Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania săptămâna 30 - 6 Iulie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 iunie 2018 | 06:51



Horoscop Urania săptămâna 30 - 6 Iulie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 30 - 6 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 30 iunie, noapte sau dimineață răscolită de evenimentele de cu o zi-două în urmă care și-au pus amprenta pe starea lor psihică și de a căror amintire nu se pot debarasa. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, dialog „de-a-ndoaselea” cu unele cunoștințe: una spun Berbecii, alta înțeleg cei cu care dialoghează. Frecvente motive de contradicții și controverse; uneori, aceste dispute se pot naște și din felul în care nativii evaluează gesturile și inițiativele acelora cu care nu sunt de acord și pe care nu vor ezita să-i critice. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, meditații, concentrare pe lumea interioară, tendința de a se calma sau de a se distanța de elementele care îi agită și le sporesc starea de neliniște. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, etapă a forței fizice, a energiei, a tăriei nervoase și a capacității de a face față la efort susținut dar și multe idei fixe, dificultăți în a se adapta la o situație inconfortabilă, de moment, ori de a accepta o realitate care nu le convine. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală din Berbec abia pe 18 februarie 2019, ceea ce va instaura o lungă perioadă de reevaluări și reveniri în situații prin care au trecut și din care nu au extras toate consecințele și învățămintele. Întreaga săptămână Berbecii vor rezolva probleme curente, casnice, domestice ori se vor interesa de felul în care pot proteja mai bine patrimoniul și averea familiei. Comunicare restrânsă cu unele rude. Sentimentele și un anume tip de fericire visată le vor da ghes, mai ales pentru celor tineri, să se lanseze în acele aventuri care le vor da senzația că trăiesc intens. Context bun pentru performanțe sportive.




Horoscop Taur pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 30 iunie, moment mai puțin activ din punct de vedere astral, care se consumă în zorii zilei pe casa ideilor superioare care nu pot crea, în câteva ore, efecte vizibile. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, zbucium social provocat de lupta pentru putere, de tentativa rivalilor de a le zdruncina nativilor postamentul puterii sau imaginea publică. Situații critice care fac să li se clatine, unora, puterea pe care o dețin în virtutea unei funcții de conducere. Reluarea unor evenimente care le-a marcat cariera îi poate pune în cumpănă pe Tauri, doar că, acum, această reeditare va avea o componentă mai dramatică sau mai acută decât în trecut. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, speranțe legate de un prieten sau de un grup de apropiați de la care nativii așteaptă suport moral, susținere socială sau ajutor personal ori cooperare. Iluziile vor fi însă disproporționate. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, momente de nervozitate, poate chiar de insomnie; frământări personale legate de școală, învățătură, progres profesional, susținerea unor examene inclusiv masterate, doctorate, prezentarea unor lucrări științifice. Deplasări complicate asociate cu întârzieri și blocaje ori cu renunțări în ultimul moment. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Până atunci, mesajele și pildele „profesorului din astral” vor fi greu de identificat de către Tauri. O notă aparte o pot reprezenta constrângerile ce decurg din relațiile și interesele de familie care îi vor împiedica să acționeze cu degajare. Neîncredere față de toate tipurile de informații, știri, avertismente care ajung la ei prin intermediul prietenilor, partenerilor sau cunoscuților ocazionali.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 30 iunie, nativii pot analiza, în taina nopții, una sau mai multe probleme materiale cărora, încă, nu le-au dat de capăt. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, Gemenii vor vădi tendința de a-și schimba opiniile, chiar și cele mai stabile, pe fonul unor informații destabilizatoare sau în urma confruntării cu situații care îi obligă să-și nuanțeze ideile și convingerile cât și felul în care le rostesc în public sau de față cu martori (familie, rude, prieteni, colegi, superiori, public, necunoscuți). În acest mecanism de transformare a principiilor lor de viață, nu noutatea îi va speria ci radicalismul ei. Informații care dau peste cap un proiect sau un program care prevedea o deplasare în străinătate, o strămutare, o opțiune profesională. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, oscilații cu privire la felul în care ei ar trebui să pară sau să apară în fața lumii. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, Gemenii vor da dovadă de încăpățânare, refuzând să accepte ceea ce li se sugerează să facă sau să nu facă, refuzând să accepte o stare de lucruri așa cum este ea conturată, mai mult sau mai puțin corect, de către prieteni. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Această schimbare de statut astral va provoca fisuri în grupul lor de cunoscuți din motive ideologice, crezurile și convingerile acelora ne mai intrând în sfera de toleranță a Gemenilor. Aceștia vor începe să se detașeze tot mai mult de persoanele cu care nu se mai înțeleg tocmai pentru a nu provoca o ruptă categorică în relația lor. Întreaga săptămână, Mercur, Guvernatorul lor, acum în tranzit prin Leu, le va da tărie de caracter și autoritate morală.




Horoscop Rac pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 30 iunie, context puțin semnificativ din punct de vedere astral. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, posibile întorsături de situație care pun în pericol un proiect personal condiționat de o subvenție, finanțare, sponsorizare, ajutor, împrumut, aprobare, acordare de facilități bănești. „Lovitură de grație” în plin proces de partaj, moștenire, ieșire din indiviziune, divorț. Aceste evenimente schimbă cursul evenimentelor prin natura lor juridică (acte), relațională (părțile intră în conflict) ori din cauze externe care îi obligă pe nativi să țină cont de un context social, economic, juridic, moral, familial. Dezordinea și deruta ori conflictele deduse din acest carusel de situații și stări de spirit va dura până la începutul toamnei. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, se constituie, cel puțin teoretic, un context favorabil nativilor. El se va manifesta pe casele cerului locuite de Rac, Scorpion și Pești doar că, Neptun și Jupiter, care sunt implicați în această relație astrală, se află în mișcare retrogradă și nu vor acționa la întreaga lor capacitate și nici în virtutea calităților pe care le susțin. Nu este exclus ca nativii să aibă îndoieli ori să ia decizii pe un fond sufletesc afectat de supărare, tristețe, revoltă, jignire, frustrare, umilință. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, clipe de angajare și asumare a unei misiuni sau sarcini sociale și profesionae, chiar împotriva dorinței nativilor care, în sinea lor, ar prefera să nu se implice în activități solicitante sau riscante. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Misiunea lui, în această etapă, va fi să le ofere nativilor șansa de a-și evalua greșelile (idei, vorbe, fapte, decizii) care le-au afectat imaginea sau cariera.










Horoscop Leu pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 30 iunie, este posibil să continue disfuncțiile organice resimțite în ultimele două zile. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, relațiile parteneriale vor fi disonante. Contradicții de tot felul, unele justificate, altele doar amplificate de tranzitele momentului. Nu este un moment indicat pentru a organiza întâlniri cu persoanele dificile sau conflictuale. Susținuți de Venus și de Mercur, nativii nu vor ceda în fața presiunilor și nu se vor lăsa lesne convinși, respingând argumentele fanteziste și dând dovadă de multă combativitate. Eventuale certuri în spațiul conjugal care pleacă de la înțelegerea greșită a unor afirmații sau surprize care nu le fac plăcere. Evoluție atipică a unor litigii și procese. Posibilă reîntoarcere a dosarelor la instanțele de fond pentru rejudecare sau reluare, pentru completare, a unor anchete și expertize. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, speranțe și calcule despre un posibil „mai bine” financiar sau material. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, dorință de afirmare, de punere în aplicare a unor proiecte dar intrarea, pe 6 iulie, a planetei Chiron în mișcare aparent retrogradă, va avea darul să pună în prim-planul atenției lor aspectele sau detaliile unui proiect care nu sunt concordante cu destinul lor ori cu exigențele momentului, obligându-i pe Lei, până pe 18 februarie, când planeta va reveni în actuala poziție, să opereze multe schimbări și nuanțări de opinie, de interes, de formă, de conținut, de direcție, de accent de viață profesională și de crez personal. Pentru persoanele cu rang, funcție sau demnități va fi vorba de un efort major pentru a păstra echilibrul între provocările destabilizatoare și atacurile partenerilor care, între timp, s-au transformat în competitori sau dușmani.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 30 iunie, moment astral mai puțin semnificativ. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, posibile surprize la locul de muncă de ordin juridic, administrativ sau economic. Schimbările nu doar că vor nemulțumi ci vor strica actualele cadre de muncă așa încât unele Fecioare,ar putea fi puse în situația să se adapteze noilor condiții. Axa celor două case ale sănătății este șubredă, cu un accent astral în plus față de ultimele două săptămâni: vor fi vizate circulația periferică, fiziologia gambelor (osatură, musculatură, ligamente, artere, vene), circulație venoasă, sistem nervos și inimă. Este nevoie de un regim de muncă ponderat și de un mod de viață înțelept, fără excese care să pună organismul la încercare. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, tendința de a fi, pentru o clipă, înțelegători sau concesivi mai ales în relațiile cu soțul/soția. Asta nu înseamnă slăbiciune și nu presupune iertare necondiționată ci dorința de a tempera spiritele încinse de conflictele și de nemulțumirile mai vechi ori, poate, o răzgândire care îi face să retracteze o afirmație și să renunțe la o atitudine tranșantă în relațiile parteneriale de afaceri, de proiect, de dușmănie, proces. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, încăpățânări sau cramponări de eventualitatea unui câștig material, de obținerea unui avantaj doar că această atitudine se va risipi repede, pe fondul intrării, pe 6 iulie, a planetei Chiron în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c.. care va reveni la poziția actuală abia pe 18 februarie 2019, ceea ce va presupune un bun prilej să analizeze și să cântărească atât premisa în discuție cât și strategia lor. În aceste opt luni, multe se vor petrece așa încât, ceea ce pare să fie acum o urgență sau o necesitate, va fi atunci o etapă depășită.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 30 iunie, fără să prezinte o importanță prea mare, pentru acest răstimp de câteva ore din timpul nopții și al dimineții, totuși acest context își poate pune amprenta pe felul în care se va desfășura restul zilei pe fondul unei stări de spirit deja instalată ca ecou al unor evenimente recente referitoare la rude, familie, casa, avere. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, relațiile sentimentale vor urma suișurile și coborâșurile unui tranzit surprinzător și, pe alocuri, neobișnuit. Unele Balanțe, mai ales cele tinere, pot întâlni o persoană pe care să o găsească fascinantă, cu care să înceapă o relație sentimentală cu iz de aventură ca-n filme; din septembrie, când miza acestui tranzit astral se va risipi și ei vor reveni cu picioarele pe pământ, povestea se va termina cu o dezamăgire. Relațiile care, și până acum, au evoluat capricios se pot îndrepta spre o destrămare tumultuoasă. Aspect șubred pentru toți cei care desfășoară o activitate de creație sau de interpretare pentru că nu toate soluțiile artistice, abordate de dragul noutății și al surprizei, vor fi bine primite de public; risc de exagerări. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, efort de a înlătura factorii de stres organic. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, unele persoane născute în acest semn zodiacal pot deveni rigide în principii, încăpățânate în contextul unor discuții în contradictoriu sau refractare la unele soluții pe care se grăbesc să le respingă fără să le analizeze. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019 ceea ce va permite reeditarea unor situații conflictuale din trecut ori actualizarea unor motive de suferință în plan conjugal. Context delicat pentru procese și litigii.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 30 iunie, comportament reticent, tăcut, puțin dispus gesturilor curente de socializare și fără chef de deplasări sau călătorii oricât de scurte sau de necesare ar fi ele. Context defavorabil pentru cei care vor susține examene, mai ales în ipostaza orală. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, continuă seria situațiilor care merg prost în casă sau familie din cauza unor evenimente minore care le dau programul, tabieturile sau confortul peste cap. Un loc special îl ocupă, în acest context plin de neprevăzut, felul în care bunurile personale, comune sau ale rudelor cu care se află în devălmășie ar putea fi afectate de un proces sau o hotărâre judecătorească. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, pentru acești nativi va funcționa, până la un punct, în chip folositor, un Trigon regal pe semne de Apă. Dar, dacă ținem cont de faptul că, două dintre planetele care alcătuiesc această configurație se află în mișcare aparent retrogradă, putem să tragem concluzia că acest moment ar putea instaura o doză de necunoscut, de neînțelegere sau de incapacitate de a aprecia corect viața, oamenii, evenimentele, de unde și riscul ca Scorpionii să se înșele prin evaluări eronate. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, trecătoare stări proaste legate de circulația cerebrală (dureri de cap, tulburări de văz sau auz, nervozitate, ș.a.). Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești și va marca sectorul sănătate cu discrete tulburări în registrul anatomo-fiziologic adineauri amintit. În planul muncii, timp de opt luni, până pe 18 februarie 2019, când Chiron va reveni în poziția actuală, nativii vor regreta o decizie luată în toamna/iarna 2017/2018 ba, poate chiar, și o tentativă de a reveni la statutul profesional anterior.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 30 - 6 iunie Iulie 2018

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 30 iunie, dimineață sub semnul nemulțumirilor cotidiene legate de bani, venituri, cheltuieli; aspect valabil pentru cei care au un mod de viață obișnuit. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, unii se pot uimi de a ceea ce văd sau aud, alții de ceea ce li se întâmplă pe fondul unor dialoguri, al relațiilor cu frații, vecinii sau cunoscuții ocazionali ori cu prilejul unor scurte călătorii. Nu este exclusă ipoteza „evenimentelor rutiere” cum se exprimă cei de la „Circulație” sau a conflictelor interumane. Aspect special pentru cei care vor susține examene, mai ales în ipostaza probelor orale. În acest caz, surpriza vine de la circumstanțele mai puțin obișnuite în care se vor desfășura examenele sau concursurile și care îi vor incomoda pe participanți. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, amestec de stări divergente, când pline de speranță și entuziasm cu privire la felul în care se va tranșa o chestiune materială de tipul donație, moștenire, când cuprinse de îngrijorare cu privire la riscurile care pândesc acest beneficiu ori de laturile neștiute (hățișurile) juridice și familiale care-l pot compromite. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, moment tumultuos din punct de vedere emoțional. Mare disponibilitate spre o viață sentimentală intensă dar și mult entuziasm creator pentru cei care desfășoară activități artistice sau interpretative. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. În acest fel, în sectorul afectivității și al poveștilor de dragoste se va instala, mai acut sau mai discret, dorința nativilor de a se întoarce în trecut, de a repara ceva stricat în toamna/iarna 2017/2018. Va fi un bun prilej pentru Săgetători să mediteze dar și să se cunoască mai bine pe sine.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 30 - 6 Iulie 2018

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 30 iunie, dimineață apăsătoare. Capricornii se vor simți obosiți și plictisiți mai ales dacă existența lor este apăsată de niște relații parteneriale care îi pun pe gânduri. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, surprize de ordin financiar (salarial, fiscal, etc.). Știrile vin prin intermediul documentelor oficiale. Nu este exclus ca, în unele cazuri, nativii se intre în panică la auzul unor măsuri de ordin economic sau juridic care urmează să intre în vigoare și care, dacă s-ar adeveri, i-ar destabiliza. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, nativii vor evita conversațiile prelungite care i-ar putea pune în situația de a spune ce nu trebuie; de aceea, din prudență, ei se vor exprima scurt și concis dar fără să exprime opinii categorice. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, ambiție sau ambalare (dacă există o revendicare, un litigiu, un conflict pe bunurile personale ori ale familiei, în devălmășie. Din 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie, și-i va îndemna să facă un șir lung de revizuiri ale atitudinii sau strategiei lor de. Până pe 18 februarie 2019, când planeta va reveni în poziția în care se află acum, ea le va da posibilitatea nativilor să observe unde au greșit sau cum ar fi trebuit să acționeze, la un moment dat, în toamna/iarna 2017/2018. Totuși, unii pot avea parte de avantaje și bani sau daruri, nu de mare valoare dar semnificative în contextul general de viață. Utile vor fi și discuțiile cu privire la o situație care nu se poate rezolva decât cu ajutorul unei persoane sau a unei instituții în măsura în care Capricornii vor „juca” corect și principial. Luați în calcul și o întorsătură a unei situații care părea pierdută, printr-o speculație abilă, de ultim moment, pentru care va fi nevoie însă de intuiție și curaj.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 30 - 6 iulie 2018

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 30 iunie, ecou al unei nopți proaste sau al gândurilor „negre” pe care și le-au făcut în zilele anterioare care își prelungesc efectul în această dimineață. Stare organică marcată de oboseală, dezinteres, plictiseală, iritare și dorință de a se distanța de factorii de stres cu orice preț. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, schimbare bruscă de registru: „parcă nu mai sunt eu, cel de adineaori”, își vor spune Vărsătorii. Mentalul lor va deveni, dintr-o dată, vioi și gata să se implice în activități care să-le dea satisfacție și să-i provoace. Marte le va da însă și impulsuri proaste: se vor enerva, se vor destabiliza repede, se vor înfuria pe cei din preajmă sau, cel mai adesea, pe partenerul de viață dar acestea vor fi momente intense și de scurtă durată ca ploile de vară. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, iluzii și planuri legate de dorința de a avea bani sau de a pune în aplicare un proiect dacă i-ar avea. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, discuții aprinse; e nevoie de prudență pentru că, pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c. Pe 18 februarie 2019, Chiron va reveni la poziția actuală; în acest răstimp, el le va da Vărsătorilor impulsuri blânde de care trebuie să țină seama, care îi vor îndemna să retracteze o afirmație, să nuanțeze o poziție adoptată în toamna/iarna 2017/2018 sau să se întoarcă la studiu și acumulare de cunoștințe, indiferent de vârsta pe care o au. Rămâne activă și, pentru unii destul de greu de suportat, în funcție de ce provoacă, Crucea pe semne Fixe care privește cariera, contractele, dușmanii și procesele. Posibilitate de a se impune în fața unor competitori sau parteneri de negocieri dificili sau ostili. De la sfârșitul săptămânii se conturează un context astral de destin la care trebuie să vegheze.






Horoscop Pești pentru săptămâna 30 - 6 iulie 2018

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 30 iunie, nemulțumiri provocate de prieteni: uneori, poate fi vorba de aceiași prieteni, alteori poate fi vorba de un grup de persoane de care Peștii vor să se detașeze, mai mult sau mai puțin delicat, după ce au constatat diferențele majore de opinii, convingeri, stil de viață care s-au instalat între ei și care nu mai fac posibilă comuniunea dintre ei, de altădată. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, momente stranii: unele persoane se pot frământa pe fondul „ideilor care le trec prin minte”: o presimțire, o premoniție, o intuiție care nu le dă pace cu privire la starea lor de sănătate sau, în alt plan, cu privire la muncă și activitatea profesională. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, Luna se va afla în zodia Peștilor și va realiza cu celelalte planete, care se află în tranzit prin semne de Apă, un Trigon regal care, până la un punct, le poate fi folositor: acest context astral le va spori sensibilitatea, subtilitatea și adaptabilitatea dar va spori stările interioare de dezamăgire și neputință. Peștii nu vor dori să se resemneze sau să ignore subiectele care îi „dor” ci, dimpotrivă, vor reveni cu insistență asupra lor, din dorința de a se lămuri; cel mai mult își reproșează lor înșiși slăbiciunile, alimentând cu zel un tablou al suferinței interioare deși, ieșirea din impas s-ar rezolva tocmai ieșind din acest tunel al tristeții și amărăciunii. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, multă energie depusă pentru o cauză bănească sau profesională. Ambiția unora va fi să câștige cât mai mulți bani, fapt pentru care vor fi dispuși să muncească intens. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., și va introduce multe nuanțe și sugestii cu privire chiar la acest scop, firesc, de altminteri, de a se stabiliza financiar.



Horoscop Urania Video săptămâna 30 - 6 Iulie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții