Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Joi 28 Iunie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 27 iunie 2018 | 06:08


Horoscopul zilei de Joi 28 Iunie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Visarea cu ochii deschisi si privitul in gol sunt varianta extrema si deloc potrivita zilei de astazi. Cu alte cuvinte, cu cat iti folosesti mai mult imaginatia, cu atat mai mult ti se vor largi orizonturile. Totusi, fara pic de actiune, nici macar un singur plan, oricat de maret ar fi, nu isi are rostul in aceasta existenta.





Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Se pare ca multe ganduri ascunse, dintre cele pe care le ai, razbesc si se manifesta intr-un fel sau altul. De aici si sfatul de a nu lasa trecutul sa iti pecetluiasca viitorul. Astazi, tot ceea ce ai de facut pentru a razbi fara probleme, este sa te lasi inspirat de Universul in care te afli, prin intermediul intuitiei.










Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tentatiile sunt mari, in aceasta zi. In special cele legate de persoanele de care esti atras. Intensitatea emotionala este crescuta, in cazul tau, de aici si sfatul de a-ti pastra nealterata obiectivitatea atunci cand alegi. Odata ce ai ales, cu mintea, te poti lasa prins in mrejele inimii. Putine sunt obstacolele care vor putea sta in calea ta.





Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

O zi in care nu poti gandi la nivel minimal. Te implici, chiar daca nu iti este ceruta parerea, in tot felul de situatii care, pentru a fi rezolvate cu succes, impun o privire de ansamblu. De aceasta data, tot ceea ce area a fi lipsit de importanta, depinde de tine pentru a-si castiga locul bine meritat. Rezerva-ti cateva ore din aceasta zi pentru a discuta cu persoana iubita problemele importante.





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Indiferent care este motivul pentru care astazi dai dovada optimism si te manifesti pe un fond de voie buna, fercirea pe care o radiezi este molipsitoare pentru cei cu care interactionezi. Exploreaza-ti sufletul, asculta-ti inima si bucura-te de viata. Fii creativ si nu lasa ceea ce este malefic sa-ti umbreasca viziunile.









Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Se poate ca aranjamentele pe care le-ai facut sa nu aiba rezultatele asteptate de tine, iar o terta persoana implicata sa schimbe radical situatia, in favorea ta. Este o zi in care ar fi bine sa vorbesti cat mai putin, dar sa observi cat mai multe si sa faci tot posibilul pentru a gasi echilibrul intre ceea ce presupune, pentru tine, familia si ceea ce ti se impune la locul de munca.





Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai parte de o zi in care cu usurinta ii poti convinge pe ceilalti de veridicitatea cuvintelor tale, castigandu-le increderea. Ca atare, fa-ti o lista cu ceea ce este necesar pentru a-ti vedea visul cu ochii si purcede la a-l duce spre indeplinire. Cu toate acestea, evita a promite marea cu sarea, in conditiile in care nu esti sigur.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Inainte de a-ti pune in aplicare planurile atat de bine gandite, incearca sa mai faci macar o singura evaluare a detaliilor acestora. S-ar putea sa descoperi anumite lipsuri, goluri care trebuie umplute inainte de a actiona. Unde mai pui si faptul ca a alege cu intelepciune iti asigura doar jumatate din victorie... restul depinde de modul in care actionezi pentru a duce totul la bun sfarsit.





Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dorinta de a avea liniste (dar si libertate), nu doar in camin, ci si la locul de munca, nu iti da pace deloc. Cu toate acestea, nu exagera fiind cu mult mai optimist decat iti poate permite statutul social. Bineinteles, nu ezita a-ti arata adevaratele sentimente, dar nu te astepta ca cei din jur sa iti si inteleaga pornirile. Sinceritatea iti este cea mai buna prietena.










Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cu cat te ascunzi mai mult, cu atat mai mult vei arata lumii ceea ce gandesti, de fapt. este o zi a paradoxurilor, o zi in care iti este recomandat sa fii liber de prejudecati si de idei preconcepute. Intreaba-te daca nu cumva vrei mai mult decat ai nevoie... Nu este o zi favorabila luarii unor decizii cu efect pe termen lung.






Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Evident, alaturi de prieteni te simti cel mai bine, astazi. Munca nu te atrage, sub nicio forma. Nu este o roblema, cu totii avem astfel de perioade. In schimb, este indicat - daca este posibil, sa te joci asemenea unui copil si sa muncesti asemenea unui om matur, in acelasi timp. Profita de magia personala si de farmecul tau inegalabil pentru a-ti face viata frumoasa.





Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Concentreaza-te asupra segmemntului de viata rezervat carierei. Aminteste-ti ca viata se afla aici si acum, onorand Creatia in toata splendoarea sa. Rezerva-ti cateva ore pentru a-ti da seama unde vrei sa te afli in viitor si pregateste-te apoi pentru a actiona in acest sens. Cu toate acestea, nu este o zi in care sa iti grabesti succesul...





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții