Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop pentru femei saptamana 5-11 Febrruarie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 5 februarie 2018 | 06:13


Horoscop pentru femei saptamana 5-11 Febrruarie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 29-4 Febrruarie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Cineva din anturajul dumneavoastra se simte extrem de bine cand sta cu dumneavoastra si o arata in continuu. Nu observati, dar se poate ca in orice moment sa inceapa o relatie superba. Aveti grija. Niciodata nu ati crezut ca persoana respectiva ar putea vrea ceva, daramite sa se indragosteasca de dumneavoastra! In ultima vreme, ati visat destul de mult despre interactii erotice, dar este momentul sa va treziti. S-ar putea ca visele sa devina realitate!




Horoscop pentru femeia din Taur

Exista un foarte drag prieten pe care nu l-ai vazut de ceva vreme. El sau ea ar fi putut, desigur, sa aiba initiative sa te sune sau sa te viziteze. Dar cela il sau o retine de cand ati incetat in mod brusc ultima conversatie pe care ati avut-o atunci cand v-ati vazut ultima data. Ai fost ocupat ca o albina in domeniul profesional cand s-a intamplat asta. Ar fi rational sa iei initiative si sa faci primul pas in a mentine aceasta prietenie, pentru ca ai ceva pentru care sa te revansezi, chiar daca nu vezi asta foarte clar. Poti sa ai chiar impresia chiar ca intre voi ar mai fi vorba de un alt prieten comun. In realitate, este doar o mica problema intre voi. Tu esti de obicei cel care vorbeste. Acest Peste intotdeauna te asculta si nu poate sa isi spuna parerea. Persoana in cauza poate ca ti-a iesit din minte. Incerca sa investesti ceva energie si sa reinnoiesti aceasta prietenie vei afla niste vesti surprinzatoare.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

La prima vedere, saptamana aceasta va fi obisnuita. Cu toate acestea, totul se va schimba din momentul in care veti face o achizitie neasteptata. Va trebui sa reparati ceva inainte ca ce ati cumparat sa functioneze. Veti consuma timp, energie si multi nervi. Daca nu va simtiti in forma pe moment, nu va faceti griji. In curand, totul se va rezolva. Aveti grija cu corpul dumneavoastra, odihniti-va des. De ce nu faceti o pauza de cateva zile? La locul de munca, veti capata niste bonusuri in urma unor activitati desfasurate in trecut, iar visele vi se vor adeveri, si asta doar pentru ca v-ati straduit din greu.







Horoscop pentru femeia din Rac

Daca iesi in oras saptamana asta vei cunoaste pe cineva cu care te vei distra de minune. La inceput pare sa fie o relatie superficiala. Si daca poate ca in primele saptamani se va rezuma la discutii despre vreme, despre una, despre alta. Dar poate ca este inceputul unei relatii de durata care evolueaza altfel. El sau ea poate sa devina o cunostinta apropiata, un prieten intim, sau partenerul de viata. Sunt multe aspecte care te atrag la aceasta persoana atat platonice cat si sexuale. Aveti deasemenea multe in comun si pe plan profesional. Te completeaza in multe feluri! Va trebui totusi sa iesi din casa de cateva ori saptamana asta, bineninteles, si mai ales sa-ti ridici fundul lenes de pe scaun, indifferent de vreme. In caz contrar nu vei cunoaste pe nimeni si nimic nu se va schimba in viata ta. Chiar si in astrologie exista conceptual de liber arbitru.





Horoscop pentru femeia din Leu

Influenta astrelor te face sa tanjesti dupa ceva cu adevarat incitat. Ai vrea sa evadezi din monotonia rutinei de zi cu zi. Te simti ca si cum magia ar fi disparut complet din viata ta. Esti deschis la noi prietenii si iti arati o parte noua, necunoscuta, a sinelui tau. Oamenii gasesc aceasta parte a ta mai atractiva decat cea pe care esti obisnuit sa o arati. Intri in legatura cu oameni noi, care gandesc diferit de cei pe care i-ai cunoscut pana acum. Probabil ca iti vei petrece mai mult timp visand si in cazurile cele mai bune, vei reusi chiar sa evadezi din realitate. Nu te lasa speriat de asta. Daca ai un partener, el sau ea nu trebuie sa se ingrijoreze, de asemenea. Dupa o scurta perioada de incitare, te vei intoarce plin de vointa si fericit la vechea ta rutina.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Probabil ca saptamana aceasta veti fi mai irascibil. Chiar daca nimeni din anturajul dumneavoastra nu observa, sangele dumneavoastra fierbe din cand in cand. Numarati pana la 10, chiar daca pe termen lung s-ar putea sa nu functioneze. Dati-i furiei ocazia sa iasa. Daca nu faceti acest lucru, s-ar putea sa aveti multe probleme de sanatate. Faceti o plimbare lunga saptamana aceasta. Nu lasati vremea sa va retina, indiferent ca ploua, ninge sau este soare. Iesiti, inspirati aer curat, fiindca este mai bine decat daca stati numai in casa, pe canapea. In curand, veti incepe sa va controlati stresul fara probleme.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va trebui sa rezolvati cateva probleme legate de calculator saptamana aceasta. Vi se pare ca s-a infectat calculatorul cu un virus, dar nu este cazul. Nu este atat de rapid cat ar trebui, iar aceasta problema nu se datoreaza nici virusului si nici varstei calculatorului. Sursa tuturor problemelor este supraincarcarea hard dks-ului. Va veti enerva atat de tare, incat va va veni sa il aruncati pe geam. Abtineti-va, fiindca problema va avea o solutie mult mai simpla decat ati fi crezut. Ar fi bine sa nu va atingeti de monitor si tastatura in urmatoarele zile, fiindca aveti o conditie fizica foarte slaba. Iesiti un pic la aer.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

De ce sa nu faci ceva complet diferit Duminica viitoare, fata de ce faci tu de obicei? Nu lasa vremea sa te retina si fa o excursie la tara. In aceasta perioada a anului este frumos afara. Respira acest aer curat! O plimbare afara la aer proaspat poate fi equivalata de o vizita la teatru sau la stadion. Este cu totul altceva fata de uitatul la televizor sau rutina zilnica. Sa fii in natura cu tine insuti/insati este altceva. Numai cand vei face asta vei constata cat de diferite sunt aceste laturi ale vietii. Asadar ridica-te de pe scaun sau de pe canapea! Pune telecomanada in sertar si nu te apropia de calculator in acest week-end. Ia-ti bicicleta sau masina sau fa o plimbare revigoranata cu persoana iubita, daca ai, daca nu fa-o cu un prieten drag. Toata lumea se va simti mai mult decat multumita.






Horoscop pentru femeia din Capricorn

La prima vedere, s-ar parea ca totul merge prost in aceasta saptamana. Dar, intr-un fel sau altul, aveti noroc de fiecare data. Aveti un inger pazitor in spatele dumneavostra. Ascultati cu atentie ce vi se spune la ureche, fiindca aveti tendinta de a pune prea multa importanta pe modul in care priviti dumneavoastra lucrurile. S-ar putea ca desfasurarea unui conflict la locul de munca sa va aduca prestigiu in randul colegilor dumneavoastra. Unul dintre superiorii dumneavoastra va fi placut surprins. Daca nu aveti sef, inseamna ca un client v-a observat atitudinea. Daca aplicati pentru un nou post, veti lasa o impresie buna saptamana aceasta, motiv pentru care sansele de a-l capata cresc considerabil.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

O oferta tentanta poate aparea, din partea cuiva care iti ofera o pozitie la care nu te asteptai. Sau poate vei primi un discount la un articol pe care iti doreai s ail achizitionezi de ceva timp, dar l-ai tait de pe lista de cumparaturi din cauza pretului prea mare. Profita de situatie si uita de ratiune in procesul de luare a deciziilor. Lasa-te ghidat de emotii macar o data. Daca nu iti asculti sentimentele, s-ar putea sa regret; nu acum , ci peste cativa ani. Si acum , sa trecem la un capitol diferit: ai grija de sanatatea ta, fizica si mentala si fa mai multe exercitii. Manca mai multe fructe proaspete si legume si fa o plimbare lunga si revigoranta, asa cum planuiesti de multa vreme sa faci.






Horoscop pentru femeia din Pești

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții