Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Februarie 2018

Written By NIKE B. on marți, 13 februarie 2018 | 06:34


Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

De obicei abordezi lucrurile cu calm, dar astazi esti luat prin surprindere de o problema care iti scoate la suprafata latura agresiva. Partenerul te preseaza sa adopti o anumita atitudine si nu te simti confortabil ce ceea ce ti se cere. Va trebui sa iti exprimi sincer parerea.


Horoscop pentru femeia din Taur

Exista sansa unei schimbari decisive in bine in viata amoroasa, datorita aspectului planetar. Daca esti la inceput de drum in relatie, poate sa fie un start promitator, cu noi posibilitati si cu noi moduri in care puteti sa va largiti orizontul de interese. Dar daca esti de ceva vreme cu cineva, vei cunoaste fericirea.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Stelele iti scot in cale o persoana care iti impartaseste idealurile in dragoste. Interesul iti creste pe masura ce porti discutii interesante cu ea, fara a fi nici un fel de tensiune intre voi. De fapt, nu e o idee rea sa iti faci un pas inainte in ce va priveste.






Horoscop pentru femeia din Rac

Indiferent ca esti sau nu in cautarea marii iubiri, lucrurile oricum vor fi foarte fierbinti pentru tine azi. Iar daca ai pus ochii pe cineva de mult timp, n-ar mai trebui sa stai pe tusa si sa planuiesti totul la minut. Dar totusi, incearca sa nu sperii pe nimeni.

Horoscop pentru femeia din Leu

Poti sa simti foarte multe emotii datorita configuratiei planetare curente. Dar daca vrei sa iesi bine la sfarsitul zilei, poate ca ar fi mai bine sa te detasezi putin de starea pe care o ai, fiindca poti sa arunci cuvinte nepotrivite in locuri nepotrivite. Asa ca gandeste-te bine inainte sa vorbesti, fiindca daca n-o faci cum trebuie, ai toate sansele s-o dai in bara si mai tare.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi e posibil sa vi se ofere sansa de a recuceri o persoana speciala care va fusese "furata" initial de cineva din anturajul dvs. Astazi sunteti indraznet, un pic agresiv si deloc timid cand vine vorba de a-i reaminti persoanei dorite ce bine va simteati impreuna si cate calitati aveti in plus fata de..., a carei principala problema e ca seamana cu o broasca!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Energia astrala de azi te impinge de la spate sa-ti reorganizezi viata sentimentala, prin schimbarea radicala a acelor factori care nu te mai satisfac. Ceva te inspira decisiv sa-ti faci o imagine perfecta a perioadei urmatoare si ca atare, actionezi conform ei. Nu astepta ca lucrurile sa vina la tine, ci creaza-ti viitorul.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Energia astrala de peste zi poate sa aduca o adevarata surpriza la intalnirea de diseara. Aceasta persoana cu care te vei intalni poate sa nu aiba nici o treaba cu imaginea pe care ti-ai facut-o despre ea si ai sa fii bulversat de modul in care ti-ai impus sa fii atat de derutat. Dar oricum ar fi, o sa fie bine pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cateodata sentimentele nu par sa curga la fel de lin ca de obicei. Ai vrea sa-i spui persoanei iubite cat de mult tii la ea, dar nu-ti gasesti cuvintele nicicum. Tranzitul planetar te face sa te indoiesti de orice si astfel va aparea o problema de comunicare; dar va trece in curand.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Configuratia astrala de astazi va sugereaza sa nu fiti atat de neglijent in interactiunile cu cineva care va este foarte drag. Aceasta ar ajuta considerabil la rezolvarea problemelor, daca ati putea sa ascultati ceea ce spune. Cititi printre randuri, si fiti pregatiti pentru a auzi ceea ce au probleme sa transpuna in cuvinte, dar ce incearca sa va spuna oricum!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Alinierea planetelor este primejdioasa pentru o anumita relatie la care tineti foarte mult. Va temeti ca veti fi ranit, asa cum ati mai fost de multe ori. Nu este cazul sa va faceti griji; va veti da seama ca veti lamuri totul printr-o discutie onesta cu partenerul/a, iar lucrurile vor merge ca pe roate de acum incolo.






Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrala prezenta inseamna ca practic nu ai de ales si ca trebuie sa te schimbi pentru a te obisnui cu noile influente care patrund in relatia ta cu o anumita persoana speciala. Exista o alternativa - sa incerci sa pastrezi totul asa cum era, ceea ce nu va functiona. O faza se incheie si una noua, mai placuta, incepe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții