Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Iunie 2018

Written By NIKE B. on joi, 28 iunie 2018 | 05:43


Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Din punct de vedere spiritual, esti intr-o zona ideala pentru a dobandi o cunostinta mai profunda, dar si pentru deceptii, confuzii si ganduri incalcite. Iti iesi din limitele obisnuite, numai pentru a demonstra altora ca ceea ce ai descoperit tu e cu totul deosebit. Reactia lor destul de blazata te dezamageste.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, aprecierea vine ca rezultat al propriei abilitati de a duce lucrurile la bun sfarsit. Gasesti o persoana care intelege cum te simti si rezoneaza cu tine la un nivel profund. Primesti sfaturi valoroase de la cineva mai experimentat.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prietenii te neglijeaza si omit sa te includa intr-o activitate de grup. Esti nedumerita si nu reusesti sa iti dai seama care sunt motivele pentru care ai fost lasata pe margine. Ce ar fi sa ii intrebi direct?






Horoscop pentru femeia din Rac

Lumea pare tot mai mica si tintele tale tot mai departe. Iti lipseste imaginatia, dar e momentul in care iti dai seama ca numai tu te poti ajuta cu adevarat!


Horoscop pentru femeia din Leu

Banii vor creea un adevarat camp de lupta astazi si te lupti sa obtii ceea ce iti apartine. Cineva incearca sa te priveze de un castig pentru care ai depun mult efort si reuseste sa scoata fiara din tine. Din pacate pentru el, nu e bine sa se puna cu aceasta latura a ta.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva isi manifesta nemultumirea in ce te priveste, cu toate ca nu ai intentionat sa faci ceva rau. Cu toate acestea, nu ai de ce sa iti faci griji. Exista o persoana care, din invidie, incearca sa iti caute nod in papura.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Simti nevoia sa iesi si sa te destinzi in compania prietenilor, pentru ca munca din ultima vreme te-a umplut de energii negative. Chiar daca va trebui sa amani alte planuri, o iesire intr-o companie placuta va reusi sa te deconecteze.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intri intr-un ciclu de dezvoltare intelectuala, care se leaga intr-un fel sau altul de radacinile si de trecutul tau. Esti curioasa sa afli mai multe despre lucruri care s-au intamplat de mult si oameni care au avut o oarecare influenta in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi a rezolvarii problemelor personale si a introspectiei. Sunt favorizate deciziile importante, care nu mai sufera asteptare. Daca cineva incearca sa te sustraga din aceasta stare, mai bine il eviti. Este benefica pentru viitorul tau apropiat!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Contextul astral te face destul de visatoare si, pe alocuri, iritata. Ai grija la aceste stari! Ti-ai pus sperantele intr-un plan care nu va iesi chiar asa cum l-ai visat tu, dar asta nu inseamna ca e si esuat. Imbratiseaza schimbarile si incearca sa te adaptezi la ele!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi ai chef sa incerci ceva ce nu ai mai facut niciodata. Ai nevoie de o iesire din rutina, care sa te faca sa simti ca inca te mai poti distra, asa cum o meriti. Suna-ti prietenii si cauta idei!






Horoscop pentru femeia din Pești

Ti-ar placea ca jocul iubirii sa fie mai alert, cu toate ca nu ai parte decat de pasi lenti. Decat sa risti sa te arunci inainte si sa nu te descurci in situatia necunoscuta pe care o creezi.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții