Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 3–9 Februarie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 3 februarie 2018 | 09:54



Horoscop Urania săptămâna 3–9 Februarie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 3–9 Februarie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Berbec

Pe 3 februarie, discrete stări de indispoziție organică, plictiseli la locul de muncă. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, tendința de a tempera ostilitățile sau de a nu „da apă la moară” atitudinilor refractare adoptate de colaboratori, parteneri de afaceri sau de soți/soții. Dorința de a rezolva mai repede și mai simplu problemele cotidiene, fără miză mare. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente răscolite de o veste tristă, preocupări legate de o chestiune funerară. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, stare generală bună a organismului și a spiritului; tendința de a depăși sau de a se detașa de problemele banale și de a aborda frontal aspectele majore de viață. Berbecii vor da dovadă de energie, de optimism, de curaj, de încredere, de putere de transformare și progres prin învățătură, spor de cunoaștere, experiențe care le rafinează mijloacele de cunoaștere sau de desfășurare a activității profesionale. Bună comunicare cu instituțiile și oamenii aflați dincolo de granițele țării. Cei tineri și cei aflați în prejma vârstei de 40 – 42 de ani vor fi dornici să facă schimbări majore în viața personală, în statutul lor social prin decizii radicale care presupun o adevărată revoluție în existența lor. Nota generală a săptămânii se va împărți între impulsurile greoaie ce grevează casa a X-a a locului și rolului social și evenimentele provocate de planetele în tranzit prin Vărsător (casa a XI-a a prietenilor) care anunță întâlniri interesante, surprize de la prieteni, noroc prin intervenția directă a unor personale care, prin informații, decizii, sfaturi ori solidaritate, îl pot ajuta pe nativ. Un sfat: nu provocați rupturi între dv. și un colectiv de lucru prin demisie, abandon, indiferență sau atitudini de rondă.


Horoscop Taur pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Taur

Pe 3 februarie, indiferență, distanțare sau inhibare a emoțiilor ca o cenzură necesară adoptată de nativi pentru a nu se lăsa influențați de sentimente, mai ales în cazul relațiilor între părinți și copiii lor; atitudine rigidă, principială dar severă în chestiunile pedagogice și de autoritate parentală. Disponibilitate redusă față de plăceri. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, stări de nervozitate provocate de situațiile inconfortabile de la locul de muncă sau din cauza informațiilor care le ajung la urechi; unele îi pot indispune, altele îi pot alarma din perspectiva modificărilor de statut profesional sau salarial care se conturează, deocamdată, la nivelul zvonurilor care circulă. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, predispoziția interioară a nativilor nu este cea mai indicată pentru a aborda chestiuni delicate în întâlnirile de afaceri sau cu scop precis ori în vederea semnării unui contract și a negocierilor: se va declanșa o stare de ostilitate față de orice soluție care ar presupune, din partea lor, o concesie sau o reformulare de poziție, de inflexibilitate, de suplețe ori de diplomație. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, nativii ar trebui să se ocupe de chestiunile care privesc legalizarea, oficializarea unor documente (acte, certificate, obținerea de aprobări, autorizații, avize, etc.), în direcția intrării în posesia unui bun material, a unei proprietăți sau a primirii unui avantaj material pentru care s-a făcut un demers. Nota generală a săptămânii se menține pe casa a X-a, fiind generată de bogăția evenimentelor și culoarelor de acțiune determinate de tranzitele planetelor prin Vărsător care, în ciuda mai multor aspecte tensionate, îi vor obliga pe nativi să ia în calcul, pentru a progresa, o serie de schimbări în existența lor personală, socială, profesională.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Pe 3 februarie, contradicții între nativi și unele rude, dificultăți în a găsi o soluție practică problemelor curente domestice, uneori din cauza solicitărilor intense și constante dinspre sectorul muncă, responsabilitate, activitate profesională, alteori, din cauza unor încurcături legate de acte și aprobări. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, mici momente de relaxare, clipe de destindere; Gemenii vor dori să iasă din contextul activităților curente menite care nu le aduc nici o satisfacție prin activități care să le „descrețească fruntea”: spectacole de teatru, film, concerte, concursuri, petreceri. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, fără a fi vorba de o suferință organică anume, Gemenii nu vor fi în apele lor în acest răstimp: se vor enerva deseori din cauza unor activități, desfășurate în special la locul de muncă, care, în alte dăți nu-i deranjau atât de tare, dar acum, nimic nu le va conveni: animozitate între un nativ și unul sau mai mulți colegi la locul de muncă. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, perioadă bună pentru a negocia un contract, pentru a discuta clauzele unui acord, pentru a stabili principiile după care va funcționa un grup de lucru. Răstimpul poate aduce un accent pe probleme ce țin de implicarea nativului într-o chestiune de normalitate, de morală sau de legalitate în orice demers. Planetele aflate în tranzit prin semnul de Aer al Vărsătorului (cu care Gemenii rezonează în mod armonic) vor avea un efect intens asupra casei a IX-a. Ea va fi susținută de Soare, care le va insufla avânt, Venus, care va atrage norocul la informații utile și la cunoaștere profundă și de Mercur care va facilita învățarea și exprimarea verbală, în public, sau în scris, prin intermediul activității de cercetare și elaborare a unor documente, cărți, studii, rapoarte.



Horoscop Rac pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Rac

Pe 3 februarie, exces de principialitate, tendința spre hipercorectitudine, atenție majoră acordată detaliilor, verificărilor și reviziilor finale care întârzie predarea la timp a unui document. Drumuri scurte, cu scop precis. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, probleme domestice legate de nevoia de a face o reparație în casă; disconfort în relațiile cu rudele soțului sau ale soției. Posibile tensiuni între nativ și unii membri de familie care nu se pot înțelege asupra modului în care ar trebui administrată o proprietate, de modul de administrare a acesteia sau de oportunitatea unei vânzări, închirieri, ieșiri din indiviziune, etc. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente răscolite; nativul nu-și găsește liniștea, chinuindu-se, de cele mai multe ori, degeaba. Relațiile sentimentale vor suferi de pe urma sensibilității nativilor care vor reacționa ca și cum ar fi vorba de un atac la persoană. Totuși, pentru cei care desfășoară activități artistice sau interpretative ori care necesită fantezie, imaginație și intuiție, perioada este bună pentru că îi va purta pe aripile fanteziei creatoare cu mult spor și succes. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, chestiuni oficiale: unii își pot găsi un loc de muncă, alții pot face demersuri legale pentru a reglementa o neregulă produsă în activitatea lor profesională curentă. Sănătatea poate avea un curs favorabil; organismul nativilor se poate reface destul de repede după perioade stres, de oboseală, de epuizare, de efort fizic sau intelectual ori după afecțiuni care le-au șubrezit echilibrul organic. Nota generală a săptămânii va fi dată de elementele astrale care vor încetini mersul unor negocieri, al unor tratative de împăcare sau de colaborare ori care precedă un eventual recurs la justiție pentru soluționarea unei cauze.








Horoscop Leu pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Leu

Pe 3 februarie, preocupări materiale, salariale ori legate de regimul veniturilor, cheltuielilor, plăților. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, posibile oportunități de mediere a unui conflict, discuții „împăciuitoare”, atitudine relaxată sau concesivă manifestată de nativi în chestiunile de viață curentă, mai puțin importante pentru ei. Leii vor oscila să facă o deplasare, o călătorie sau o excursie, considerând că nu este momentul oportun pentru a se risipi în activități neproductive, ei având în prezent alte priorități. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, conflicte și tensiuni între ei, familie ori între ei și partenerii de viață din cauza unor rude (mai ales părinți, respectiv socri) care intervin în viața lor și cu care nu pot ajunge la nici o înțelegere. Leii vor depune un efort de luciditate pentru a separa adevărul de provocare sau de insinuare în vederea unei decizii corecte. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, schimbare a dispoziției interioare; Leii pot găsi clipe de răgaz, de mici satisfacții personale. Pe unii, stresul și situațiile fără ieșire le pot alimenta dorința de a pleca de acasă sau, de la caz la caz, din țară, pentru a trăi altfel și a se rupe de un context conflictual. Tranzitele planetelor personale prin semnul Vărsătorului vor accentua această stare de nemulțumire și, implicit, de refuz și revoltă, sugerându-le uneori, calea de urmat ceea ce va explica posibilele decizii intempestive care vor presupune ruperea unor contracte, renunțarea la colaborări, încetarea unor relații personale, etc. Atenție la angajamentele verbale pe care le pot lua unii, fără să stea prea mult pe gânduri, și pe care vor trebui, mai târziu să le onoreze; de asemeni, e de luat în calcul evoluția stranie, paradoxală a unui proces sau demers în justiție.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Fecioara
Pe 3 februarie, zi bună pentru concentrarea pe chestiuni concrete, moment al hărniciei și al eficienței, al logicii și al bunului simț, al măsurii și adecvării reacțiilor personale la provocările curente. Distanță față de situațiile fanteziste sau rupte de realitate, generate de rudele sau de partenerii de viață, în care ar putea intra, dacă nu vor face un efort de obiectivitate. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, oscilații în decizia de a face unele cumpărături sau mici investiții ori de a se lansa în cheltuieli riscante, născute din pretențiile exagerate ale copiilor care vor obiecte scumpe, la modă sau distracții costisitoare. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, fel de a vorbi tăios; Fecioarele nu vor primi ușor observațiile care li se vor face într-un context familial, ocazional, profesional și vor riposta vehement, aruncând, în contrapartidă, aluzii usturătoare și, din păcate, chiar amenințări. Astfel de situații trebuie ținute sub control pentru a nu declanșa conflicte inutile. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, chestiuni administrative legate de regimul unei case, al unui teren, al utilajelor agricole sau al obiectelor de patrimoniu de valoare mare. Principalul accent astral al săptămânii îl reprezintă impactul tranzitelor planetelor personale prin zodia Vărsătorului care le vor pune nativilor din Fecioară organismul la încercare, prin solicitarea sistemului arterial și venos, a circulației periferice, a fiziologiei sistemului nervos. Trebuie avută în vedere o modificare în regimul muncii prin situații neprevăzute, prin decizii care schimbă multe dintre datele unui contract inițial (orar, volum de muncă, atribuții și responsabilități, statut profesional și loc în ierarhia de la serviciu, salarizare, riscuri).

Horoscop Balanță pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Balanta

Pe 3 februarie, perioadă banală, obișnuită. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, moment al echilibrului interior și al dorinței de calm și pace de unde și anume reacții de „apărare” ale nativilor care vor evita să intre în dispute, vor amâna rezolvarea conflictelor ori nu vor da curs activităților și evenimentelor care îi solicită prea mult și să le „mănâncă” energia, cu toate acestea, nu se vor putea detașa în totalitate de disconfortul unor relații de familie dezamăgitoare sau al unor contradicții parteneriale și/sau conjugale. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, îngrijorări provocate de regimul veniturilor: se pot strecura nereguli, amânări nemotivate, întârzieri provocate de neglijența sau incompetența cuiva. Posibile îngrijorări sau nemulțumiri concrete privitoare la felul în care se realizează salarizarea lor sau cum este preconizează ea pentru viitor. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, vești de la rudele din străinătate, corespondență oficială intensă cu instituțiile din țară și de dincolo de granițele ei. Balanțele se pot prezenta la concursuri, întreceri, competiții profesionale din nevoia de a obține un atestat de competență sau pentru a-și testa abilitățile și valoarea într-un domeniu profesional sau particular de viață (nu intră în discuție întrecerile sportive și concursurile de agrement); avantaj pentru ceri care cunosc bine una sau mai multe limbi străine. Planetele aflate în tranzit prin zodia Vărsătorului vor induce dorința de nou, de schimbare, de provocare, de surpriză în plan sentimental. Atenție la relațiile dintre părinți și copii care se pot degrada brusc, mai ales dacă copiii nu mai deja maturi. Zile favorabile pentru activitățile de comunicare, inginerie, inventică, pentru preocupări care presupun, fantezie, forță imaginativă.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Pe 3 februarie, nativii vor lua distanță de față de toți sau doar față de unii prieteni, din prudență dar și din cauza stării de indispoziție prin care trec care îi împiedică să fie deschiși, comunicativi și exuberanți. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, puternică nevoie de a se izola de factorii de stres, de a uita, de a se liniști și de se ocupa de îngrijirea corpului lor în scop terapeutic, de îngrijire, de prevenție, de recuperare sau de relaxare. Posibil abandon sau amânare ori uitare, în sens propriu, a unor îndatoriri sau activități cu termen precis. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, stări interioare exacerbate, trăite, uneori, paroxistic mai ales dacă ele vin dinspre rude, familie în general, privesc statutul unui bun patrimonial sau al averii în general. Scorpionii vor reacționa destul de prost la evenimente, la situațiile de viață neprevăzute: vor deveni ostili, brutali, gălăgioși, necooperanți și intoleranți cu greșelile altora. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, posibile întrevederi și discuții cu funcționari și „oficiali” pe teme bănești. Abordare din perspectivă juridică a unui cadru de activitate care presupune salarizare, remunerare, câștig bănesc. Continuă să fie active aspectele de viață decisive, cu impact major asupra carierei și imaginii nativilor, mai ales a celor maturi, din cauza (sau datorită) celor două Noduri Lunare, active pe axa caselor IV/X, a familiei și a ridicării în rang social prin meserie de responsabilitate profesională, axă marcată de tranzitele planetelor personale prin Vărsător într-un chip destabilizator. Surprizele, într-o notă alarmantă sau, dimpotrivă, mulțumitoare, se pot derula într-o înlănțuire de fapte și evenimente „ca-n filme”. Atenție majoră la deciziile privitoare la carieră condiționate de constrângerile familiale.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Pe 3 februarie, preocupări legate de o „administrarea propriei persoane”. Unii doresc să-și netezească drumul spre o carieră, alții spre succes la public sau doar să reperare o imagine publică desuetă ori ștearsă de vreme. Săgetătorii simt nevoia de a renaște, de a face un salt existențial, de a se emancipa, de a începe noi activități. Multe provocări exterioare îi aduc cu sau fără voie în prim-planul existenței lor. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, dialoguri susținute cu prietenii și cunoscuții ce fac parte dintr-un grup de preocupări comune; unele conversații vor fi agreabile, altele, în funcție de subiect și mod de abordare a nativului, pot fi mai incomode. Nu vor lipsi motivele de uimire sau situațiile imprevizibile. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, univers oarecum bântuit de tenebre: unele persoane născute în acest semn zodiacal vor fi „încercate” de amintiri, altele se vor întoarce cu gândul la situațiile mai puțin flatante pentru ei, încercând să afle unde au greșit și de ce s-a putut petrece un anume fapt. Nu o dată, ei își vor propune să rezolve aceste situații printr-o abordare frontală, directă, categorică. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, Luna va tranzita semnul Săgetătorului și, alături de Marte în tranzit, prin semnul lor zodiacal, le va da nativilor energie, entuziasm, speranță, determinare, putere de convingere dar și de mobilizare, capacitate de a face față solicitărilor chiar dacă unele dintre ele, cum ar fi cele venind dinspre familie, nu le vor face, întotdeauna, plăcere. Planetele în tranzit prin casa comunicării care pot furniza accesul la informații care surprind dar și noroc surprinzător la felul în care vor intra în posesia unor cunoștințe necesare desfășurării unui proiect. Deplasări neașteptate, evenimente neobișnuite în timpul unei călătorii.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Pe 3 februarie, dorința de a gândi și decide cu precizie matematică, chef de a verifica totul, în detaliu; ori de câte ori nativul nu va fi sigur pe opțiunile lui se va îndrepta spre instrumentele de lucru necesare dobândirii siguranței de sine: spor de cunoaștere prin lectură, învățare, consultarea specialiștilor, informații cerute și primite de la surse autorizate, etc. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, ipostaze publice confortabile în planul imaginii publice, pentru persoanele care nu desfășoară activități ce presupun asumarea unor decizii controversate sau riscante; în cazul celor din urmă, efortul lor se va îndrepta spre păstrarea unui echilibru relațional. Dar, măcar o dată, în acest răstimp, Capricornii se vor confrunta cu situații pe care cu greu le vor putea ierarhiza ca importanță, pentru a stabili o prioritate a rezolvării lor, între cele personale, cele familiale și cele oficiale ori strict profesionale. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, stări și situații neplăcute provocate de relația cu una sau mai multe persoane dificile care îi pun pe nativi în situații greu de tolerat. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, efortul nativilor se va concentra pe chestiunile legale, oficiale, juridice ori pe deciziile ce trebuie luate în conformitate cu legea, normele de conduită, principiile morale ori uzanțele sociale. Capricornii vor să elimine tot ceea ce este hazard în viața lor, să se bazeze numai pe certitudini și să prevină fisurile într-un mod de viață și acțiune create de neglijență, indiferență, ignoranță. Se păstrează activă dinamica, uneori destabilizatoare, a chestiunilor bănești care vor cunoaște fluctuații de venituri și cheltuieli ori chiar „pene” financiare. Relația bani/prieteni este vulnerabilă și, prin urmare, de evitat.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Pe 3 februarie, puternic impuls de a rezolva pe cale administrativă sau prin gesturi inspirate un posibil beneficiu material. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, disponibilitate mentală pentru activitatea intelectuală exercitată la toate nivelele de înțelegere și cunoaștere: învățare, cercetare, elaborare de lucrări științifice, construcție de proiecte, creativitate, inventivitate. Vărsătorii vor fi în formă maximă în acest context și se vor putea detașa de complicațiile cotidiene, dedicându-se studiului, creației, prezenței publice prin prestații de excepție. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, premize sociale și profesionale, ce presupun implicarea imaginii publice, a numelui, renumelui, autorității profesionale și responsabilității sociale. Momentul nu este ușor de controlat și nici ușor de trăit: Vărsătorii vor trebui să dea dovadă de răbdare, calm, înțelepciune și autocontrol pentru a nu se lăsa duși de valul ripostelor, controverselor și gesturilor inutile; Vvor avea de partea lor planetele personale care le traversează semnul zodiacal dar, la un moment dat, vor trebui să se bazeze doar pe intuiție și, mai ales, pe experiența de viață care să le dea reperele necesare orientării în acest hățiș de situații contradictorii. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, discuții utile cu persoane competente, apel făcut către unele instanțe sau instituții pentru reglementarea sau deblocarea unei activități. Nativii pot primi ajutor concret de la prieteni ori susținere morală și solidaritate cu cauza lor. Nota generală vine de la planetele care traversează Vărsătorul și care le vor permite multor nativi să-și identifice calități, capacități și abilități necunoscute, să le cultive ori să se afirme într-un chip original speculând doza de noroc a momentului.







Horoscop Pești pentru săptămâna 3–9 Februarie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 27 și 28 ianuarie, seara, discuții pe o temă de casă (domestică, gospodărească, locativă, de vecinătate). Explicațiile și replicile în contradictoriu pot continua întreaga săptămână. Între 28 ianuarie, după ora 20:58‘, și 30 ianuarie, preocupări cu tentă artistică sau subiectivă prin beneficiul scontat (artă plastică, literatură, muzică, religie, creativitate, artă interpretativă cultivate în postură de creatori, de profesioniști, de spectatori sau ca hobby. Între 30 ianuarie, după ora 20:53‘, și 1 februarie, seara, posibile schimbări (unele majore!) în regimul de muncă al cestor nativi care se pot muta dintr-un sector în altul, de la o instituție la alta, care pot fi detașați (mai ales dacă este vorba de o promovare sau de o etapă de probă). Ipostaza poate fi grăbită sau declanșată de forța de impact Lunii Pline din Leu, din ziua de 31 ianuarie care va opera pe axa caselor VI/XII, angajând, în afara sectorului muncii și relațiilor de serviciu, și sănătatea. De aici, un avertisment firesc cu privire la buna funcționarea inimii și a registrului cardio- vascular. Atenție cu privire la circulația periferică, atât arterială cât și venoasă. Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și va accentua povara astrală a casei a XII prin vocația lui de a patrona tulburări și răsturnări de opinie. Peștii se vor putea răzgândi în următoarele săptămâni cu privire la oameni, fapte și intenții pe baza informațiilor, dezvăluirilor, revelațiilor sau descoperirilor personale. Între 1 februarie, după ora 21:13‘, și 2 februarie, analize, verificări, cântăriri ale unor situații de viață ce ar decurge din acceptarea sau respingerea unei propuneri de parteneriat.



Horoscop Urania saptamana 3–9 Februarie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții