Horoscop Urania săptămâna 16–22 Iunie 2018 în funcție de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 16 iunie 2018

Horoscop Urania săptămâna 16–22 Iunie 2018 în funcție de zodieHoroscop Urania săptămâna 16–22 Iunie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 16–22 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 16 iunie, concentrare de scurtă durată pe o problemă minoră domestică sau familială. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, entuziasm, chef de viață, mai ales de petreceri și senzații tari. Berbecii vor dori să se trăiască neconstrânși de reguli și interdicții. Unii se vor mobiliza pentru a-și depăși limitele sau performanțele anterioare în cadrul unor întreceri sportive la care pot avea succes. Șansă la jocurile de noroc, la pariuri, la distracțiile care presupun o miză bănească. Părinții născuți în zodia Berbecului se vor purta autoritar cu copiii lor. Pentru femeile tinere, etapă favorabilă conceperii unui copil. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, reîntoarcere, cu sau fără chef, la muncă. Chestiuni curente banale, de rutină, de natură fiscală, administrativă. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, tentative firave de a se ajunge la o înțelege cu persoane cu care nativii se află în conflict. Cu excepția relațiilor conjugale, unde se poate restabili dialogul și pacea sau toleranța reciprocă, puținele vor fi șansele să rezolve ceva pe calea dialogului asta și din cauza faptului că, pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului (Solstițiul de vară), respectiv în casa a IV-a, și va face aspecte astrale complicate cu casa a VII-a a parteneriatului precum și cu casa I, ceea ce va complica întregul complex de relații, interese și atitudini, instaurând o atmosferă refractară soluțiilor diplomatice sau elegante, instaurând rigiditatea, încăpățânarea și lipsa de suplețe în dialog și în decizii. Din 22 iunie, după ora 22:41′, va începe o perioadă în care nativii se vor frământa în legătură cu o chestiune materială; timp în care ar putea intui riscurile, nebănuite până acum, ce pândesc un avantaj material ce-i interesează îndeosebi.
Horoscop Taur pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 16 iunie, „indispoziție verbală”: Taurii nu vor avea chef de vorbă fără să se pună problema timidității sau a reticenței de a se exprima în public, ceea ce reprezintă o piedică în calea examenelor orale. Informații care le sugerează ar fi indicat să nu se pronunțe pe o chestiune delicată sau pe care nu o stăpânesc. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, intervenție energică și/sau autoritară în treburile familiei ori în chestiunile de organizare domestică. Dificultăți pentru cei care muncesc mult, desfășoară activități solicitante în afara programului obișnuit de lucru care le perturbă viața casnică. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, preocupare constantă a părinților față de copii la capitol „organizare, planificare și control”. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, enervare la locul de muncă din varii motive, trecătoare. Stare de spirit răscolită de muncă și stres, cu dureri de cap, tulburări de vedere, dezechilibru renal. Posibile schimburi de cuvinte neinspirate în instituția de unde își iau salariul. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și le va permite Racilor să învețe bine, mai ales pe bază de memorizare, să aibă răbdarea de a zăbovi pe un proiect și de a-l finisa înaintea prezentării lui într-un cadru public. Va începe o perioadă de o lună în care deplasările vor fi amânate, anulate, se vor efectua cu dificultăți și vor fi presărate cu momente de blocaj instituțional (nu li se va permite să facă un lucru, li se vor pune condiții dificile, se va complica o situație în ultimul moment, etc.). Din 22 iunie, după ora 22:41′, relațiile parteneriale, inclusiv cele conjugale, se vor colora cu revoltă, mânie, intoleranță, dorință de revanșă, ostilitate; străinii își vor manifesta pe față invidia sau gelozia sau dușmănia.
Horoscop Gemeni pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 16 iunie, nativii se hotărăsc să se abțină de la cheltuielile inutile și costisitoare. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, succes obținut prin felul în care vor ști să vorbească, să convingă, să argumente o cauză. Gemenii vor face caz de cunoștințele lor și îi vor impresiona pe cei din jur (rude, colegi, apropiați). Se conturează vești contradictorii din afara granițelor care îi vor pune pe gânduri prin condițiile neobișnuite care li se pun prin intermediul corespondenței (răspunsuri, aprobări la solicitările anterioare privitoare la o strămutare din țară, plecare temporară sau călătorie îndelungată): e nevoie să activeze celebra lor putere de adaptare. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, chestiuni de organizare domestică, activități care nu entuziasmează dar care trebuie efectuate (ordine, curățenie, reparații). Relații plate cu rudele. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, Gemenii vor simți nevoia să evadeze în activități relaxante: întâlniri, petreceri, spectacole, manifestări publice, aventuri care durează o seară. Etapă favorabilă actorilor, interpreților de toate genurile, ziariștilor, scriitorilor, profesorilor, avocaților, oamenilor politici, formatorilor de opinie. Pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va introduce o notă, necesară în cazul unora, de economie și măsură ori de logică în administrarea banilor și în abordarea unor activități ce impun investiții, plăți anticipate, cote de participare la o întreprindere colectivă., Soarele ar putea încetini, timp de o lună, cursul evenimentelor menite să le procure Gemenilor bani, avantaje, susținere, servicii sau câștiguri prin relația lor cu alte persoane din cauza opozițiilor dramatice cu planetele din casa a VIII-a. Din 22 iunie, după ora 22:41′, „lucrături” la locul de muncă.Horoscop Rac pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 16 iunie, preocupări legate de propria persoană, uneori lipsă de energie sau de motivație, drept pentru care cu greu se vor mobiliza să treacă la muncă. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, posibil beneficiu bănesc (li se plătesc sumele cuvenite în trecut sub forma unei reparații, recalculări, noi încadrări salariale). În relația cu persoanele și instituțiile care are trebui să le faciliteze un ajutor, o susținere financiară, se anunță destule surprize sau întorsături de situație; unele îi vor încurca sau destabiliza pe nativii care își puseseră speranța în apropiata lor rezolvare. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, discuții practice, lipsite de spectaculos dar utile în plan personal pentru că vor avea menirea de a limpezi lucrurile. Dorința de a face o călătorie, undeva departe, într-un loc frumos, care îi cheamă cu puterea unei sirene de mai mult timp, se îndepărtează, din nou, de ei: nu e momentul potrivit sau multe alte condiții nu pot fi duse la îndeplinire în timp util. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, când le va nativilor fi lumea mai dragă, câte ceva le va strica dispoziția; va fi vorba de fleacuri, de aceea, ar fi bine să nu le acorde mai multă atenție și importanță decât merită și nici să se amărască. Pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va instaura un binevenit regim astral de protecție și regenerare. Racii vor avea, timp de o lună, energie, forță și „foc” interior dar, totodată, vor trebui să ia aminte la felul în care vor evolua sau se vor deteriora relațiile parteneriale, conflictele, procesele și chiar căsnicia. Din cauza opozițiilor pe axa Rac/Capricorn, tot timp de o lună, semnarea contractelor va fi dificilă iar negocierile greoaie. Din 22 iunie, după ora 22:41′, val de emoții și excese sentimentale, trăiri interioare și răscolitoare.

Horoscop Leu pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 16 iunie, dorință „de a rămâne singuri”, de medita, de a analiza prezentul, de a reevalua trecutul. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, Leii vor fi în formă, impetuoși, combativi și autoritari, asta pe fondul disonanțelor astrale între planetele aflate în opoziție, pe axa Leu/ Vărsător, ceea ce ridică gradul de dificultate a împrejurărilor cu care aceștia se vor confrunta. Sunt de așteptat discuții cu aliații, cu partenerii, abordări radicale ale conflictelor conjugale, evoluții atipice ale proceselor și litigiilor. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, preocupări salariale sau administrative: strângerea documentelor necesare pentru a demonstra sau susține o petiție, o pretenție, o revendicare. Este de luat în calcul o ipostază care limitează sau impune încetarea activității profesionale retribuite (concediu medical prelungit, întrerupere, pensionare anticipată, demisie, disponibilizare). Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, dialoguri în care Leii trebuie să recurgă la diplomație și discreție pentru a nu agrava o situație destul de încurcată (mai ales dacă ea privește regimul muncii). Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va marca, timp de o lună, sectorul casei a XII-a, activând factorii karmici care operează în planul sănătății. Afectate vor fi organele care țin de abdomenul superior (stomac, pilor, duoden, pancreas, splină), digestia, metabolismul, regimul zahărului precum și fiziologia pielii și a sistemului osos. Din 22 iunie, după ora 22:41′, Leilor nu le va fi ușor să găsească o rezolvare problemelor personale, familiale, parteneriale și profesionale de aceea este bine să nu complice situația cu inițiative gratuite, mai ales în preajma zilei de 22 iunie când Venus, Marte și Nodurile Lunare vor face opoziții la grad perfect.Horoscop Fecioară pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 16 iunie, discuții limitate la strictul necesar unei comunicări banale cu prietenii. Nativii fie nu au prea multă încredere în acei apropiați, fie sunt prudenți ori, pur și simplu, nu au chef să-și piardă timpul cu discuții sterile. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, axa celor două case ale sănătății va fi din plin pusă la încercare de tranzitele momentului care va solicită inima, sistemul vascular în general și cel venos în particular, circulația periferică, sistemul nervos central. Înțelept ar fi ca, și cei tineri, nu doar maturii să nu facă în acest răstimp efort fizic prelungit (muncă, sporturi periculoase, antrenamente, imprudențe ocazionale, expunerea la riscurilor fără a pregătiți pentru asta fizic sau psihic). Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, Fecioarele vor trebui să se ocupe cu prioritate de propria lor persoană. Nu au de ce să-și pună nădejdea în ajutorul vreunui partener. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, tentative cu rezultate firave de a echilibra veniturile, plățile, economiile și încasările. Posibile surprize destabilizatoare cu privire la salarizare ori la regimul muncii (orar, program, responsabilități). Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului, în sectorul prietenilor și al proiectelor de viață care au nevoie de susținerea și participarea apropiaților pentru a se desfășura. Nota generală va fi de entuziasm limitat, de comunicare restrânsă. În plan sentimental, tranzitul Soarelui prin zodia Racului le va impune însingurare, înstrăinare, îndepărtare sau tăcere auto-impusă, din varii motive și rațiuni de a se purta cu o persoană de care sunt (ori au fost) legați afectiv. Pe 22 iunie, după ora 22:41′, dialoguri stridente, acuzații și critici formulate reciproc de către nativi prietenilor sau de către aceia la adresa nativilor.Horoscop Balanță pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 16 iunie, unele persoane care au rang și demnitate pot adopta un comportament retractil, lăsând impresia că sunt intimidați sau incapabili să facă față provocărilor. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, posibilitatea de a cunoaște o persoană importantă, cu funcție, cu renume care să-i ia sub aripa lor protectoare (mai ales pe cei tineri, pe debutanți, persoanele lipsite de ajutor) și care să le dea curaj ori care să reprezinte pentru Balanțele în plin proces de formare, educare, evoluție și afirmare un model uman luminos și un criteriu de raportare. Perioada le poate aduce unora surprize sentimentale într-o gamă largă de ipostaze de la aventuri neobișnuite, la trăiri și senzații ciudate, cu aer de neverosimil, „ca-n filme”. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, nevoie de tihnă interioară pentru a-și face ordine în gânduri. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, vor fi într-o stare fizică și psihică propice desfășurării activităților cotidiene și a relațiilor sociale. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va marca în chip vizibil, în următoarele treizeci de zile, casa înălțării sociale și a carierei. Nota generală nu va fi de expansiune, nici de încredere, avânt, succes sau jubilație ci de multă prudență ori chiar de capacitatea de a face „un pas înapoi” din acele ipostaze publice cărora simt că nu le pot face față, că le depășesc puterile sau experiența de viață. Din 22 iunie, după ora 22:41′, Balanțele s-ar putea vedea obligați de împrejurări să reevalueze un proiect pe fondul risipirii unei speranțe și al destabilizării unor planuri personale. Atenție la intuiția care vă sugerează un om incorect sau la flerul care vă indică o afacere dubioasă în care tocmai ați intrat ori pe care vă gândeați să o acceptați.Horoscop Scorpion pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 16 iunie, comunicare dificilă cu persoane și instituții dinafara țării, blocări sau dificultăți în desfășurarea unor deplasări cu scop precis sau de agrement. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, moment al succesului personal, al unui spor de imagine, al câștigării unui premiu (distincție, „presă bună”, cronici favorabile, aplauze, încredere, admirație) sau al unui statut special (posturi onorifice). Confruntările se mențin active iar planetele care traversează cele patru semne Fixe radicalizează existența oricărui Scorpion care va fi obligat să țină cont de împrejurări și să le țină sub control. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, relații bazate pe specularea oportunităților și avantajelor unor relații speciale, nevoia de a administra „inteligent” prieteniile, pe baza scopurilor și intereselor comune. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, dorință de calm și de „decuplare” de factorii responsabili de stresul cotidian, nevoia de a se distanța de amintirea evenimentelor de dată recentă care au darul de a-l scoate din sărite pe nativ. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va influența casa proiectelor de viață personală, a reprezentărilor superioare despre lume și viață. Nota generală nu va fi de avânt și entuziasm ci de reticență, de nevoie a reevaluării și a meditației asupra lor. Se vor accentua disfuncțiile născute din incapacitatea de a comunica prompt și eficient, de a-și susține cauza ori chiar, de a depăși etape preliminare (evaluări, interviuri, obținerea atestatelor). Timp de treizeci de zile, călătoriile și deplasările, indiferent de timp și scop, se vor realiza cu piedici, amânări și complicații. Din 22 iunie, după ora 22:41′, etapă a replierii în sine, a trăirilor interioare profunde, a viselor premonitorii, a presimțirilor și intuițiilor.Horoscop Săgetător pentru săptămâna 16–22 iunie Iunie 2018

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 16 iunie, blocaje de comunicare sau chiar blocaje mentale ale nativilor care, pentru moment, se văd neputincioși în fața unor piedici pe care nu reușesc că le depășească. Uneori, singura piedică reală ar putea fi lipsa banilor necesari pentru a susține un demers care rămâne, astfel, blocat. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, în altă direcție de cea bănească, Săgetătorii vor funcționa bine, chiar excelent. Vor avea șansa de partea lor, prin protecția și intervenția astrală energică a Micului Benefic care traversează casa a IX-a a gândurilor înalte și care, alături de Sensul Vieții, va acționa pe direcția atragerii de partea lor a unei șanse legate de studii, călătorii, deplasări în străinătate pentru perfecționare, debut, afirmare, confirmare. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, preocupări obișnuite legate de postura lor publică sau profesională care, de la caz la caz, poate fi mai tumultuoasă sau mai temperată în provocări. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, nativii vor simți nevoia să-și petreacă timpul alături de prieteni pentru a schimba impresii, pentru a-și verifica propriile concluzii cu opiniile acelora, pentru a se relaxa. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va intra în sectorul achizițiilor materialelor și al avantajelor (bani, susținere, ajutor) din partea unor persoane sau instituții, accentuând blocajele de care vorbeam la începutul analizei noastre pentru următoarele treizeci de zile dar care va accentua incapacitatea nativilor de a coopera, de a se înțelege cu rudele pe fondul unei moșteniri sau donații ce urmează a fi onorată. Din 22 iunie, după ora 22:41′, axa celor două case ale sănătății va fi mai solicitată readucând ca problemă de sănătate o vulnerabilitate posibilă pe sectorul endocrin, renal, urinar, genital, dentar, ORL.

Horoscop Capricorn pentru săptămâna 16–22 Iunie 2018

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 16 iunie, continuă stresul legat de parteneriate, contracte, conflicte, și regim conjugal. Dialogurile menite să atenueze ostilitățile nu vor avea spor din cauza lipsei de suplețe a nativilor care vor fi incapabili să facă un compromis sau să accepte altă soluție decât cea susținută de ei. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, șansa de a primi un dar, o atenție, de a găsi sprijin într-o persoană sau o instituție care să acționeze în avantajul lor, în plan financiar. Axa banilor și a câștigurilor materiale va fi lovită de Marte și Venus care se vor afla, în ziua de 22 iunie, în opoziție la grad perfect, readucând, în prim-planul unor situații de viață specială, surprize dintre cele mai speciale, generate de schimbarea atitudinii cuiva, de renunțarea la o promisiune, de apariția sau invocarea unui text de lege, de apariția unor informații sau documente care schimbă datele problemei de fond. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, mulți nativi vor face efortul să rămână lucizi, raționali și să-și păstreze „mintea limpede” pentru a observa și controla evenimentele. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, pentru unii, s-ar putea pune problema numelui lor care va circula în „bătaia vântului”; altora, însă, tranzitul le poate scoate în cale oportunități de ultim moment care, bine speculate, le vor permite să repare ceva la imaginea sau reputația lor. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va consolida blocajele parteneriale de care vorbeam la începutul acestei analize, „bătând în cuie” situațiile nerezolvate pentru următoarele treizeci de zile. Din 22 iunie, după ora 22:41′, relațiile de prietenie, ca și cele sentimentale, vor evolua pe muchia tăioasă și căptușită cu pericole a gândurilor ascunse și a intențiilor nemărturisite.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 16–22 iunie 2018

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 16 iunie, refuz de a urma un tratament medical, de a continua să ia un medicament despre care se îndoiesc că le face bine, amânare a unei decizii cu privire la o procedură medicală. Relație proastă sau doar capricioasă cu alimentele resimțită de adulți, de cei tineri și de către cei mici care vor respinge alimente, feluri de mâncare din motive aparent nejustificate. Organismul lor nu va fi în cea mai bună formă: lipsa poftei de mâncare, stări de disconfort gastric și digestiv, metabolism tulburat de afecțiuni mai vechi, de stres și oboseală. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, moment al victoriei asupra unui partener de dialog într-o dispută, negociere sau conciliere. Turnură favorabilă nativilor în cazul unor anchete, depoziții, cercetării, procese, litigii cu diferite instituții; situații imprevizibile din categoria celor „cu final neașteptat” între 21/22 iunie. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, Vărsătorii ar fi bine să revină „cu picioarele pe pământ” cu privire la niște câștiguri iluzorii și să renunțe să-și mai facă planuri de viitor contând pe această susținere bănească sau materială. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, etapă a imaginației, a fanteziei, a deschiderii mentale spre noi universuri de cunoaștere, spre progres și nou. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și, pentru următoarele treizeci de zile, va introduce o stare de nervozitate organică care se va reflecta cel mai repede și mai vizibil la nivel digestiv. Din altă perspectivă de abordare astrală, același tranzit va „îngheța” tratativele de la actualul loc de muncă sau de la cel viitor, vizat pentru un transfer. Din 22 iunie, după ora 22:41′, provocări născute dintr-o viață publică, socio-profesională intensă, riscantă și, poate, măcinată de erorile comise din toamnă încoace.


Horoscop Pești pentru săptămâna 16–22 iunie 2018

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 16 iunie, Peștii vor fi predispuși să se chinuie singuri prin abordări menite să le provoace, lacrimi, tristețe, remușcări, regrete. Între 16 iunie, după ora 10:21′, și dimineața zilei de 18 iunie, succes la locul de muncă, activitate remarcabilă ce primește aprecierea colegilor și șefilor, care are valoare, eficiență și ecou, care îi va pune pe nativi într-o lumină favorabilă, evidențiind l experiența, competența și seriozitatea lor. Din punctul de vedere al sănătății se observă, însă, o suprasolicitare a axei cardio-vasculare, a sistemului vascular, mai ales a circulației periferice, a sistemului venos, a sistemului nervos central și a sistemului osteo-articular al picioarelor de la genunchi până la laba piciorului. Între 18 iunie, după ora 11:41′, și 20 iunie, la prânz, mici discuții lămuritoare cu colaboratorii, ședințe de rutină care au menirea să pună lucrurile la punct în procesul unei activități comune. Între 20 iunie, după ora 15:30′, și 22 iunie seara, calculele bănești date peste cap de realitatea cotidiană, de micile surprize care îi pot pune în situația de a rămâne cu puțini bani în buzunar. Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului, respectiv în casa sentimentelor, a poveștilor de dragoste și a relațiilor cu copii și, timp de treizeci de zile de acum încolo, va exercita o influență puternică dar nu întotdeauna confortabilă sufletește sau utilă lor, mai ales dacă sunt singuri, măcinați de suferința unei despărțiri, de pierderea cuiva drag. Din 22 iunie, după ora 22:41′, Luna va permite realizarea mai multor Trigoane regale pe semne de Apă, ceea ce, în sine, nu este un context astral negativ dar, fiecare, în funcție de vârstă, structură psihică și logică a biografiei personale îl va trăi în felul său, mai profitabil (cazul artiștilor, creatorilor și interpreților) sau mai dezamăgitor.


Horoscop Urania Video săptămâna 16–22 Iunie 2018

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5