Sfatul zilei 26 Aprilie 2024

Sfatul zilei de 26 Aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Iunie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 29 iunie 2018 | 05:45


Horoscop pentru femei de azi Vineri 29 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Norii care iti inconjurau ambitiile proprii se ridica acum, lasandu-ti un cer senin si plin de oportunitati. Momentele ca acesta sunt aducatoare de optimism si energie, asa ca totul iti va merge ca pe roate.



Horoscop pentru femeia din Taur

TE afli la rascruce de interese cu cei din jurul tau. Iti impui destul de agresiv punctul de vedere in fata lor si, in loc sa ii aduci de partea ta pentru a va uni fortele, reusesti sa ii faci pe toti sa se alieze impotriva ta.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Asumarea riscurilor, a ideilor indraznete, par a fi masuri imprudente, dar asta s-ar putea sa fie cea mai buna solutie a zilei. Ai senzatia ca cineva incearca sa iti impuna directia si asta iti calca orgoliul in picioare.







Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa te concentrezi pe domeniul caminului, unde cateva probleme se cer "netezite". E cazul sa acorzi atentie si vietii private, inainte ca aceasta sa intre pe nisipuri miscatoare.


Horoscop pentru femeia din Leu

Banii si sexul abunda in aceasta perioada, poate chiar spre exces. Doresti pe cineva sau ceva atat de mult, incat ai tendinta sa te indrepti spre obsesie. Sunt accentuate dependentele financiare fata de o alta persoana.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu reusesti sa te destinzi, spre nemultumirea cuiva din imediata ta apropiere. Chiar daca va depune toate eforturile pentru a te face sa te relaxezi, nu va reusi decat sa te enerveze si mai tare in loc. Incearca sa fii mai putin drastica. Nu are intentii rele!







Horoscop pentru femeia din Balanță

Ia timp sa ajungi sa cunosti o persoana si nu te poti baza pe ea atat de repede pe cat ai vrea. Dar asta nu inseamna ca nu are sentimente pentru tine, asa ca nu da inapoi de pe acum. Ai rabdare si lucrurile se vor aseza!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi favorabila studiului si asimilarii unor lucruri noi. Va concentrati pe largirea prorpriilor orizonturi. Parteneriatele de afaceri si negocierile vor avea rezultate satisfacatoare.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Confuzii, intalniri amanate, programari care nu mai au loc, toate acestea iti aduc frustrari nenumarate in aceasta perioada. Va trebui sa fii foarte insistenta pentru a-i mobiliza pe cei din jur sa se tina de cuvant.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti atat de distrasa, incat iti este foarte greu sa iti dai seama care dintre prietenii tai merita cu adevarat afectiunea ta. Ti se pare ca te invarti intr-un cerc vicios, in care toata lumea cere ceva de la tine si tu nu stii catre cine sa iti indrepti atentia.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu trebuie sa ai atitudine de Terminator pentru a reusi sa te impui. De multe ori, respectul se impune printr-o atitudine demna, nu agresiva. Lasa fiara in cusca, nu ai nevoie de ea acum!







Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi ai tendinta sa duci romantismul la extreme si sa eviti orice relatie poate parea banala. Oamenii normali nu iti starnesc interesul, dar esti captivata de toti cei care afiseaza macar un gest nonconformist.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții