Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Luni 11 Iunie 2018

Written By NIKE B. on luni, 11 iunie 2018 | 05:40


Horoscop pentru femei de azi Luni 11 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi nu aveti cum sa castigati afectiunea celorlaltor persoane daca sunteti prea serios. Chiar daca planetele isi fac simtita prezenta in viata dumneavoastra, nu ii dati voie dragostei sa se desfasoare. Relaxati-va si uitati de tot ce se intampla. Veti vedea ca ce va doriti graviteaza in jurul dumneavoastra zilele acestea.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va trebui sa scoateti bani din buzunar pentru copii sau pentru persoana iubita, dar e preferabil sa va asigurati ca exista o baza legala. E probabil sa fie vorba de sustinerea financiara a unei persoane dragi.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

E nevoie de o comunitate pentru a pune lucrurile in miscare, de aceea veti fi nevoit sa luati in considerare fiecare parere pe care o primiti. Daca va mobilizati calitatile de comunicator, veti putea sa distribuiti mai usor atributii numeroaselor maini care vi se vor intinde in ajutor.






Horoscop pentru femeia din Rac

Nu este, neaparat, o perioada in care sa va simtiti bine, fiindca aveti multe obligatii care va pot strica multe planuri. Sarcinile va preseaza, dar daca va concentrati la fiecare pe rand, o sa iesiti cu bine din toate situatiile. Tineti-va de cuvant, dar lasati timp si pentru distractie.


Horoscop pentru femeia din Leu

Deceptia si lipsirea de ce va doriti par sa fie doua procese care continua. Aveti grija cu iluziile si deziluziile care vi se vand ca ceva real, dupa care va sunt luate exact inainte de a le consuma. Daca sunteti nesigur, nu pierdeti timp sau bani pe acestea.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai parte de cateva dezbateri azi si ai tendinta sa te lasi ghidata de emotii. Pastreaza-ti calmul, trage aer in piept si suprima-le. Astazi, nu ai nevoie de dispozitii emotive! Tine-te tare si vei tine si piept celor care iti stau in cale!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Tendinta generala a zilei este de a forta barierele pentru a va croi caile. Pentru moment, scopul scuza mijloacele, dar daca priviti lucrurile cu atentie, s-ar putea sa aveti si alta perspectiva. Atunci cand "trebuie neaparat" sa obtineti ceva, e foarte probabil ca, de fapt, sa nu fie atat de imperios necesar.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cand va bazati pe noroc si incredere in sine ca si cum ar fi drepturile dumneavoastra din nastere,veti dispune de aceleasi efecte pe care frumusetea le poate aduce bunastarii personale. Povestile incredibile spuse cu incredere pot deveni profetii despre propria persoana, asa ca, daca va pastrati optimismul, va veti pune la punct propriul viitor.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca creati o intorsatura extrema unei situatii greu tinut de in frau, veti capta atentia celor din jur si ii veti determina sa accepte ceea ce e mai bine pe termen lung. S-ar putea sa fie nevoie sa va camuflati eforturile sau sa va ascundeti actiunile, asigurandu-va pozitia din umbra pana in momentul in care veti fi gata sa iesiti din nou la lumina.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, dobandirea noilor cunostinte devine o prioritate pentru tine. Simti nevoia sa reconturezi sistemul tau de credinte, lucru care poate sa aduca noi oportunitati pentru tine.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Entuziasmul si energia la limite maxime va determina sa actionati impulsiv. Inainte de a va lasa prada efuziunilor emotionale, ar fi bine sa va ganditi la consecinte, pentru a evita disputele sau despartirile. Nu va avantati in situatii noi inainte de a cunoaste bine terenul.







Horoscop pentru femeia din Pești

Ai parte de un sentiment poozitiv de acceptare in casatoria sau in relatia ta, pentru ca reusesti sa relationezi mult mai bine cu cel drag. Dai dovada de intelegere si asta atrage recunostinta partenerului tau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții