Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Iunie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 24 iunie 2018 | 07:43


Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

O calatorie intr-un teritoriu nou inseamna ca poate, de asemenea, intri in arena minunata a unei noi relatii. Pozitia planetelor te incurajeaza ,sa faci niste pasi hotarati inainte si sa intrebi persoana care te intereseaza ce intentii are. Aveti tendinta de a fi destul de intelectizata, asa ca poate, ar fi un avantaj sa fiti un pic mai aprinsa in scopul de a adauga caldura in abordare.


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu te mai simti in stare sa iti ascunzi sentimentele. Ai tot asteptat un moment potrivit pentru a le exprima deschis, dar simti ca a venit cazul sa nu mai cauti scuze si sa le dai frau liber. Lucrurile vor intra in curand pe un fagas normal.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astrele te pun in fata situatiei de a face o alegere dificila. Invata sa renunti, pentru ca lucrurile sa nu mai para atat de dificile. Daca vrei ca relatia ta sa evolueze, va trebui sa imbratisezi ideea compromisului!







Horoscop pentru femeia din Rac

Ai tendinta sa crezi ca cel care are inima ta e prea diferit pentru gusturile tale. Planetele indica faptul ca, desi ii acorzi increderea ta neconditionat, te simti stingher cu privire la nivelul de predictibilitate. Totusi, intalnirea pe care o ai programata arata ca nu sunteti atat de diferiti si cu siguranta va veti simti foarte bine impreuna.


Horoscop pentru femeia din Leu

Constati ca, in timp ce esti relativ fericita cu rutina zilnica in care te-ai cufundat alaturi de partener, el simte nevoia de mai multa libertate. Vrea sa incerce lucruri noi, asa ca lasa-l in ritmul lui, daca nu vrei sa il pierzi!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Alinierea planetelor face ca procesul prin care iti stabilesti sentimentele pentru o persoana pe care o admiri foarte mult sau fie unul anevoios. De fapt, nivelul tau de simpatie te face nici sa nu te gandesti la toate lucrurile urate pe care le-ai auzit. Inainte sa i te dedici in totalitate, asigura-te de cat mai multe lucruri.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Alinierea planetelor de azi arata ca abordarea ta directa in dragoste s-ar putea sa nu dea roade azi. Sunt multe influente ce trebuiesc luate in considerare inainte sa invitii pe cineva superb la intalnire. Va trebui sa citesti printre rinduri si sa manuiesti cu tact remarcile pe care esti tentat/a sa le faci.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Influentele planetare vor topi si ultima veriga a lantului pe care ti l-ai legat in ceea ce priveste sentimentele pentru o anumita persoana. Poate ca nu exista nici un motiv clar pentru asta, fiindnca oricum te-ai jucat de-a soarecele si pisica in ultima vreme. Din fericire, azi nu vei mai avea capacitatea de a te juca, fiindca deja sentimentele incep sa te copleseasca.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca persoana iubita pare ca e mult mai tacuta ca de obicei, poate sa fie din cauza influentei planetare. Daca insisti in vederea obtinerii unui raspuns, atunci lucrurile s-ar putea sa degenereze. Ce poti face este sa pari ca nu te intereseaza si cand momentul tacerii va lua sfarsit, vei avea numai de castigat.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai multe de sarbatorit astazi. Din doua motive: unul, ca ai intalnit pe cineva foarte drag dupa multa vreme si doi, astrele sunt total de partea ta. O petrecere neanuntata e perfecta pentru o asemenea ocazie. Dar parca suna mai interesant sa mergi la restaurant si sa te relaxezi total. Oricum, orice te hotarasti sa faci, cu siguranta vei avea parte de clipe memorabile.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

De ceva vreme stai ca pe ace, din cauza unor greseli pe care le-ai facut in trecutul apropiat. Daca ai fi fost atent la niste detalii, poate ca lucrurile ar fi stat altfel acum in viata sentimentala. Dar daca treci peste acest hop, cu siguranta nu vei mai repeat aceleasi greseli.






Horoscop pentru femeia din Pești

Aspectul planetar curent s-ar putea sa aduca niste sentimente aparent apuse, din nou in prim plan. Daca aceastea par sa te copleseasca, asta nu inseamna ca relatia in care te afli e raspunzatoare pentru ce ti se intampla. Gandeste pozitiv de fiecare data cand ai astfel de ganduri si ele vor inceta sa mai apara!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții