Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 16 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on marți, 16 ianuarie 2018 | 07:34


Horoscop pentru femei de azi Marti 16 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Birocratia va pune bete in roate si face dintr-o problema simpla una care va scoate peri albi. Aveti de dat telefoane, de trimis e-mailuri si de completat acte. Nu va alarmati, timpul le rezolva pe toate. Aspectul planetar arata ca desi constientizezi nevoia unei conveersatii cu persoana iubita, nu prea iti gasesti forta si mijloacele potrivite pentru a o face. Chiar iti trece prin cap denaturarea adevarului, crezand ca astfel iti vei indeplini scopul. Cel mai bine e sa fii sincer.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi cunosti o multime de oameni noi si asta te anima. Din nefericire, o persoana din trecut reapare in viata ta si iti tulbura linistea. Va este greu sa luati decizii legate de o problema in familie. Emotiile va orbesc si ati face bine sa amanati luarea hotararilor astazi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi ai sansa sa te desprinzi de munca si alte indatoriri similare, pentru a te dedica unor activitati relaxante. Mai ales ca persoana iubita e gata sa te ajuta sa te destresezi, prin cele mai nastrusnice metode!







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi e posibil ca situatia existenta intre dvs si partenerul dvs sa se inrautateasca. Insa, intr-un final, tot raul va fi spre bine. Din cauza unor neitelegeri ivite amandoi va simtiti indreptatiti sa aduceti in discutie anumite subiecte delicate. Insa doar printr-o conversatie deschisa si sincera le veti putea rezolva si va veti putea da amandoi seama ca nu aveti motive sa va ingrijorati!

Horoscop pentru femeia din Leu

Intalnesti o persoana care te pune intr-o situatie pe care nu ai mai incercat-o niciodata: pe de o parte, e o atractie magnetica intre voi, pe de alta parte, sunteti constienti ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt. In cateva zile, lucrurile se vor clarifica!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Alinierea planetara de azi face ca aceasta zi sa fie o zi buna sa impartii in jur tau bunul si radiosul tau optimism. Aranjeaza o petrecere spontana, impreuna cu persoana iubita si invita prieteni si straini deopotriva, caci la sfirsitul petrecerii veti fi cu siguranta ca o familie fericita. Asta va va ridica moralul amindurora si va va oferi ocazia sa cunoaste-ti noi oameni.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti pornit spre aflarea adevarului pe tot parcursul zilei. Dar astrele iti arata ca va fi destul de greu sa obtii un raspuns sincer, dar asta nu din cauza partenerului tau. Pur si simplu asa stau lucrurile, asa ca nu te enerva degeaba.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

E dezamagitor sa constati ca persoana pe care o credeai sulfetul tau pereche e destul de plictisitoare si plata. Nevoia ta de aventura te aduce in punctul in care vrei o relatie nebuneasca. Din pacate, risti sa iti pui in pericol relatia la care ai depus atat de multe eforturi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Simti ca atat tu, cat si perechea ta, nu dati totul in relatia voastra. O discutie care sa lamureasca exact care sunt golurile pe care trebuie sa le umpleti e ceea ce va trebuie, pentru a nu o apuca amandoi pe cai distincte.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ce e val, ca valul trece! Asta e motto-ul dupa care iti ghidai pana acum viata sentimentala. Iti dai seama ca, de data asta, valul nu prea vrea sa mai treaca. E o persoana care a reusit sa te faca sa vrei mai mult de la relatia ta.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Relatia ta ajunge intr-un punct dificil. Ai parte de un ultimatum, care te pune intr-o situatie grea. Ti se cere un compromis si nu stii daca esti gata sa il faci.






Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrala a zilei va ajuta sa va dati seama de limitele pe care le-ati trasat intr-o anumita relatie si, de asemenea, de cat de mult ar putea fi reduse aceste limite daca dvs si partenerul dvs ati dori acest lucru. Asta nu implica neaparat schimbari radicale. Pur si simplu incercati sa redefiniti felul in care interactionati cu partenerul!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții