Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Citește Horoscopul zilei de Luni 19 Februarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 18 februarie 2018 | 06:43


Horoscopul zilei de Luni 19 Februarie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sunt zile bune la finalul acestei saptamani pentru a-ti alcatui planuri de viitor, pentru a renunta idei, relatii sau situatii care nu iti mai sunt de folos. Ar fi bine sa te orientezi spre oameni de buna calitate si spre situatii care te ajuta in vreun fel sa te dezvolti personal sau profesional. Vorbeste despre tine si intentiile tale numai cu cei care s-au dovedit pana acum seriosi si dornici sincer sa te sprijine.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Relatiile cu prietenii sunt provocatoare, de aceea ar fi ca in aceste zile de weekend sa iei legatura numai cu acei in care ai incredere. Datorita acestor persoane sunt posbile dispute cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent si pastreaza o echidistanta fata de toata lumea. Duminica, te poti ocupa de treburi gospodaresti, insa rezerva-ti momente si pentru odihna.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Finalul acestei saptamani este potrivit reevaluarii situatiei socio-profesionale in care te afli. Imaginea publica, relatiile cu sefii, autoritatile sunt rascolite si greu de pastrat intr-un climat armonios. Depinde numai de tine cum iti gestionezi aparitiile publice si contactele cu persoanele oficiale din mediul in care iti desfasori activitatea. Duminica, relaxeaza-te alaturi de prieteni.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mentalul iti este foarte activ la sfarsitul acestei saptamani. Gandurile dau navala, informatiile vin din surse diverse, iar ceilalti te solicita din plin. Este bine sa-ti selectezi atat discutiile, cat si activitatile prioritare. Sunt posibile vesti din si despre strainatate. Deocamdata asculta ceea ce ti se spune, observa atent ce se petrece in segmentul legat de strainatate si lasa deciziile majore pentru urmatoarele zile.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sambata este nevoie sa te ocupi de chestiuni financiare comune cu altii, respectiv achitarea unor facturi, taxe, relationarea cu institutii financiare. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de pierderi, erori in documente si neintelegeri de tot soiul. Duminica, rasfata-ti simturile cu vizionarea unui spectacol de teatru, film, muzica sau abordeaza discutii filozofice cu cineva drag.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Relationarea cu ceilalti te oboseste mult. Ar fi bine sa-ti rezumi contactele la strictul necesar. Posibil ca partenerul de viata sau un colaborator sa-ti faca reprosuri vizavi de faptul ca esti foarte preocupat doar de tine, iar activitatile comune le-ai lasat de izbeliste. Duminica sunt momene bune pentru a te gandi pe indelete la sensul lucrurilor dincolo de aparente.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal își vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

La finalul acestei saptamani, relatiile sentimentale sunt tensionate. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii ai grija si lasa-le timpul si spatiul necesare pentru a-si duce traiul cum doresc. Deschide-ti sufletul spre nevoile si dorintele lor reale. Uneori, din prea multa iubire, apare riscul sa blochezi mersul firesc al evenimentelor in care esti implicat alaturi de cei dragi. Duminica, ingrijeste-ti sanatatea.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Familia și mediul domestic îți atrag atenția în aceste zile de weekend. Relatiile cu membrii familei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi orice neplacere. Disputele ar putea porni de la filozofii de viata diferite. Fii intelegator si accepta si alte puncte de vedere. Pe de alta parte, orienteaza-ti energia spre activitati domestice de anvergura. Duminica, organizeaza mese festive sau iesiri in oras alaturi de cei dragi.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestea de weekend sunt potrivite intalnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este ca ai ocazia sa iei legatura cu cei pe care vroiai demult sa-i vezi sau sa-i auzi. Chiar daca se pot isca si mici dispute pe teme cotidiene, treci peste si bucura-te de tot si toate. Duminica iti sunt recomandate linistea si confortul casei, alaturi de membrii familiei sau rudele dragi.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sambata se intrezaresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Temerile legate de bugetul disponibil pot lua amploare, dar numai daca le acorzi tu importanta. Selecteaza-ti prioritatile si rezuma-te la strictul necesar. Duminica esti invitat la intalniri si dialoguri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Iti sunt favorizate discutiile pe teme profesionale.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

La finalul acestei saptamani, emotivitatea este accentuată si astfel reactiile tale fata de evenimente si semeni sunt disproportionate. Fiind preocupat mai mult de chestiunile profesionale, risti sa strici relatiile cu cei apropiati. Relaxeaza-te si tine cont de sfaturile celorlalti. Duminica vor aparea cheltuieli fie necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții