Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei saptamana 18-24 Iunie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 18 iunie 2018 | 11:18


Horoscop pentru femei saptamana 18-24 Iunie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 18-24 Iunie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Va trebui sa rezolvati cateva probleme legate de calculator saptamana aceasta. Vi se pare ca s-a infectat calculatorul cu un virus, dar nu este cazul. Nu este atat de rapid cat ar trebui, iar aceasta problema nu se datoreaza nici virusului si nici varstei calculatorului. Sursa tuturor problemelor este supraincarcarea hard dks-ului. Va veti enerva atat de tare, incat va va veni sa il aruncati pe geam. Abtineti-va, fiindca problema va avea o solutie mult mai simpla decat ati fi crezut. Ar fi bine sa nu va atingeti de monitor si tastatura in urmatoarele zile, fiindca aveti o conditie fizica foarte slaba. Iesiti un pic la aer.








Horoscop pentru femeia din Taur

Vei avea de rezolvat niste problem cu computerul in aceasta saptaman. Crezi ca ai computerul "infectat" de un virus, dar nu este cazul. Adevarul este ca nu functioneaza nici pe departe asa cum ar trebui, dar cauza nu este nici un virus, nici vechimea calculatorului. Sursa problemelor este un hard disk prea plin. Vei incerca in van sa gasesti o solutie, ceea ce te va frustra si vei atunca totul pe fereastra. Incearca sa rezisti impulsului acesta, caci problema e mult mai usor de rezolvat decat ai fi crezut. N-ar fi deloc o id�e rea sa nu mai stai in fata monitorului si a tastaturii pentru cateva zile, pentru ca starea ta fizica se inrautateste. Iesi din casa si ia o gura de aer proaspat!






Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pe plan profesional totul merge ca pe roate. Prin urmare saptamana acesta ai destul timp liber sa petreci niste clipe minunate in compania prietenilor si a familiei. Asigura-te ca iesi din casa. Asta te va impiedica sa te agiti si sa lucrezi in momente in care nu te vei putea concentra. Pe plan personal cauti de ceva vreme o noua dragoste. Saptamana acesta vei avea destul timp pentru acesta cautare. Lasa usa larg deschisa: dragostea si aventura sunt pe drum! Se poate sa fii nevoit/a sa astepti urmatoarea luna pentru ca dragostea sa apara, dar semnele vor aparea saptamana asta. Cineva va aparea in viata ta ca din senin! Caldura sufleteasca si siguranta sunt garantate, pe buna dreptate. Si nu cumva, asta conteaza cel mai mult pentru tine?









Horoscop pentru femeia din Rac

Probabil ca saptamana aceasta veti fi mai irascibil. Chiar daca nimeni din anturajul dumneavoastra nu observa, sangele dumneavoastra fierbe din cand in cand. Numarati pana la 10, chiar daca pe termen lung s-ar putea sa nu functioneze. Dati-i furiei ocazia sa iasa. Daca nu faceti acest lucru, s-ar putea sa aveti multe probleme de sanatate. Faceti o plimbare lunga saptamana aceasta. Nu lasati vremea sa va retina, indiferent ca ploua, ninge sau este soare. Iesiti, inspirati aer curat, fiindca este mai bine decat daca stati numai in casa, pe canapea. In curand, veti incepe sa va controlati stresul fara probleme.





Horoscop pentru femeia din Leu

In mod normal, aveti o memorie de elefant. Dar saptamana aceasta, se pare ca aveti niste probleme din acest punct de vedere. Nu are, insa, legatura cu batranetea sau alte astfel de probleme. Este din cauza lipsei concentrarii. Daca se discuta un subiect care nu va intereseaza, va pierdeti rapid concentrarea. Cei din jurul dumneavoastra nu prea apreciaza acest aspect. S_ar putea, chiar, sa se departeze de dumneavoastra, ca rezultat. Concentrati-va mai mult la persoana decat la latura profesionala a unei relatii. Prietenii nu sunt mai buni pe masura ce va ofera mai mult din punct de vedere material, ci din punct de vedere spiritual.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Datele de 10 si 12 ale lunii sunt norocoase pentru tine. Iti vor fi favorabile pentru orice activitate. Daca, de exemplu, aplici la un loc de munca, incearca sa-ti programezi interviul intr-una din aceste doua zile.Te va surprinde, dar stai chiar bine cu sanatatea. Incearca, insa, sa eviti tensiunile pe cat de mult posibil. Nu faci destul sport si stii acest lucru. Singurul effort fizic pe care il faci este sa te plimbi nervos prin camera. Nu poti sa stai locului aceasta saptamana, nici macar o perioada mica de timp. Probabil din cauza nelinistii vei vrea sa preiei un proiect de la




Horoscop pentru femeia din Balanță


Esti in forma saptamana asta. Oamenii din jur observa acest lucru. Din aceasta cauza, esti foarte bun cu cei cu care lucrezi.Increderea ta iti ofera noi perspective asupra lucrurilor ce te inconjoara. S-ar spune ca zbori la inaltime. Apar mici probleme, dar nu te afecteaza deloc. Cu greu le observi. Toate lucrurile bune li se intampla celor care le infaptuiesc. Astfel, vei primi inapoi tot ce ai oferit.S-ar putea sa te atraga, pentru moment, latura mistica a vietii. S-ar putea, chiar, sa incepi sa meditezi, chiar daca, pana nu demult, nu prea ai dat atentie acestor aspecte.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vi se pare ca va cunoasteti mai bine decat oricine, dar nu aveti dreptate. Ganditi-va bine la ultimii 5 ani si intrebati-va cate lucruri ati facut intentionat si cate au avut o pornire oarecum automata. Fiti atent la toate relatiile in care sunteti implicat. Faceti numai ce vreti sau faceti si lucruri fara a va da seama? Stelele va sunt favorabile cateva luni bune de acum inainte. Sunteti sanatos. Nu va faceti griji de problemele mici din aceasta sfera. Asa se intampla cand imbatraniti.










Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.










Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti mai silitor ca niciodata saptamana aceasta, motiv pentru care aveti cateva realizari. Aveti foarte multa energie si rezolvati totul cu entuziasm si incredere. Acest lucru se aplica si in cazul energiei mentale, in timpul discutiilor cu prietenii si cunostintele. Va puteti apara punctul de vedere in orice situatie. In aria privata, ca si in cea profesionala, vi se va da ocazia sa va ordonati toate problemele si sa va aranjati pionii pe tabla de sah in asa fel incat sa fiti complet protejat. Acest lucru poate avea rezultate surprinzatoare la locul de munca. Veti avea ocazia, de exemplu, sa va asumati responsabilitatea in unele cazuri care, la final, va vor aduce o promovare sau o crestere a salariului. Este o buna ocazie de a demonstra ca puteti duce mult si ca va descurcati cu responsabilitatile. De asemenea, interactionati bine in cadrul unui grup. Acest lucru se datoreaza energiei pe care o emanati. Daca ati fost de curand in vacanta, inseamna ca acesta este motivul starii in care va aflati. Per total, se poate spune ca va asteapta o perioada minunata in fata.







Horoscop pentru femeia din Vărsător

In aceasta saptamana esti interest mai mult ca de obicei de flirturi, mai ales de latura sexuala a lor. S-ar putea afla tensiuni ascunse in spatele acestei dorinte? Sa speram ca ai o relatie apropiata cu partenerul. In cazul acesta nu ai de ce sa iti faci griji. Daca insa relatia cu partenerul a fost conflictuala de ceva vreme, atunci este probabil sa aveti divergente de opinie, conflicte si alte situatii neplacute. Din aceasta cauza iti reprimi dorintele sexual. Esti incapabil sa iti eliberezi aceste emotii, pentru ca tu si paretenerul nu mergeti la culcare si nu va treziti impreuna.Daca nu ai nici o relatie momentan, te vei simti atras de cineva din cercul de prieteni sau de cunostinte. Este vorba despre cineva pe care il stii de ceva vreme. Ia in considerare o posibila dezamagire, totusi, mai ales ca acea persoana nu coincide complet cu idelile pe care le ai relative la partenerul ideal.










Horoscop pentru femeia din Pești

Va comportati precum un taur intr-un magazin de portelan atunci cand ii criticati pe altii. Uneori este mai bine sa nu va exprimati parerea. Poate daca taceti, nu iscati conflicte. De asemenea, ar fi indicat sa nu vorbiti cu ceilalti despre ce aveti de gand sa le spuneti celor care va cer parerea. S-ar putea ca acest lucru sa va schimbe, oarecum, sentimentele si parerile. Daca nu ati vorbit cu altii inainte si, mai ales, daca il ascultati pe cel pe care il criticati, economisiti timp pretios care ar fi fost rezervat explicatiilor prelungite. Ar fi cazul sa abordati un astfel de comportament matur, nu credeti? Retineti un lucru: este OK sa aveti o parere, dar nu o aruncati in scena pana nu auziti toate detaliile povestii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții