Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de Marti 6 Februarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 4 februarie 2018 | 06:54


Horoscopul zilei de Marti 6 Februarie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Banii vin si se duc intr-o clipa, dar norocul tau e ca stii pe ce resurse te poti baza si nu intri in panica atunci cand vezi ca banii abia intrati in portofel au si plecat de la tine. Banii sunt facuti sa circule, ca atare tu nu fugi de plati, de facturi, de achitarea obligatiilor acestei perioade a lunii, pentru ca esti constient ca nu poti scapa de ele oricat ai incerca. Plateste ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce le vei da la o parte. Daca sunt mai multe plati mici achitate dintr-un foc, cu atat mai placuta senzatia de relaxare de dupa!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Rutina de inceput de saptamana iti consuma toata energia incat nu mai apuci sa te ocupi denimic altceva decat de chestiuni administrative prin dosare si de restantele care isi asteapta randul. Daca ti-ai planificat ceva mai interesant pentru astazi, va trebui sa amani pe altadata, pentru ca acum trebuie sa aduci la zi maruntisurile pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Dupa ce scapi de ele, te poti gandi si la alte lucruri, dar, pentru o fire activa ca tine, e frustrant sa bata pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Cineva trebuie sa le onoreze si pe acestea.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul. Azi poti descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca vei primi sfaturi bine documentate si argumentate de la un om inteligent care chiar iti vrea binele. Trebuie sa tii cont de parerile acestuia si eventual sa-i ceri si mai multe informatii suplimentare, pentru ca te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite. Si tu ai face la fel daca ti-ar cere ajutorul.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti in compania adecvata pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arata cat de bataios si ambitios esti, atunci cand e in joc reputatia ta. Cei din jur te sustin si te motiveaza sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a te remarca, pentru a obtine ceea ce ti se cuvine, ca atare te poti bucura de stimulentele celor care au incredere in tine ca de o portie de benzina! Unii te imping de la spate, te motiveaza, te incurajeaza cu vorbele cele mai potrivite, incat devii un luptator acerb pentru ceea ce vrei sa obtii pe aceasta cale. Poate ca devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de rasunet!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Esti incantat ca ai reusit sa te mai achiti de o serie de plati restante care-si asteptau randul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru aceasta perioada a lunii, dar esti fericit ca le-ai sters de pe lista de plati obligatorii. Ba chiar s-ar putea sa-ti mai ramana si cativa lei pentru a-ti face o bucurie cat de mica, pentru ca banii pot avea si astfel de efecte: un dram de veselie, un zambet pe chip si o atitudine pozitiva. Cumpara-ti ceva pentru a te simti bine, chiar daca e un lucrusor ieftin!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Te bucura linistea care s-a instalat peste unele probleme care te-au tinut pe loc in ultima vreme. Nu se mai intampla nimic, ceea ce e pe placul tau, pentru ca asa mai poti rasufla si tu un pic… Prea ai fost implicat in tot iuresul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, ca s-a instalat rutina si calmul, nu poti decat sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Intr-o astfel de pauza binevenita, parca incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, incat descoperi mult mai usor fisurile sau erorile din ultima perioada. Gasesti solutii mai bune, pentru ca nu te mai impinge nimic de la spate.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Prietenii iti sunt de mare ajutor intr-un moment in care ti-ai cam pierdut increderea. Ei te mobilizeaza perfect cu optimismul lor, cu glumele lor adecvate momentului, si reusesti sa te incarci cu doze mari de gandire pozitiva datorita lor. Daca ei te-ar lasa cu ale tale, ai aluneca intr-o zona si mai sumbra, dar iti sunt cu adevarat alaturi si-ti ridica moralul prin toate mijloacele pe care le au la dispozitie. Daca vrei sa depasesti un moment de slabiciune in care esti gata sa spui nu pot, accepta-ti prietenii veseli si galagiosi prin preajma si asculta-i cum spun: hei rup, hai ca poti, nu te lasa!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te poti detasa de o situatie conflictuala din trecut care inca te irita. In loc sa duci dupa tine, la nesfarsit, o cearta care ar fi trebuit sa se stinga demult, mai bine te-ai opri un pic in loc si ai vedea ce te mai deranjeaza inca pentru a sta de vorba matur si pentru a readuce totul la normal. Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie sa existe dorinta de ambele parti sa stingeti scanteia de scandal de odinioara. Daca vezi ca celalalt tot o intretine, e greu de crezut ca vei trece cu vederea atitudinea sa si-l vei ierta tu primul.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu te intrista daca vezi ca lucrurile nu ies chiar asa cum ai dorit, ci lasa-te dus un pic si de val, pentru ca doar asa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situatii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tau se va dovedi a fi, mai tarziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gandirea negativa care-ti da tarcoale. La ceva trist, tu raspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reactioneaza cu o gluma, pentru ca in spatele acestor aparente nedorite se afla sigur rezultatul cel bun catre care vaslesti. Dupa furtuna vine intotdeauna vreme buna, dar soarele e inca dupa noi. Important e ca tu sa vezi deja soarele, chiar daca nu e pe cer!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Stai putin pe loc si fa un ocol prin mintea ta de odinioara. Ai trecut candva printr-o experienta din care nu ai extras toate invatamintele, dar acum revine in actualitate cu o greutate mai mare decat atunci. Nu aluneca nici spre tristete, nici spre depresie, pentru ca nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca sa privesti cu luciditate acel moment si sa intelegi ce era de inteles de aici. Cu cat esti mai calm, cu atat sansele sa vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Asculta cu maturitate ce-ti transmit propriile tale amintiri, pentru ca ele ies la iveala dintr-o zona indepartata pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tai, dar te intrebi pana cand? Ai suportat multe de la un amic care deja profita de bunavointa ta, dar este vremea sa intorci foaia. Nu mai poti suporta, a depasit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui sa ii arati concret ca te deranjeaza atitudinea sa. Nu meriti asemenea tratament din partea sa, dar si tu esti vinovat ca i-ai tolerat de fiecare data acest comportament si s-au creat deja antecedente.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții