic cu semnul de Aer al Balanței, ceea ce le va permite nativilor să desfășoare o bună activitate educațională, profesională care are la bază studiul, învățarea, exprimarea liberă și inventivitatea. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, axa celor două case ale comunicării și deplasărilor va fi marcată de un tranzit complex, dominat și controlat de faza Lunii Pline în Săgetător (casa a IX-a) care se va produce în ziua de 9 iunie, la ora 16:09', și care va genera destule situații riscante legate de călătorii, transport, primirea și transmiterea informațiilor, susținerea examenelor și relațiile cu frații.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, universul interior pare dominat de o pace binefăcătoare sau, măcar, de efortul Scorpionilor de a nu se lăsa duși de val, tocmai pentru că trec prin momente speciale și au nevoie să nu se piardă cu firea. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului. Această postură va da o notă intransigentă tuturor gândurilor sau intențiilor Scorpionilor care vor fi, pentru câteva săptămâni, extrem de motivați și de convinși în premizele lor de viață. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, Luna va străbate semnul lor zodiacal și va conferi nativilor un fler aparte, un spirit intuitiv, profund, sensibil. În dimineața zilei de 6 iunie Venus va intra în zodia Taurului, semn în opoziție cu casa I a cerului lor astral, punând bazele unor punți între nativi și partenerii lor de viață, de afaceri, de proiecte. O tentă binevoitoare s-ar putea observa, de-a lungul săptămânilor ce vor urma, în atitudinea unor persoane cu care Scorpionul dialoga greu până acum, lovindu-se de un comportament, ostil lor și refractar oricărei înțelegeri. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și va nativilor capacitatea de a găsi o rezolvare de moment problemelor financiare sau patrimoniale cu care se confruntă. Cheia succesului va fi, până la un punct, disponibilitatea lor spre dialog sau negociere dar, mai ales, felul în care vor aborda respectiva problemă, își vor argumenta punctul de vere și abilitatea cu care vor face slalom între interesele altora și propriile dorințe. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, axa celor două case ale banilor și beneficiilor materiale va fi activă, punându-le Scorpionilor piedici într-o direcție și oferindu-le, în alta, oportunități, într-un carusel derutant, prin alternanța între favorabil și defavorabil, accentuată și de amprenta astrală a fazei de Lună Plină în Săgetător, care se va produce în după-amiaza zilei de 9 iunie.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 3 și 5 iunie, Săgetătorii se vor relaxa alături de prieteni, cu care vor face mici escapade menite să-i scoată din ambianța încordată și se vor bucura de un dialog inteligent, de veselie, muzică, divertisment. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului și, pentru câteva săptămâni, îi va pune pe nativi în situația să se cramponeze de câștiguri. Va fi o perioadă a exagerărilor, a refuzului de a înțelege sau de a ține cont de un aspect legal, juridic, moral ori familial care condiționează statutul bunurilor în posesia cărora vor să intre. Cele mai afectate vor fi moștenirile, partajele și eventualele favoruri sau daruri. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, psihicul Săgetătorilor va fi străbătut de remușcări, regrete, nemulțumiri, ambiții și consolidări ale unor păreri subiective. Axa celor două case ale sănătății va fi marcată de intrarea planetei Venus în zodia Taurului, în dimineața zilei de 6 iunie, eveniment astral favorabil lor, prin capacitatea de recuperare rapidă după suferințe organice sau prin reacția bună a organismului la un tratament. Alimentația și, implicit, regimul, dieta și curele, vor juca un rol important pe drumul vindecării sau ameliorării unor afecțiuni. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor, în casa a VII-a, a relațiilor parteneriale. Mercur va fi puternic, activ și le va da nativilor o excelentă capacitate de a se descurca prin dialog cu toată lumea, indiferent de natura relațiilor cu aceștia, până acum. Între 8 și 9 iunie nativii vor avea posibilitatea să realizeze un parteneriat sau o împăcare, chiar dacă, începutul va fi greoi și pândit de riscuri și dizarmonii. În rezolvarea conflictelor pe calea medierii și a acordului la „masa tratativelor”, ei vor primi un sprijin esențial de la Lună Plina în Săgetător, care se va produce în ziua de 9 iunie.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, tranzitele planetelor prin casa a X-a vor evidenția ceea ce este corect, demn, legal sau oportun pentru atitudinea, deciziile sau comportamentul profesional, imaginea publică și exercitarea autorității unui nativ. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului, respectiv în casa a VII-a. Acest tranzit va accentua conflictele deschise sau nemulțumirile și revolta acumulată de un Capricorn față de un partener de viață ori de afaceri. Această poziție astrală permite transformarea unor chestiuni de orgoliu, ambiție și vanitate în conflicte greu de atenuat. Nativii vor greși prin intransigență, inflexibilitate și exces de zel, justificând, prin aceste argumente subiective, deciziile și comportamentul rivalilor. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, Capricornii trebuie să stea departe de acele cunoștințe care-i cultivă, îi lingușesc dar, de fapt, își urmăresc interesul urmărind, printr-un joc dublu (intrigă, trădare, „tras de limbă”, indiscreție) să-i compromită. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului, și le va da, unora, bucurii de la copii, celor care activează într-un domeniu de creație (arhitectură, design, modă, amenajări interioare) satisfacții profesionale și altora plăceri ale vieții trăite din plin. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și va deschide larg ușa negocierilor salariale, a dialogurilor în vederea obținerii unui loc de muncă. Unii vor face analize și investigații medicale. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, pe axa celor două case ale sănătății se vor manifesta influxurile Lunii Pline care le vor da nativilor vocația de a conștientiza limitele organismului și de a lua decizii pentru sănătatea lor. În cazul unora, etapa, de loc ușoară, poate patrona schimbări la locul de muncă sau informații contradictorii care vor alimenta teama pentru ziua de mâine.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, Vărsătorii se vor avea capacitatea de a gândi novator, de a se desprinde tipare, de a avea curaj, de a vedea viața cu alți ochi. Această stare de limpezire mentală va contribui la luarea deciziilor finale. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului și le va influența, pentru câteva săptămâni, condiția fizică. Vărsătorii vor trece printr-o perioadă în care tulburările digestive sau pancreatice vor fi mai frecvente, când relația lor cu hrana, în general, sau cu anumite alimente, în particular, îi va preocupa, recurgând la un regim protectiv pentru organism, renunțând la excese și la imprudențe. Atenție sporită în cazul celor care prezintă simptomele unei apendicite sau au afecțiuni abdominale cronice care se pot agrava prin infecții, peritonită, abcese și care pot impune intervenția chirurgicală. În astfel de cazuri, nu rămâneți nepăsători la semnalele pe care vi le dă organismul, pe principiul „las' ca trece”. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, Vărsătorii vor face experiența situațiilor limită, a turnurilor periculoase pentru postura lor publică, socială sau profesională. Chiar dacă primul lor impuls va fi să se apere sau să contraatace, totuși, soluțiile care le vor trece prin minte, ar trebui abandonate ca nerealiste. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului și va crea momente favorabile pentru viața de familie, pentru confortul sau modul de viață al nativului. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va da Vărsătorilor inventivitate, inspirație, intuiție, spontaneitate, ceea ce, pentru creatori și interpreți, pentru scriitori și ziariști, va fi o adevărată mană cerească. Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, ei s-ar putea afla într-o nouă ipostază de viață, grație capacității Lunii Pline din 9 iunie de a provoca debuturi, afirmări și succese.


Horoscop Pești pentru săptămâna 3–9 Iunie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 3 și 5 iunie, la prânz, Peștii ar putea găsi, pentru prima dată, după multe luni de confuzie și încurcături, un echilibru financiar. Felul în care vor gândi și vor acționa va fi corect și util lor. În după-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16', Marte va intra în zodia Racului, tranzit astral care îi va mobiliza într-o direcție artistică, dacă lucrează între-un domeniu de creație sau interpretare dar, în plan sentimental, îi va obliga pe nativi să se întoarcă cu gândul în trecutul lor, pe care îl vor analiza și reevalua, făcându-și reproșuri pentru felul în care au simțit, au trăit și au reacționat, la un moment dat, în viață. Cei tineri vor fi motivați de acest tranzit sub aspectul dorului resimțit pentru cineva apropiat lor (copii, iubit/iubită). Totuși, cramponarea, teama de a nu fi părăsit/ă, dorința de siguranță afectivă, nevoia dovezilor de fidelitate pot zdruncina încrederea și răbdarea celuilalt. A nu se exagera cu sentimentalismul. Între 5 iunie, după ora 13:46' și 8 iunie, noaptea, capacitate sporită de a trăi emoțiile în mod creator, sensibil, superior sau pentru a avea experiențe spirituale. În dimineața zilei de 6 iunie, Venus va intra în zodia Taurului ceea ce va aduce un val de mici oportunități valorificate prin dialog inter-uman, prin accesul la informații, învățare, exprimare prin scris sau prin viu grai în public, la examene ori pentru a face călătorii de relaxare și educație culturală și estetică. Pe 7 iunie, la ora 01:16', Mercur va intra în zodia Gemenilor, ceea ce îi va pregăti pe Pești să poarte discuții cu unii membri de familie pe teme delicate ori pentru a pune în practică inițiative gospodărești, casnice, domestice și/sau patrimoniale (vânzări, închirieri). Între 8 iunie, după ora 02:00' și 9 iunie, sectorul familiei dar și al prestației lor profesionale va fi supus stresului astral de șase opoziții, active în paralele cu Luna Plină în Săgetător, din 9 iunie, care va ridica premize majore pentru viitorul lor profesional.


Horoscop Urania saptamana 3–9 Iunie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții