Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 14 ianuarie 2018 | 07:25


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Opozitia planetelor va incurajeaza sa fiti mai expresiv in ceea ce priveste sentimentele. Daca vreti sa aduceti in discutie un subiect mai controversat, astazi este timpul pentru asa ceva. Trebuie sa clarificati totul inainte de a pasi cu incredere in aceasta relatie. Spuneti tot ce aveti pe suflet, fara retineri. Veti vedea ca totul va fi bine.

Horoscop pentru femeia din Taur

Nu strica sa tineti pe cineva ca pe ace, doar este un joc la care va pricepeti in mod special. Configuratia astrala va favorizeaza, si reusiti sa "tineti mingea in terenul dvs.". Comunicati exact atat cat va trebuie sa atrageti persoana dorita, care insa nu va avea parte de dvs.. Astazi va face placere sa va jucati de-a soarecele si pisica.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti una din persoanele care prefera sa stea in casa, in compania unei carti, in timp ce in jurul ei toata lumea petrece de zor. Daca speri sa gasesti sufletul pereche, va trebui sa iesi din botoseii de casa si sa te arunci intr-o tinuta provocatoare, care sa te scoata din anonimat!







Horoscop pentru femeia din Rac

Uneori, desi incercati sa evitati pe cat este posibil, trebuie sa va confruntati cu partenerul pentru ca adevarul sa iasa la iveala, si relatia sa se echilibreze. Aspectele curente sunt propice pentru a face schimbari in bine, si desi va temeti sa faceti primul pas, veti vedea ca merita.

Horoscop pentru femeia din Leu

Lucrurile sunt putin ciudate in plan sentimental. Partenerul de viata se poarta de parca ar fi din alt univers si nu reuseste sa inteleaga regulile de baza ale curtarii. Nici nu iti dai seama daca asta te amuza sau te enerveaza.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pozitia planetelor va aduce azi un nou val de caldura si sentimente intense intr-o relatie care este foarte importanta pentru dvs. Va sunt foarte clare motivele care v-au apropiat unul de celalt, iar faptul ca realizati acest lucru va transforma relatia dvs intr-una si mai puternica! Este momentul prielnic pentru a-i arata celuilalt cat de mult il apreciati: puteti alege sa iesiti in oras sau sa va bucurati impreuna de o baie calda intr-o atmosfera romantica. Rasfatati-va!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca ati cautat in zadar relatia potrivita, astazi veti intelege ca e de ajuns doar o schimare de atitudine pentru a avea mai mult succes. Actualul climat astral va ajuta sa fiti dvs si sa va comportati cat mai natural cu putinta. Astfel veti putea atrage o persoana care sa se afle pe aceeasi lungime de unda cu dvs.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Energia zilei de azi te faci sa stralucesti in viata sociala si te face sa cunosti oameni care sunt cautatori si exploratori intr-un sens sau in altul. Asta iti va face numai bine si inseamna ca vei cunoaste pe cineva dependent de provocari si aventuri ca si tine. La inceput poate sa fie doar o prietenie dar mai tirziu poate avansa.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai ocazia sa schimbi anumite aspecte din relatia ta. Chiar daca, de obicei, preferi sa eviti sa te avanti in problemele delicate, ar fi bine sa iti rezolvi problemele, o data pentru totdeauna.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Influentele planetare fac din ziua de azi una deosebit de romantica. Iti este foarte usor sa iti exprimi sentimentele si asta aduce beneficii relatiei tale. E o zi plina de emotii intense!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu va ingrijorati ca nu veti fi pregatit corespunzator pentru evenimentele ce se vor petrece in cadrul relatiei dvs.. Alinierea planetelor indica faptul ca tot ce trebuie sa faceti este sa fiti gata sa participati la actiune. Desi conversand veti face progrese, actionand veti ajunge unde doriti de fapt. Astazi sunteti indeajuns de curajos cat sa treceti peste orice.






Horoscop pentru femeia din Pești

Va trebui sa recunosti ca, daca nu esti intr-o dispozitie prea joviala, mai bine nu te prefaci a fi sufletul petrecerii. Chiar daca partenerul de viata are pretentia sa zambesti dulce la glumele sale, va trebui sa inteleaga ca nu poti fi tot timpul lapte si miere. E timpul sa iti cunoasca si latura mai putin pozitiva.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții