Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 11 Februarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 februarie 2018 | 06:37


Horoscopul zilei de Duminica 11 Februarie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se contureaza noi posibilitati de relationare cu strainatatea, fie prin a merge la lucru undeva, departe de tara natala, fie pentru a studia pe termen lung in scoli straine. Mentalul tău primește influxuri astrale deosebite pentru a trasa planuri marete, de a adopta noi filozofii de viata si de a-ti largi orizontul cunoasterii. Relaxeaza-te cu o lectura buna sau cu un spectacol de teatru!


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Tema banilor si bunurilor comune cu altii vor cunoaste rasturnari de situatie incepand cu aceste zile de weekend. Discutând cu cineva apropiat vei reuși să gasesti variante noi de castig de la si prin altii. Insa, in paralel ar fi intelept sa tii cont si de aspectele mai putin vizibile ale segmentului financiar, deoarece exista hibe care apar din cand in cand. Cheltuielile ar trebui reduse la maxim.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aceste zile de weekend vor evidentia segmentul relatiilor parteneriale. Constatarile privitoare la desfasurarea parteriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate in calcul, iar in urma lor decide in consecinta. Este clar ca lucrurile nu mai pot merge ca pana acum. Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Unii vor specula fiecare vorba sau gest.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

La sfarsitul acestei saptamani este bine sa fii atent la sanatate si la domeniul muncii. Se pot accentua pe de o parte afectiuni vechi, iar pe de alta parte temerile referitoare la locul de munca. Acum poti intelege ce se petrece cu adevarat cu trupul si sufletul tau. Insa si in privinta locului de munca este cazul sa iei masuri.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Segmentul amoros incepe o noua etapa, fie ca este vorba despre schimbarea perceptiei tale vizavi de iubire si implicatiile ei, fie ca renunti la o relatie veche, fie ca te orietenzi spre o relatie noua. Ești ajutat din astral sa intelegi cat este de importanta pentru tine afectiunea oamenilor dragi si compania lor. Acum poti invata sa daruiesti fara sa astepti ceva in schimb.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Se anunta schimbari importante in segmentul domestic. Ceva din forul tău interior te va indemna la a-ti reordona spatiul in care locuiesti, la achizitionarea unor obiecte patrimoniale de valoare si la a te apropia mai mult si mai bine de membrii familiei si de rude. Impune-ti punctele de vedere cu masura si tine cont si de parerile celorlalti.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Un weekend care te predispune la modificarea multor idei si conceptii despre lume si viata. Sunt momente favorabile pentru revelatii și stari interioare deosebite. Poate apărea o mare dorinta de insingurare si detasare de tot si toate. Calatoriile care intervin acum, chiar si la nivel de plan iti vor aduce relatii noi cu oameni de buna calitate. Fereste-te de excese!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Banii si modalitatile de crestere a veniturilor din activitatea profesionala reprezinta tema principala din aceste zile de weekend. Informatiile primite pe cai mai putin obisnuite sunt revelatoare si pline de intelesuri ascunse. Pe de alta parte sunt momente bune si pentru a-ti imbunatati sistemul valorilor morale. Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Foarte importante sunt zilele acestui final de saptamana, pentru ca energia vitala fluctuează mult. Fereste-te de eforturi, discutii aprinse, promisiuni sau decizii majore. Izoleaza-te in locuri linistite si viseaza cu ochii deschisi la tot ce ti-ai dorit vreodata. Traseaza noi directii de viata! Au sanse deosebite de a se realiza intocmai.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Odihna, introspectie, meditatie interioara, contempalrea vietii si a frumusetilor ei, acestea sunt ele mai potrivite activitati la sfarsitul acestei saptamani. Energia acestor zile te imbie numai la a te ocupa de tine si sufletul tau. Fereste-te de eforturi, deoarece exista riscul aparitiei neplacerilor legate de sănătatea întregului organism.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atentia iti va fi atrasa la finalul acestei saptamani de relatiile cu prietenii si portectorii din segmentul profesional. Sunt posibile dispute, neintelegeri, chiar si desprinderi definitive de oameni cunoscuti demult. Contextul astral din aceste zile te ajuta sa pui la punct relatiile cu persoanele mentionate si sa-ti alcatuiesti un alt sistem de valori personale.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Solicitatile venite dinspre segmentul relatiilor socio-profesionale sunt provocatoare, incitante la prima vedere, dar ascund multe si marunte in spatele aparentelor. Ți se pot oferi sanse deosebite de a avansa la locul de munca, a-ti schimba imaginea in ochii celorlalti si de a te reorienta profesional. Totusi, nu pune baza pe cele discutate sau propuse acum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții