Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Februarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 11 februarie 2018 | 06:34


Horoscop pentru femei de azi duminica 11 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi veti fi dominat de dorinta de a evada din peisajul cotidian. Va atrag calatoriile, distractia si iesirile. Cautati compania celor la fel de neastamaparati ca dumneavostra.


Horoscop pentru femeia din Taur

Situatiile sociale de astazi va scot la iveala diplomatia si eleganta. Veti fi plin de idei geniale, pe care le comunicati cu usurinta. Sunteti inconjurat de oameni originali.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ii veti fascina pe cei din jur prin cunostintele dumneavoastra. Intelepciunea pe care o impartasiti cu cei din jur vi-i apropie pe cei dragi. Oferiti prietenilor exact doza de pragmatism de care se pare ca au nevoie.






Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti de infruntat situatii dificile la locul de munca. Veti fi frustrat, dar nu renuntati inainte de a incerca sa gasiti solutii! Incercati sa luati decizii rationale!


Horoscop pentru femeia din Leu

Evitati disputele cu rudele astazi. Nici calatoriile sau cumparaturile nu sunt favorizate. Stelele nu sunt astazi prea prietenoase.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi sunteti interesat de psihologie, de felul in care functioneaza omul. Simtiti nevoia sa va intelegeti mai bine universul in care traiti. Aceasta inclinatie va avea efecte pozitive in relatiile dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti atras intr-o relatie destul de vicioasa, din cauza nevoii acute de a relationa la un nivel mai profund. Pasiti cu prudenta in acest mic vartej al vietii sentimentale!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va confruntati cu incurcaturi pe plan sentimental. Cu un libidou cam mare, aveti tendinta sa va concentrati mai mult pe propria satisfacere, decat pe emotiile partenerului. Relatiile cu sexul opus sunt tensionate astazi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va trebui sa va concentrati pe imbunatatirea statutului personal. Cariera e in centrul atentiei, dar nici viata domestica nu este lipsita de evenimente.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu gustati glumele celor din jur si vi se va cere sa va destindeti. Umorul e adesea o masca pentru superficialitate si anxietate si dumneavoastra stiti asta prea bine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunt prevazute noi informatii care vor impune o schimbare a planurilor existente. Tineti-va ochii deschisi si urechile ciulite pentru a nu rata nimic esential pentru dezvoltarea dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Pești

E cazul sa fiti mai afectuos cu cei dragi. Faceti ceva care sa va aduca aprecierea celor din jur. E o zi buna pentru a primi si oferi sprijin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții