Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Februarie 2018

Written By NIKE B. on luni, 19 februarie 2018 | 05:37


Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va dedicati total unui proiect care va cere perseverenta si dedicare totala. Nu amanati nimic si totul va decurge conform planurilor!




Horoscop pentru femeia din Taur

In sfarsit, gasiti ceea ce va doreati de mult si va dovediti ca eforturile dumneavoastra nu au fost in zadar. Era doar o chestiune de timp!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simtiti nevoia sa faceti schimbari radicale in stilul dumneavoastra de viata astazi. Rabdarea va paraseste si multe din lucrurile cotidiene incep sa va irite.







Horoscop pentru femeia din Rac

Petrecerile din ultima vreme v-au cam epuizat. Cateva ore de somn sunt neaparat necesare, mai ales ca va asteapta o serie de reuniuni destul de solicitante cu cei dragi. Sunteti multumit de ce ati realizat pana acum.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu va accentuati astazi trairile prin gandirea prea profunda a problemelor. Aratati-va sentimentele, dar faceti-o intr-o maniera potolita!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Faceti schimbari in cariera care va impun sa abordati atitudini si idei noi. Un raspuns simplu nu va mai fi de ajuns pentru noile situatii in care va veti gasi. Atentie si la dieta, ati devenit cam delasator!







Horoscop pentru femeia din Balanță

O relatie care parea platonica infloreste si devine o frumoasa poveste de dragoste. Rabdarea si optimismul lucreaza mana in mana si va aduc numai beneficii in plan social.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi buna pentru a va stabiliza problemele financiare. Profitati de auspiciile bune in casa banilor, pentru ca planetele nu vor mai fi mult timp favorabile!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi sunteti invaluit de o energie sexuala pe care nu ati mai experimentat-o de mult. Situatia e cu doua taisuri: fie va indepliniti cele mai salbatice fantezii, fie riscati sa va angajati in aventuri cam riscante.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Negocierile va ies cu succes si sunteti luat in vizor pentru o promovare. Castigati cu usurinta increderea celor din jur si rezolvati rapid toate taskurile pe care le aveti.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi e o zi importanta pentru a va consolida pozitia la locul de munca. Comunicarea si planuirea unei strategii sunt elementele cheie ale acestui demers. Fiti atent la exprimare!







Horoscop pentru femeia din Pești

E o idee buna sa adoptati o atitudine mai practica si sa va implicati activ in proiecte. Lasati-i pe cei din jur sa va vada valoarea. Amintiti-va de lucrurile care obisnuiau sa va motiveze si nu ezitati sa va asumati si cateva riscuri!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții