Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Joi 8 Februarie 2018

Written By NIKE B. on joi, 8 februarie 2018 | 05:38


Horoscop pentru femei de azi Joi 8 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prietenii sunt intuitivi si reusesc sa se conecteze la emotiile dumneavoastra astazi. De aceea, puteti aborda subiecte mai delicate de discutie. Cu siguranta veti avea intelegerea si afectiunea lor.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti foarte solicitat de atributii, atat la domiciliu, cat si la job. Va veti simti epuizat la sfarsitul zilei. Cineva din jur isi pune ordine in viata si sunteti afectat si dumneavoastra de schimbarile pe care le face.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vi se va cere sa va asumati noi responsabilitati, care va seaca de energie. Fie ca e vorba de un nou proiect la locul de munca sau de un apropiat bolnav de care trebuie sa aveti grija, simtiti ca ajungeti la capatul puterilor.






Horoscop pentru femeia din Rac

Capacitatea de a lua hotarari practice este un magnet pentru cei din jur. Sunteti o sursa de inspiratie si liniste. Simtiti cu exactitate care sunt asteptarile anturajului.


Horoscop pentru femeia din Leu

Relatiile apropiate sunt in centrul atentiei astazi. Veti fi nevoit sa lasati deoparte propriile interese, de dragul de a pastra armonia generala. Accentul cade pe grup si nu pe propria persoana.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti prea zelos in tentativa de ascensiune profesionala si ignorati aspecte importante din viata personala. Pe de asupra, sefii va tot pun piedici in proiecte. E cazul sa va auto-disciplinati, inainte de a fi dezamagit.






Horoscop pentru femeia din Balanță

O problema va necesita toata atentia si puterea dumneavoastra de concentrare. Va confruntati si cu probleme financiare, de aceea e bine sa va pastrati energia intacta.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveti o dorinta puternica de dragoste, atentie si afectiune. Din pacate, nemultumirile din cuplu ies la sprafata si va innabusa pornirile dragastoase.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Confuzia ultimelor zile dispare astazi ca prin minune. Orizonturile au contururi mai clare si cerul e mai senin. Aveti o multime de idei bune, care va ridica in ochii celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Grupul in care va invartiti e destul de exigent si va angajeaza in tot soiul de proiecte solicitante. Chiar daca veti fi ocupat, ceva bani in plus nu strica niciodata, nu?



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astrele lucreaza la stimularea vietii amoroase. Sunt in prim plan relatii karmice foarte favorabile. Cu toate acestea, pentru succesul lor, va trebui sa renuntati la un proiect in plan profesional.






Horoscop pentru femeia din Pești

Perseverenta si atentia va sunt rasplatite... cu noi atributii si termene limite. Nici o problema, sunteti energic si mai hotarat ca niciodata sa progresati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții