Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 13 Iunie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 13 iunie 2018 | 05:45


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 13 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Abilitatile dumneavoastra de comunicare trec in umbra momentan. Veti vedea ca daca tineti cont de multiplele opinii pe care le primiti, veti reusi sa preluati fraiele actiunilor pe care le intreprindeti. Daca veti gasi o abordare corecta, va veti auto-plasa in fruntea celorlalti. Sfatul dumneavoastra va deveni nepretuit.





Horoscop pentru femeia din Taur

Faceti favoruri pe gratis, dar puneti-va amprenta pe ele, pentru ca oamenii sa tina minte cine le-a facut. Nu va lasati convins greu; puneti-va la dispozitia oricui. Cautati persoana sau situatia potrivita la care sa plantati semintele, pentru ca recolta sa fie multumitoare.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai parte de o calmare in plan emotional, un soi de detasare, care te face sa pui accentul pe idei, mai mult decat pe problemele mai concrete. Nu afisezi prea mare toleranta fata de cei care nu satisfac aceasta cerinta. Noul, neobisnuitul, avangarda - acestea sunt lucrurile care iti atrag atentia astazi.








Horoscop pentru femeia din Rac

Felul in care vei reactiona la provocarile acestei zile va stabili si tiparele pentru perioada urmatoare.Asa ca ai grija sa nu deformezi realitatea, pentru ca asa o vei vedea si de acum incolo!




Horoscop pentru femeia din Leu

Persoana de langa dumneavoastra e pe cale sa va seduca si dumneavoastra sunteti pe cale sa fiti agresiv. Respirati adanc inainte de a lansa un raspuns, astfel veti evita un moment jenant de tensiune.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei avea parte de ostilitate din partea unor persoane cu autoritate. Te simti coplesita de obstacolelele si contraargumentele care iti ies in cale, mai ales ca te simti constransa de pozitia de superioritatea din partea carora vin. Spune-ti punctul de vedere, dar fa-o intr-o maniera temperata!








Horoscop pentru femeia din Balanță

Dezvoltarea va va fi asigurata astazi de o abordare conservatoare. Veti primi ajutor de la cei din jur, care va vor vedea mai putin amenintator. Fixati-va casca de protectie si faceti lucrurile rand pe rand.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

In dragoste si razboi totul e permis. Asa crezi astazi, de aceea ai tendinta sa treci putin peste bariere. E o problema cu doua taisuri, insa nu vei afla decat mai tarziu daca ai luat deciziile corecte.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi esti hipersensibila fata de cei din jur, lucru care va da nastere unor trairi negative. E bine sa eviti astfel de tensiuni, asa ca evita persoanele care iti provoaca disconfort!





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi inveti o lectie de viata foarte importanta: trebuie sa oferi ceea ce iti doresti de la cei din jur. Nu te poti astepta sa dai putin si sa primesti mult. Tot ceea ce sutezi astazi, se va intoarce inapoi in poarta ta. Efectul de bumerang este ceea ce iti domina ziua.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai tendinta sa iei o atitudine defensiva, ca si cum toti cei din jur ar complota impotriva ta. Oricat de puternica e senzatia asta, ar fi mai bine sa nu mai crezi ca totul se invarte in jurul tau. Cei dragi au si alte subiecte de gandire, in afara de tine.









Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi, esti deosebit de anxioasa si de ofensiva cu cei din jur. Daca vrei sa iti impui un punct de vedere, e bine sa lupti pentru ideile tale, dar atacul nu e totusi cea mai indicata arma in aceasta lupta...



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții