Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 30 Iunie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 iunie 2018 | 06:34


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 30 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Aspectul curent al planetelor poate fi exact ce ai nevoie pentru a-ti largi paleta de optiuni. Daca ai simtit ca in ultima vreme nu prea ai avut chef sa iesi din casa, astrele iti ofera sansa unica s-o faci azi. Vei vedea ca dupa ce te vei intalni cu prietenii, iti vei reveni complet.


Horoscop pentru femeia din Taur

O surprinzatoare intalnire te pune cu adevarat pe ganduri cu actuala configuratie astrala. Aproape ca te gandesti cum sa te retragi, in loc sa accepti invitatia la o intalnire romantica, pur si simplu pentru ca totul pare prea repede si prea brusc. Dar ar trebui sa iti asumi riscul pentru ca-ti va fi de folos si sa actionezi conform instinctelor daca ele iti spun ca asa trebuie sa procedezi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Alinierea planetara te face sa-ti dai seama de insemnatatea pe care o are iubirea in viata ta la momentul actual. Desi in relatia de cuplu ai avut ceva probleme in ultimul timp, experimentezi un click azi si pare ca totul se aseaza. Incepi sa-ti dai seama de cat de norocos esti ca v-ati intalnit.






Horoscop pentru femeia din Rac

Toate cuplurile se afla intr-o stare intelectuala acerba azi, dorindu-si doar sa discute despre orice. Important e sa dureze mult, iar planetele arata asta din plin. In ceea ce te priveste, iti vei da seama de multe lucruri pe care nu ai reusit sa le vezi, dupa ce partenerul iti va dezvalui un numar de secrete.

Horoscop pentru femeia din Leu

Prezenta aranjare a planetelor te poate face sa ai reactii exagerate la o anumita informatie fara sa iti faci timp sa verifici daca e adevarata sau nu. Emotiile se poate sa-ti fie la un pas de dezlantuire lucru care ar inflama o situatie despre care nu ar trebui sa-ti faci probleme. Daca tu si iubirea ta vreti sa fiti in termeni buni opreste-te si gandeste inainte sa vorbesti.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pasiunea e ceva, iar obsesia e cu totul diferita. Alinierea planetara poate indica faptul ca gasesti o anumita persoana putin prea atractiva, atat de mult incat risca sa-ti creeze probleme. La felul in care arata azi cerul, poate e mai bines a te retragi din aceasta cursa.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca aveai de gand sa iti animi partenerul intre patru pereti, afla ca nu se putea sa ai o idee mai buna! Renunta la inhibitii si da frau liber imaginatiei!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ceva din relatia ta se distruge, dar vei avea placerea sa constati ca nu e vorba de afectiune si dragoste, ci mai degraba de ziduri ridicate de voi insiva, impotriva celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca intentionati sa va duceti la o petrecere sau sindrofie in aceasta seara, este o sansa foarte mare sa aveti parte de o aventura pasionala. Aspectul pozitiv al acestei zile consta in faptul ca dragostea va "bate la usa". Daca este vorba de o persoana pe care o simpatizati deja, veti avea o seara de vis. Daca nu, pur si simplu fiti sincera.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca astazi aveti de gand sa petreceti seara in compania unei persoane de sex opus, nu va asteptati sa fie o seara extraordinar de romantica! In schimb, va puteti astepta la o seara petrecuta intr-o maniera cat se poate de agreabila! Este foarte posibil ca partenerul dvs sa se dovedeasca a fi o prezenta stimulenta, facandu-va cunostinta cu o alta latura a vietii care, pana acum, nici nu banuiati ca exista. Va asteapta o zi minunata si surprinzatoare!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Energiile planetare te fac sa fii mai determinat ca niciodata in a spune exact ce simti in fata partenerului de viata. Desi ai putea sa crezi ca ce faci tu e ceva maret, de fapt lucrurile nu stau nici pe departe asa, astfel incat partenerul tau nu-si da seama de ce vrei sa faci. Oricum ar fi, nu trebuie sa-ti fie rusine de ceea ce simti.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astrele pot sa arata ca vor aparea neintelegeri in relatia cu persoana iubita. Asa ca, daca vrei sa eviti multe probleme si conflicte mai putin necesare, ar fi bines a spui exact ce ai pe suflet si sa arati ce simti cu adevarat in mai multe feluri, pentru a fi sigur ca mesajul a fost transmis. Claritatea trebuie sa devina scopul tau principal azi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții