Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminică 10 Iunie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 10 iunie 2018 | 08:11


Horoscop pentru femei de azi Duminică 10 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetara are darul de a te arunca in mijlocul unei situatii delicate. Mai mult decat atat, iti si testeaza capacitatea de a rezolva problema, desi stii ca relatia de cuplu scartaie de ceva vreme. Conversatia ar putea sa ajute, dar incercati sa fiti cat se poate de deschisi.


Horoscop pentru femeia din Taur

Comunicarea e un cuvant foarte frumos, dar problematic cateodata… mai ales azi. Te vei trezi sustinand lucuri total diferite in intervale foarte mici de timp. Nici tu si nici partenerul tau nu ar trebui sa va ghidati dupa ce se intampla azi, fiindca va trece in viitorul apropiat. Incearca sa nu faci judecati de valoare fiindca-ti va fi mult mai greu sa repair situatia.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Desi in viata sociala totul iti merge extraordinar, viata de cuplu incepe sa scartaie din toate incheieturile, tocmai pentru faptul ca te-ai axat mai mult pe cariera in ultimul timp si ti-ai neglijat partenerul aproape in totalitate. Vestea buna e ca azi e o zi in care ai puterea sa elimini toate acele idei care-ti fac viata un calvar.





Horoscop pentru femeia din Rac

Desi atmosfera e una foarte apasatoare, in nici un caz nu trebuie sa te inchizi in camera si sa urmaresti zeci de filme. Desi nu prea iti vine sa crezi, azi e ziua perfecta sa iesi in oras si sa-ti surprinzi partenerul intr-un mod in care numai tu stii s-o faci. O piesa de teatru, poate!?

Horoscop pentru femeia din Leu

Atmosfera planetara poate sa creeza o stare de conflict in interiorul relatiei de cuplu. Trebuie sa actionezi imediat; dar mai important decat asta e sa incerci sa vorbesti pentru a rezolva situatia. Partea cu conversatia iti da batai de cap, fiindca persoana iubita nu e deschisa catre discutii si va refuza sa coopereze. Daca asta e cazul, va trebui sa treci la masuri mai drastice.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi perfecta sa invite pe cineva in oras. Miscarea planetara aduce dupa sine posibilitatea unei seri foarte romantice, langa un lac, poate, sau in oricare loc unde sa simtiti magie. Asa va veti da seama ca amandoi sunteti in stare sa va impartasiti sentimentele si sa relationati pe foarte multe planuri.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Lucurile pot parea putin tensionate in relatia de cuplu iar astrele sunt cele vinovate. Orice ati incerca sa va spuneti unul altuia, nu ajungeti sub nici o forma la un compromis. Din fericire, aceasta pasa proasta va trece in curand, dar cel mai bine ar fi sa fiti separati o vreme.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poate fi putin mai dificil sa exprim ceea ce simti pentru persoana iubita. Configuratia astral ate aseaza intr-un loc in care preferi sa citesti Eliade, decat sa soptesti vorbe dulci. Poate ca ai nevoie de spatiu numai pentru tine…


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Schimbarile intr-o relatie apar atunci cand cele doua persoane care sunt implicate isi dau seama ca au ajuns intr-o pasa proasta si trebuie sa faca lucurile alftel, in asa fel incat totul sa nu se transforme intr-o rutina apasatoare. Miscarea planetelor te incurajeaza sa discuti astazi despre acele subiecte pe care de obicei nu le-ai aborda si pare-se ca aveti sorti de izbanda.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Energiile primite astazi de la astre iti ofera foarte multe. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iesi din casa. Si daca vrei ca totul sa iasa perfect, apuca-te de vorbit… orice cu oricine, fiindca nu stii niciodata de unde sare iepurele. Iar asta seara cu adevarat vei fi surprins.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Romantismul fa fi un joc serios azi, iar datorita configuratiei astrale curente, mai ales daca e o prima intalnire, vei intalni pe cineva mai in varsta de cat tine si cu siguranta mai intelept. Poate ca nu vei avea parte de cele mai frumoase clipe, dar cu siguranta vei invata multe lucruri folositoare si aproape sigur iti vei dori o a doua intrevedere.






Horoscop pentru femeia din Pești

Iti e mai usor azi sa-ti exprimi sentimentele; mult mai usor ca de obicei. Energia planetara iti e favorabila in totalitate. Nu incerca sa-ti reprimi sentimentele si fii politicos atunci cand arati adevarul, fiindca ai toate sansele sa pari putin disperat. E mai bine sa fii sincer. Aproape intotdeauna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții