Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 23 - 29 Iunie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 iunie 2018 | 08:21



Horoscop Urania săptămâna 23 - 29 Iunie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23 - 29 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 23 și 25 iunie, dimineața, exasperați că o chestiune materială nu se finalizează, Berbecilor le va trece prin minte câte o soluție neobișnuită, mai puțin „ortodoxă”, care să le permită să scurteze drumul. Categoric nu îndemnăm pe nimeni să recurgă la astfel de mijloace și, tocmai de aceea, subliniem această tendință neinspirată a momentului pe care, zicem noi, ar trebui să o respingă. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, posibilitatea de a primi informații din străinătate. Într-un alt plan, cei tineri iau în calcul o strămutare temporară sau permanentă dincolo de granițele țării. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, maturii vor avea probleme legate de imagine și carieră. Uneori, acestea pot fi provocate de o competiție profesioală, socială sau chiar politică; nu vor fi puține cazurile în care chestiunile de familie se pot interfera cu responsabilitățile curente pe care le pot pune în dificultate. Fond general marcat de probleme și animozități în prejma zilei de 28 iunie, când va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn, ceea ar putea instaura restricții, limitări, blocaje sau opoziții consistente din partea rivalilor. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care planeta va părăsi Vărsătorul și va reveni, pe 13 august, în Capricorn reeditând situațiile pe care nativii le credeau epuizate. Deocamdată va „tăbăci” relațiile de prietenie prin intermediul sau din cauza unor ipostaze de viață inedite. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va ridica cotele de mândrie și ambiție în relațiile sentimentale. Față de copii, părinții se vor purta autoritar, fără drept de „negociere” și fără concesii. Ca notă generală a săptămânii, se va manifesta interesul pentru casă, locuință, familie sau patrimoniu comun.



Horoscop Taur pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 23 și 25 iunie, dimineața, încărcătură afectivă puternică dar negativă, pe fondul conflictelor de natură partenerială, mai ales ale celor conjugale care se vor colora cu iz de gelozie sau cu dorința de a-l pedepsi/șicana pe celălalt (răfuială personală?). Zile puțin indicate discuțiilor pe teme delicate în care nativul se află într-o postură delicată sau chiar vinovată. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, efort de a da o turnură legală și corectă manevrelor destinate obținerii unor bani, ajutoare, mai ales la nivelul intențiilor și planurilor de acțiune. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, mental apăsat de nedumeriri, blocaje, situații complicate cărora un Taur nu le poate da lesne de cap, concluzii dezamăgitoare față de oameni și idei, tendința de a abandona proiectele care ridică prea multe piedici sau despre care, în ultima vreme, Taurii nu mai sunt la fel de entuziasmați ca la început, poate și pe fondul unor informații și observații pertinente. Un astfel de prilej s-ar putea contura în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care va părăsi Vărsătorul și va reveni în Capricorn readucând în actualitate presiunile sociale, morale, profesionale sau politice la care au fost supuși nativii în această primăvară. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla fermitate în felul în care vor aborda problemele de familie. Până atunci, Marte poate „da înapoi” în demersurile legate de o chestiune ce privește cariera și capacitatea nativilor de a-și exercita atribuțiile profesionale. Atenție la provocările și rivalitățile evidente care nu vor mai funcționa, de astă dată, din „umbră” sau care se pot revela în ipostaze ciudate.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 23 și 25 iunie, dimineața, sectorul sănătate este șubrezit de tranzitul Lunii ceea ce ar putea declanșa sau agrava răceli și viroze sau afecțiuni sau infecții transmise pe calea apei (lac, ștrand, Dunăre, mare sau canalizări improprii). Tulburări, mai intens sau mai discret resimțite, ale glandelor (axa endocrină). În planul muncii, nativii se pot alarma în legătură cu modificările care survin în instituția la care lucrează și despre care, până pe 29 iunie, nici nu au cu cine să le discute pentru a găsi o cale de remediere. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, context bun pentru dialoguri normale, amabile, principiale cu un partener de viață sau de proiect ori cu un avocat. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, abordare dificilă sau chiar imposibilitate de a face gesturile și demersurile necesare pentru a obține un bun material, un avantaj sau o sumă de bani de la o persoană sau de la o instituție. Nu este exclus nici un refuz sau un răspuns profund nemulțumitor în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care va părăsi Vărsătorul și va reveni, în Capricorn. Marte va răvăși conștiința acestor nativii, obligându-i să-și reevalueze principiile de viață, dorințele sau scopul și metoda de a pune în aplicare un proiect de viață. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va deveni un suport major în dialogurile pe care le vor susține sau în cadrul examenelor unde, alături de Micul Benefic, va constuitui un factor de noroc și de succes. Deplasările pe termen scurt (micile excursii, plimbările prelungite, călătoriile de o zi – două) vor fi protejate de Venus; în schimb, veștile care le vor parveni pot fi destabilizatoare sau uimitoare.



Horoscop Rac pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 23 și 25 iunie, dimineața, sectorul „suflet” nu va sta prea bine: amărăciuni și tristeți, regrete și însingurare, generate de o relație care nu merge bine. Nativii, mai ales femeile, nu vor trece la acțiune pentru că nu vor avea energia necesară și nici dispoziția interioară pentru gesturi categorice. Vor prefera să sufere decât să ia o decizie pe care, mai târziu, să o regrete. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, moment bun sau, din 29 iunie, chiar foarte bun, pentru tot ceea ce înseamnă munca, salarizarea, găsirea unor căi legale pentru a remedia o neregulă. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, relațiile matrimoniale continuă să se afle sub stresul unor conflicte vechi care se amplifică, se aprofundează sau se consolidează prin incapacitatea nativilor de a „lua taurul de coarne”, prin lipsa lor de reacție energică, prin neîncrederea în propriile forțe ori prin actele de intimidare și/sau amenințare ale celuilalt. Acest registru poate fi extrapolat și la relațiile de afaceri ori la alte tipuri de parteneriat. Etapă dificilă și restrictivă în cazul desfășurării unor litigii în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn chiar pe casa a VII-a a proceselor. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 28 august, timp în care ar putea da peste cap sectorul bani și bunuri dar, pe o altă direcție a semnificațiilor, el va spori riscul accidentelor produse din cauza folosirii incorecte a unor aparate sau utilaje ori în împrejurări ciudate (electrocutări, avarii, etc.). Surprize și turnuri neobișnuite în desfășurarea succesiunilor și punerii în aplicare a dispozițiilor testamentare. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va permite să obțină, prin cereri bine argumentate, sporuri, venituri suplimentare, majorări salariale și condiții avantajoase de plată.









Horoscop Leu pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 23 și 25 iunie, dimineața, disconfort locativ, nereguli domestice, boala sau necazul unui membru de familie care îl implică și pe nativ. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, chef de distracție, de relaxare; Leii vor prefera „distracțiile active” (dans, sport, antrenamente). Univers sentimental „fierbinte”. Cei tinerii vor fi în căutarea aventurii, a poveștilor de dragoste extavagante fără să-i intereseze seriozitatea relației care se înfiripă ori pentru viitorul ei. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie relațiile de muncă vor fi torpilate de evenimentele financiare, administrative, juridice care privesc instituția unde aceștia activează. Motive de nemulțumire nerostite cu voce tare, așteptare a unor evenimente care să tranșeze o situație incertă. Din punctul de vedere al sănătății, se mențin vechile disfuncții organice de care vorbim de mai multe săptămâni, doar că, în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, pe casa a VI-a a sănătății de fiecare zi, acestea se pot intensifica declanșând stări speciale: dureri osoase, oboseală, apatie, incapacitatea de a face față la efortul fizic, precum și reacții disproporționate ale stomacului față de alimente, medicamente sau proceduri medicale. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă. Până pe 13 august, când va părăsi zodia Vărsătorului și va intra în Capricorn, și va zdruncina relațiile parteneriale, introducând elementul „surpriză neplăcută” sau „evoluție scăpată de sub control” în privința căsniciei, proceselor, negocierilor, semnării contractelor și documentelor oficiale. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va constitui, pentru câteva săptămâni, un important sprijin astral în ce privește comunicarea, primirea și înțelegerea informațiilor, capacitatea de exprimare.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 23 și 25 iunie, dimineața, casa comunicării va trece prin furcile caudine ale provocările nefericite. Fecioarele vor trece prin teste de rezistență interioară: cei care se vor putea controla, abținându-se de la declarațiile belicoase ori de la afirmațiile și acuzațiile disproporționate, vor avea de câștigat. Ceilalți, vor cădea în păcatul de a spune ce nu trebuie, ceea ce le va fi reproșat într-un moment care va pica foarte prost pentru nativi. În planul relațiilor conjugale, parteneriale sau de prietenie, există riscul alterării dialogului, a comunicării sau a cooperării, pe fondul unor dialoguri care nu fac plăcere și-i deranjează pe preopinenți. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, chestiuni casnice curente. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, relațiile sentimnentale vor fi limitate sau restrânse până la încetarea lor: fără comunicare, fără întrevederi, fără activități comune. Fecioarele vor cultiva o înstrăinare vizibilă de cei dragi iar aceia se vor simți uitați, neglijați, ignorați, părăsiți, trădați; în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, pe acest segment zodiacal, sunt posibile reacțiile celor vizați care vor răbufni, reproșând, cerând explicații sau comunicând deciziile, pe care, în contrapartidă, au hotărât, să le ia. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care va introduce o notă de dezordine și tulburare în planul sănătății de fiecare zi, cu un accent special pus pe sistemul nervos, pe circulația venoasă, pe fiziologia aparatului loco-motor și cord. Pe 29 iunie Mercur, va intra în zodia Leului și le va da nativilor șansa să afle un secret sau un detaliu care, o dată dezvăluit, să dea coerență și o explicație logică unui fapt de viață.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 23 și 25 iunie, dimineața, preocupări bănești, îngrijorări față de derapajele apărute în defășurarea unui proces de intrare în posesia a unui bun material sau a unei sume de bani. Unii vor încerca să „scurteze drumul” prin artificii și soluții „pe lângă lege” Sperăm să se limiteze la un gând trecător… Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, posibilitatea de a intui sau judeca corect o informație, reacții adecvate în fața unor provocări (invitația de a vorbi în public, punct de vedere susținut în grup restrâns); bună mobilizare a resurselor personale (răbdare, atenție, concentrare, coordonare, apel la memorie) în cazul unor examene. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, unora, în funcție de raportul casă/persoană – proprietar, chiriaș, casa (gospodăria) le poate da de furcă. Alteori, rudele sau părinții vor fi cei care vor genera stresul momentului. Nota generală a contextului este de capacitatea redusă a Balanțelor de a interveni și rezolva ceva. Concurs de împrejurări în care se amestecă, blocându-se și condiționându-se reciproc, casa, familia, patrimoniul și cariera, meseria, funcția, imaginea publică. Evenimente cu impact asupra acestor sectoare în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și va rămâne în Vărsător până pe 13 august, timp în care va introduce puternice note de aventurism, dublate de surprize dramatice, trăiri intense, zbucium; decizii pe fond sentimental surescitat lipsite de logică. Nativii vor manifesta tendința de a-și „vărsa nervii” în activități sportive fără precauție și măsură. Conflicte între părinții și copiii care au depășit vârsta adolescenței. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va permite să cunoască, să dialogheze ori să se împrietenească cu persoane importante.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 23 și 25 iunie, dimineața, Luna va tranzita Scorpionul și le va da nativilor resursele interioare, de ordin psihic și sufletesc, să aibă intuiții și presimțiri corecte. Întregul context astral este, însă, unul plin de provocări, tentații și pericole. În acest răstimp, se alcătuiește o Cruce fixă care pune în relații stringente, de opozițe și cuadratură, cinci planete care îl obligă să treacă prin provocările momentului. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, precupări bănești, gravitând în jurul noțiunii de salariu sau de recompensare a muncii prestate. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, casa comunicării devine cel mai periculos sector din ansamblul cerului lor de naștere. Vor fi restricții în exprimare, reticențe justificate de împrejurări, interdicții sau neputințe în a rosti un adevăr. Aspectul este devaforabil pentru cei care vor susține examene și, indiferent de abordarea lor, orală sau scrisă, teoretică sau practică, candidații vor trebui să facă un efort major pentru a compensa, prin conduită și voință, influxurile destabilizatoare ale momentului mai ales dacă acestea se vor desfășura în preajma zilei de 28 iunie, când, în sectorul educației, diplomelor, exmenelor și concursurilor, va avea loc Luna Plină în Capricorn. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 august, va introduce o notă de nesiguranță, de reversibilitate, de surpriză în sectorul casă, patrimoniu, familie, tradiție, educație, mentalitate, obiceiuri. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va compensa multe din aspectele stresante al următoarelor două săptămâni prin excelenta capacitate de a vorbi, de a argumenta, de a decide, de a da ordine sau de a-și exercita atribuțiile de conducere, dacă sunt oameni cu funcție și responsabilități.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 23 - 29 iunie Iunie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 23 și 25 iunie, dimineața, momente de crispare interioară provocate de amintirea unor situații de viață care au darul să-l indispună pe nativ. Strângerile de inimă pot fi provocate de regretul de a nu fi fost la înălțime, la un moment dat, din punct de vedere școlar, profesional, educațional ori din ciuda că, sănătatea le-a jucat o festă și i-a împiedicat să participe la un examen (vizonare, audiție, concurs, preselecție, etc.). Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, Săgetătorii s-ar putea confrunta cu un tenc de probleme bănești, unele curente, cu care deja s-au obișnuit, altele ivite din nereguli mai vechi, ipostaze care le vor complică viața mai ales în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn. E nevoie de calm și atenție precum și de o analiză atentă a documentelor care justifică o taxă, o datorie, o plată indiferent de natura ei. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, posibilă călătorie de scurtă durată, ivită pe neașteptate, surprize în timpul unor deplasări; atenție la starea vehiculelor cu care efectuați o călătorie. Situații ciudate, împrejurări neobișnuite care impun revizuirea unui traseu, a orarului sau chiar a scopului pentru care se face respectivul drum. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă prin Vărsător până pe 28 august, timp în care va părăsi va patrona în chip direct, energic, violent chiar, uneori, sectorul școală, examene, deplasări, schimburi de idei, relațiile cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali, de unde și nevoia de fi circumspecți în fața evenimentelor și informațiilor primite care, după 28 august, când planeta va reveni la mersul direct, ar putea fi demontate ca fiind false sau exagerate. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla nativilor autoritate și maturitate în gândire.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 23 - 29 Iunie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 23 și 25 iunie, dimineața, obișnuitele dezamăgiri sau nemulțumiri provocate de felul în care se poartă unii prieteni dar și regretul că unele proiecte, care ar fi putut fi puse în aplicare, dacă aceia le-ar fi dat concursul, trebuie abandonate. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, calcule, analize, revizuiri de strategii elaborate în forul interior, în clipele de răgaz sau în puterea nopții când, nevoia de a găsi o soluție le fură somnul. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, Luna va traversa semnul Capricornului și va alcătui, cu planetele în tranzit prin acest semn zodiacal, mai multe aspecte care pot sârni revolta. Un moment aparte, îl va reprezenta faza Lunii Pline în Capricorn, care pentru ei constituie un moment de bilanț față de etapele ultimului an dar care conturează și direcțiile spre care se vor îndrepta premizele de viață încă nerezolvate, mai ales cele legate de contracte, relații conjugale, afaceri, litigii, procese. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august. Până pe 13 august, când Marte, va părăsi Vărsătorul și va reveni în Capricorn, el va relua, reedita ori repune pe tapet chestiuni ce țin de bani, venituri, salarii, plăți. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va modifica atitudinea față de banii și bunurile care urmează să le fi acordate. Nuanța este de orgoliu, de demnitate dar și de abordare autoritară a oricărui tip de conflict. Pentru moment, în casa a VIII-a, se află în tranzit și Micul Benefic, ceea ce poate constitui, până pe 9 iulie, un factor util nativilor în felul în care vor aborda teoretic și practic chestiunile ce țin de un beneficiu material, obținut prin cadou, donație, testament nu însă și prin succesiuni litigioase, sechestru asigurator ori garanție bancară.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 23 - 29 iunie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 23 și 25 iunie, dimineața, tulburări interioare provocate de situații socio-profesionale complicate, de atacurile rivalilor, de contestări sau de împrejurări extreme. Nu este pentru prima dată când identificăm acest context astral. El s-a conturat, în toamna anului trecut, o dată cu intrarea planetei Jupiter în Scorpion. Acum, însă, la șubrezenia astrală inițială, se adaugă influența planetelor aflate în tranzit prin Taur, Leu și Vărsător, care activează Crucea pe semne Fixe care privește cele patru case fundamentale ale cerului lor astral: casa I; IV, VII și X. În felul acesta, problema în sine, mai veche sau de dată recentă, născută pe sectorul carierei, a puterii, a ascensiunii sociale, a succesului sau a imaginii publice este prinsă, ca-ntr-un clește, de condiționările relațiilor parteneriale ori litigioase, de căsătorie și de propria lor condiție psiho-fizică ori de contextul familial și statutul patrimonial propriu sau comun. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, discuții relativ agreabile cu prieteni și cunoscuți. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, univers interior chinuit de gânduri, de perspectivele deloc plăcute cu privire la un sector de viață și activitate precar, pe 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn. Pe 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, timp de două luni. Până pe 13 august, când va părăsi zodia Vărsătorului, Marte va introduce tulburări, răzgândiri, frământări interioare, inițiative neașteptate, decizii necumpătate care se vor dovedi, după 28 august, greșite. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va introduce o notă ușor arogantă în negocieri și dialogul cu părțile adverse, vădind tendința de a domina și a-și impune punctul de vedere cu orice preț dar și o reală șansă de a înfrânge voința celorlalți.







Horoscop Pești pentru săptămâna 23 - 29 iunie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 23 și 25 iunie, dimineața, perioadă plină de sensibilitate, de vibrație interioară profundă, de curiozitate, de predispoziție pentru activitate mentală, interes pentru viața relioasă, pentru lecturi și practici legate de biserică; stare telepatică și intuitivă, de creație și inspirație artistică. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, cariera devine, importantă și aducătoare de satisfacție pentru acești nativi care vor fi obligați să dea un cadru juridic, legal și ordonat activităților desfășurate de ei în viața publică, socială și profesională. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, relațiile cu prietenii devin plictisitoare: aceleași persoane îi agasează iar ei nu se pot apăra decât rărind momentele când stau cu aceia față în față sau limitând dialogurile la strictul necesar. În schimb, mai precar va fi sectorul sentimentelor care par a fi blocate de principii, nemulțumiri sau ostilități nerostite. Peștii nu au încredere în unele persoane din varii motive sau, poate că, pe fondul unor comentarii și relatări, se vor da un pas ori doi înapoi, pentru a analiza cu obiectivitate, natura umană a acelei persoane. Pe 28 iunie, va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn care va spori reticența sau, cine știe?, repulsia lor față de felul de a fi al unor apropiați. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 august, când va părăsi Vărsătorul și, respectiv casa a XII-a, le va da tot felul de idei revoluționare la care, din lipsă de curaj sau energie, vor renunța. Dar, după 28 august, când Marte va reveni la mersul normal, acestea își vor dezvălui originalitatea și utilitatea. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla curajul de a se afirma la locul de muncă, mândria și satisfacția de a fi apreciați pentru valoarea și competența lor.



Horoscop Urania Video săptămâna 23 - 29 Iunie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții