Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Iunie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 17 iunie 2018 | 07:45


Horoscop pentru femei de azi Duminica 17 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca te afli deja intr-o relatie de ceva vreme, cuvantul de ordine este reforma. Vei obtine un angajament cat se poate de clar si din care veti castiga amandoi astazi. Dupa ce ai sa asimilezi toate aceste beneficii, ceva din tine va simti nevoia sa iasa in fata si vei vedea ca ceva vreme ai sa fii in centrul atentiei.


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti obisnuit sa te asiguri de urmatorul pas inainte de a lua orice decizie. Alinierea planetara indica faptul ca o discutie cu cineva special pentru tine iti va da necesarul de stabilitate si securitate de care ai nevoie. Multe din cele discutate te vor face sa-ti dai seama ca mult timp ai crezut in niste himere.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Atmosfera planetara creaza oportunitatea unei intalniri foarte incarcata emotional. Asta nu e ceva pentru care trebuie sa te pregatesti, fiindca oricum se va intampla asa cum nu te astepti. Dar iti vei da seama cand e momentul fiindca iti vei da seama dupa nivelul extraordinar al fortei care va apropie.





Horoscop pentru femeia din Rac

Azi nu prea te simti romantic; dar nu-i nici o problema, fiindca nici nu-ti vei da seama cand astrele te vor aduce pe calea cea buna. E o zi perfecta sa-ti inviti partenerul la o cina romantica, un mic dejun, un pranz, sau, de ce nu, la toate trei?! Ce te opreste sa profiti de aceasta zi plina de iubire?!


Horoscop pentru femeia din Leu

Aliniamentul planetar poate sa creeze o atmosfera apasata daca ai de gand sa iesi in seara asta in oras. Te poti simti oarecum detasat de sentimentele tale si de aceea nu esti in apele tale. Dar si ceilalti trec prin aceeasi faza si asta te ajuta, fiindca nu vei fi singurul responsabil daca totul iese prost.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Planetele s-ar putea sa-ti scoata azi in cale persoana viselor. Poate ca nu apare ca cel mai frumos cadou pe care l-ai putea primi, dar exista un lucru care te face sa mergi mai departe sis a descoperi potentialul partener pentru un drum de-o viata.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Alinierea planetara creaza conditiile perfecte pentru o zi fericita in viata sentimentala. Faptul ca unul dintre voi indrazneste sa vorbeasca despre o problema sentimentala poate creea din nou probleme. Dar daca nu se va rezolva in curand, aceasta conversatie va reveni mereu. Cel mai bine ar fi sa ciuliti amandoi urechile fiindca doar asa veti sti care sunt adevaratele probleme.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu-ti face griji daca nu reusesti sa-ti exprimi sentimentele azi; probabil e din cauza astrelor. Ele au darul de a te impiedica debutul unei conversatii pe care pana acum o stapaneai perfect. Te simti de parca ai avea nevoie de repetitii inainte de a o face. Din pacate, aceasta etapa va dura mai mult decat crezi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Energiile planetare te incurajeaza sa te simti auto-suficient azi. Mai mult decat atat, se pare ca partenerul tau de viata nu prea are chef de flexibilitate in ceea ce te priveste. Pare ca ai reteta perfecta pentru un dezastru sentimental, insa ai sa ai o surpriza foarte mare…


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca azi iesi in oras pentru prima data cu cineva, fii pregatit doar de lucruri frumoase. Planetele te incurajeaza sa ai mai multa incredere in partenerul tau, fiindca nu mai e mult si va aparea la usa, cu o sticla de sampanie si mult entuziasm. Alegerea e la tine… desi, sa fim seriosi, de ce sa nu te bucuri de toate in acelasi timp?!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca in viitorul apropiat sa ai niște mici revelații care au puterea sa-ti schimbe parerea despre viata si chiar sa ti se formeze anumite convingeri. Din fericire, aceste transformări se petrec pe alt plan decât cel sentimental, asa ca schimbarile vor fi binevenite.






Horoscop pentru femeia din Pești

Un coleg de munca iti cam tine minte ocupata, desi stii ca nu e prea indicat sa ai relatii in mediul profesional. Ai vrea sa pui frana inimii, dar ori de cate ori apare el, pare sa o ia razna. Ai mare grija cum manevrezi aceasta situatie!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții