Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Iunie 2018

Written By NIKE B. on luni, 18 iunie 2018 | 10:52


Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Gandirea expansiva de care dati dovada va fi ridiculizata de cineva in aceasta perioada, dar nu trebuie sa lasati acest lucru sa va retina din a va gandi la ce este mai bine pentru dumneavoastra si cei care va sunt dragi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti un pic nelinistit. Situatiile in care sunteti implicat sunt provocatoare sau neplacute. Chiar daca nu suna bine, nu prea v-ar conveni daca totul ar fi banal. S-ar putea sa survina unele situatii neobisnuite si sa va comportati ca un rebel. Ca un rebel? Incercati si vedeti ce se intampla.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca ajutati pe cineva intr-o situatie delicata veti reusi astazi sa alungati umbra in care v-ati retras in ultima vreme. Va veti creste stima de sine daca iesiti din universul propriu si intindeti o mana de ajutor catre cei din jur.






Horoscop pentru femeia din Rac

Actiunile impulsive va pun in pericol echilibrul propriu.Nu e un moment bun pentru a lua decizii, pentru ca actiunile frauduloase sunt primele care va vin in minte. Fiti prudent!



Horoscop pentru femeia din Leu

E o perioada in care esti in acord cu sentimentele tale, lucru care iti aduce o liniste pe care nu ai mai incercat-o de mult. Instinctele tale te ghideaza in directiile potrivite, asa ca fiecare pas este bine masurat!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi buna pentru a cauta confortul emotional in rude si prieteni, dar alegi sa te retragi si sa te izolezi. Acest lucru va starni nemultumirea celor in jur, care percep aceasta stare ca pe o indepartare a ta de cei dragi.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Oamenilor le este adesea frica sa nu le fie spulberate visele. Dar ce rost are sa traiti intr-o lume de fantezie, in care nimic nu este real? Nu va fie frica sa va treziti la realitate, va asteapta lucruri bune in viitorul apropiat.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa faceti niste ajustari la locul de munca: un sef sau un coleg pune presiune asupra dumneavoastra sau va critica modul in care munciti. S-ar putea ca sefii sa va inhibe, spunandu-va ca nu le place modul cum ganditi sau conceptele pe care le considerati inovatoare.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi localizezi sursele de informatie in mod intuitiv. Chiar daca nu esti o persoana tocmai organizata, stii ce trebuie sa gasesti si mergi drept la tinta.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te-ai cam saturat ca oamenii sa te trateze cu aceeasi nonsalanta, asa ca incepi sa construiesti ziduri in jurul tau, care sa ii tina departe pe cei nepofiti. Incerci sa pari mai dura si mai greu de impresionat decat esti de fapt in realitate, dar, in final, tot tu esti cea care va suferi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar in momentul in care credeai ca ai finalizat un proiect, cineva se trezeste sa iti puna bete in roate. Daca ai rabdarea necesara, s-ar putea sa ajungi sa te distrezi, demontandu-i toate argumentele!







Horoscop pentru femeia din Pești

Comunicarea e pe plan secund astazi, pentru ca primesti o veste care te da peste cap. Nu e bine sa fii atat de transparenta, pentru ca varful icebergului nu iti dezvaluie si ce e in adancime.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții