Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 18 Februarie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 18 februarie 2018 | 06:37


Horoscop pentru femei de azi Duminica 18 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Latura financiara a vietii dumneavoastra e in prim plan astazi. Marirea de salariu de mult promisa pare sa fie pusa in practica (in sfarsit!) E timpul pentru shopping!



Horoscop pentru femeia din Taur

Lumea nu e mereu rezonabila. Permiteti-va sa fiti ceva mai rebel, pentru a elibera tensiunea care v-a cuprins.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un prieten nu se simte prea bine si, chiar daca nu v-o cere, poate ar fi bine sa ii acordati putin din timpul dumneavoastra. Daca oferiti sfaturi, oferiti-le din inima, nu din minte!






Horoscop pentru femeia din Rac

Nu veti reusi sa ganditi prea clar astazi. Ar fi bine sa separati lucrurile palpabile de fantezii. Daca va implicati sentimental in lucruri pragmatice, totul va iesi pe dos.


Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti afectuos si prietenii par sa va raspunda cu aceeasi moneda astazi. Lasati-va dus de val, orice tentativa de a forta lucrurile va crea conflicte.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

In loc sa va mai concentrati pe detalii, analizati mai bine imaginea de ansamblu. Riscati sa nu asamblati bine piesele puzzle-ului la care lucrati.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi va simtiti cel mai bine in linistea propriului camin. Va lipseste obiectivitatea si riscati sa interpretati gresit ceea ce va inconjoara.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un parteneriat de afaceri va ofera posibilitatea de a va uni resursele cu alta persoana in vederea obtinerii unor beneficii. E o strada cu doua sensuri, insa. Stabitili in detaliu asteptarile pe care le aveti, inainte de a incheia orice intelegere.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa sacrificati o parte din timpul personal pentru rude si situatia nu va prea incanta. Lasati planurile pe care le aveati pentru zile in care veti fi mai liber, oricum nu puteti scapa de datoriile fata de cei dragi astazi.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ati reusit sa trasati linia intre munca si placere si asta se va reflecta pozitiv asupra vietii amoroase. Partenerul va e recunoscator pentru timpul pe care il petreceti impreuna.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Problemele de astazi nu au rezolvari rapidde. E nevoie de rabdare su perseverenta pentru a trece peste ele cu bine.






Horoscop pentru femeia din Pești

Apar conflicte intre indatoriri si nevoia de a va relaxa, precum si intre ideile pragmatice si nevoia de romantism. E o perioada a frustrarilor si a luptelor cu propriile emotii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții