Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 9–15 Iunie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 9 iunie 2018 | 06:18



Horoscop Urania săptămâna 9–15 Iunie 2018 în funcție de zodie.
2 – 8
Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 9–15 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 9 și 10 iunie dimineața, energie dublată de agitație sau nervozitate. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, nevoie de stabilitate financiară resimțită atât ca stare de spirit interioară, necesară calmării lor, cât și, concret, pentru a scăpa de datorii. Berbecii vor avea senzația că, într-o chestiune materială, bănească sau de avantaj, sunt păcăliți, sunt pândiți de pericole, de aceea, e bine să verifice actele, premiza unor tranzacții, precum și oamenii cu care intră în contact cu acest prilej pentru a evita pierderile posibile în viitor. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, etapă bună pentru comunicare, pentru cei care susțin examene la probele orale. Context astral favorabil celor care trebuie să se exprime în ședințe, consilii, colocvii, ipostaze oficiale. Multe deplasări care dau acestui răstimp profilul unei suprasolicitări externe. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului, în casa a IV-a, și va complica dialogurile cu rudele prin reticențe și inhibiții. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, care ar putea aduce o veste specială sau le-ar oferi o formă maximă din punct de vedere mental. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, adică în casa a V-a a cerului de naștere al acestor nativi și va accentua dorința de libertate, de afirmare liberă a impulsurilor și sentimentelor, cheful de aventură, de senzații tari, exprimate prin petreceri, întreceri sportive, pariuri, mod de viață riscant. Efervescență creatoare pentru artiști și interpreți care vor da dovadă de vigoare și personalitate. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, stres și îngrijorări legate de statutul unor bunuri personale sau de averea și patrimoniul familiei. În preajma zilei de 15 iunie, dificultăți în a accepta sau recurge la gesturi categorice în plan socio-profesional din rațiuni personale.



Horoscop Taur pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 9 și 10 iunie dimineața, etapă mai puțin semnificativă. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, nativii vor fi în formă, puternici, echilibrați, dispuși să-și asume răspunderi speciale și să facă eforturi în direcția rezolvării chestiunilor personale. Etapă în care se conturează o serie de blocaje sau provocări pentru care Taurii trebuie să se concentreze în vederea cristalizării unei atitudini profitabile și eficiente. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, posibil eveniment important în plan financiar/bănesc/salarial înlesnit, sau chiar generat, de Luna Nouă în Gemeni care va avea loc în ziua de 13 iunie, în acest sector. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va introduce o notă de reticență, de timiditate, de inhibiție sau de lipsă de suplețe în planul comunicării, ceea ce va imprima o atitudine nefavorabilă în cazul susținerii examenelor. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va inaugura un răstimp în care Taurii nu doar că vor dori să-și impună voința în sânul familiei ci își vor da „aere de șef” ori de câte ori vor trebui să decidă în numele unor rude. Dorință de a avea un cămin frumos, modern, exemplar care să le satisfacă pretențiile și orgoliile. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, blocaje provenind de la incapacitatea de a accepta o serie de informații și ipostaze noi de viață; rigiditate în gândire și refuz de a reacționa înainte de a cântări bine un fapt de viață, ceea ce le poate lua mult timp, făcându-i astfel să întârzie, să amâne orice fel de implicare în noi propuneri și oferte. Stagnare mentală pe fondul multor nemulțumiri și revolte interioare care nu au fost consumate până la capăt. Atenție în preajma zilei de 15 iunie, când, întreaga lor conduită în relația cu unele rude se poate radicaliza alarmant.










Horoscop Gemeni pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 9 și 10 iunie dimineața, confruntări cu prietenii. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, contextul astral poate influența sectorul endocrin, fiziologia aparatului renal sau urinal, poate intensifica sau declanșa infecții la nivel genital și dentar; el va mai patrona și intervențiile de mică chirurgie; amânarea intervențiile pe corp, în scop terapeutic, de explorare sau cu scop cosmetic/estetic, care se asociază cu un risc din categoria celor mai sus menționate, ar prinde bine. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, stare generală, organică și mentală, bună. Gemenii vor fi în formă: veseli, încrezători, optimiști, cu mintea vioaie, îndrăzneți, inovativi. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze casa banilor obținuți din muncă proprie, introducând o tendință spre economie, restricții, chibzuială în privința cheltuielilor inutile sau a limitării la strictul necesar. Posibile nemulțumiri pe fondul unor schimbări de statut salarial sau a unor măsuri restrictive în regimul lor de muncă. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, ceea ce îi va pune mai ales pe nativi tinerii în fața unor surprize sau oportunități de a da alt curs vieții lor, prin decizii de ultim moment. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va accentua tendințele spre laudă de sine, vanitate și ambiție. Context însă bun pentru cei care vor susține examene în următoarele două-trei săptămâni prin curajul și capacitatea de a se concentra și a nu se lăsa intimidați de examinatori. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, controverse interioare între ceea ce știu și ceea ce cred sau vor să facă în viață și informațiile destabilizatoare care vin spre ei. Relație bună, întreaga săptămână, cu străinătatea (vești, schimb de informații, corespondență, deplasări).




Horoscop Rac pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 9 și 10 iunie dimineața, Racii vor trebui nu umble cu duhul blândeții ci să ia atitudine și să aibă reacții imediate, prompte, autoritare în viața socio-profesională. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, dorința de a conserva sau consolida o relație de prietenie se va confrunta cu evidențe care vor avea darul de a-l pune pe nativ pe gânduri cu privire la moralitatea sau sinceritatea aceluia. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, forfotă mentală interioară, cascadă de gânduri, multe neduse până la capăt, proiecte la care se renunță imediat ca fiind fanteziste și inutile. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va accentua, în următoarele săptămâni, nevoia nativilor de interiorizare, de refuz al implicării într-o viață socială activă, solicitantă. Racii vor prefera tihna, odihna, retragerea în confortul casei sau în siguranța relațiilor de familie. Pe 13 iunie seara, va avea loc Luna Nouă în Gemeni, ceea ce le-ar putea aprinde scânteia unei soluții de viață inteligente. Șansă de a afla un detaliu esențial, o informație revelatoare într-o direcție de interes personal. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, ceea ce poate fi un suport astral în vederea unor redresări financiare dar și a unor surprize, relativ destabilizatoare, ori de câte ori va fi vorba de beneficiile materiale sau de ajutorul care ar trebui să le vină de la alte persoane. Dorință de a depăși, prin soluții energice, un impas financiar, spirit revendicativ în direcția apărării sau ameliorării unui venit salarial. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, relații parteneriale dificile din cauza firii complicate a Racilor care, în acest răstimp, nu vor da dovadă de un spirit împăciuitor, de diplomație ori de cooperare. Posibile tensiuni conjugale, răceală, distanțare, indiferență, ostilitate, încăpățânare.








Horoscop Leu pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 9 și 10 iunie dimineața, moment al ambițiilor personale, al regrupării unor proiecte și speranțe în jurul ideii de afirmare, de înfrângere a unei condiții actuale nemulțumitoare prin platitudine, mediocritate, lipsă de satisfacție și de orizont, efort de autodepășire prin gesturi de forță și opțiuni îndrăznețe. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, pentru unele persoane, mai ales cele în preajma vârstei de 40 – 42/43 de ani, se va pune problema consolidării unui statut socio-profesional ori a unei schimbări radicale care va avea darul să-l pună pe nativ într-un context cu totul nou de viață, răspundere, autoritate în care să-și asume riscuri identificate. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, numeroase dialoguri, schimburi de impresii, vești, consultări cu prietenii, implicare în activitățile inițiate de grupul din care nativul face parte, unele cu scop de divertisment pur, altele având miza unui proiect comun. Moment special pe 13 iunie seara, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni, Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va da mai multă profunzime meditațiilor interioare ori, chiar, îi va „priponi” pe nativi de o ideea fixă, de o preocupare obsesivă. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și le va da protecție, noroc, stare bună organică, forță fizică, curaj, determinare și autoritate în relațiile parteneriale. În perspectiva următoarelor trei săptămâni, Venus, alături de Uranus, Marte și Jupiter va alcătui un Pătrat mistic pe semne fixe (Crucea fixă) care va acționa intens și va activa acel sector de viață personală care este mai șubred în funcție de harta nașterii fiecărui nativ în parte. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, discrete disfuncții organice legate de digestie, metabolism, stomac, pancreas ori de oase, articulații, regim al calciului și al mineralelor.










Horoscop Fecioară pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 9 și 10 iunie dimineața, risc de lovituri, traumatisme sau suferințe fizice legate de organele interne legate de zona anatomică a capului. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, contradicții interioare provocate de constrângerile impuse de evoluția unor evenimente exterioare, care îl pun pe nativ în situația de a retracta ceva, de a renunța la un proiect personal, de a se dezice de cineva, de a abandona o idee sau de a accepta soluții care nu sunt în concordanță cu convingerile personale. Moment al crizei de conștiință și al schimbărilor de opinie, de ideal, de premisă majoră de viață. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, numele nativilor va „circula”, persoana lor va fi comentată sau va intra (reveni) în prim-planul opiniei publice. Moment al afirmării, al prezenței active, al succesului în viața publică; posibilă ipostază inedită socială sau profesională în seara zilei de 13 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. Fecioarele ar trebui să nu se lase furate de valul de încredere în propriile forțe și de entuziasm în fața unor proiecte care s-ar putea dovedi, în timp, supraevaluate și lipsite de realism; de aceea, e nevoie ca ele să revină, curând, cu picioarele pe pământ. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și le va insufla Fecioarelor o binevenită prudență față de prieteni, precum și o reticență față de inițiativele acestora care tind să-i implice, pentru că, nativii vor simți nevoia să fie liberi și independenți față de dorințele și interesele grupului din care fac (încă) parte, stare de spirit trăită mai acut între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și va acționa, în următoarele trei săptămâni, asupra axei cardio-vasculare. Cei cu suferințe instalate vor trebui să mențină un regim de viață de cruțare, de prudență și de odihnă.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 9 și 10 iunie dimineața, mici încăpățânări și rezistență la propunerile unui partener de viață, de afaceri sau de proiect comun. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, persoanele născute în acest semn zodiacal vor constata că micile (marile?!) lor subterfugii menite să obțină un avantaj material nu „țin”, iar cei cu care intră în negocieri nu cedează și le contracarează propunerile cu soluțiile inacceptabile. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, răstimp favorabil activității intelectuale, studiului, corespondenței cu străinătatea, deplasărilor în afara granițelor țării sau lansării unor proiecte. Prestație bună a celor care desfășoară activități cu publicul (profesori, avocați, ziariști, preoți, oameni politici). Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va introduce o doză necesară de reticență în fața evenimentelor curente. Balanțele vor fi determinate să păstreze distanța față de oameni și circumstanțele publice care i-ar antrena într-un joc riscant. În următoarele două săptămâni va fi nevoie de prudență și discreție în fața provocărilor. Atenție sporită la tot ceea ce se va întâmpla în jurul datei de 13 iunie, când Luna Nouă în Gemeni va declanșa o adevărată relevație sau, măcar, o descoperire esențială cu privire la universul de idei și valori care stau la baza deciziilor lor socio-profesionale. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie disconfort interior și blocaje mentale născute dintr-o avalanșă de argumentele contradictorii care privesc casa, cariera, familia, patrimoniul statutul public. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și le va permite nativilor să cunoască oameni importați, să se apropie de persoane cu un statut important prin notorietate, autoritate, funcție, demnitate și care îi vor susține, îi vor putea ajuta. Relații tulburi sau chiar furtunoase în plan sentimental.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 9 și 10 iunie dimineața, enervări cu și fără un motiv întemeiat, dureri de cap, discrete tulburări de vedere, de auz ori de gândire prin incapacitatea de a se concentra, starea generală a nativilor fiind una de agitație și nervozitate. Scorpionii își pot „face ambiția” cu cineva (coleg, șef, subaltern) la locul de muncă ori pot opune rezistență la o sarcină de serviciu a cărei legitimitate sau oportunitate o contestă vehement. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, nu va fi un moment prielnic pentru întâlnirile de la care nativii speră o împăcare, o reluare a dialogului întrerupt din cauza unui conflict mai vechi. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, schimb de opinii prilejuite de o chestiune de natură financiară sau materială care se pune, brusc, în alți termeni, pe fondul unor evenimente care se pot produce în preajma zilei de 13 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și va accentua nevoia nativilor de se concentra pe un subiect important (proiect de muncă sau de viață) în care componenta studiu/studii, progres profesional se va pune cu prioritate. Unele persoane vor fi mai motivate decât în trecut să se îndrepte spre o viață spirituală și/sau religioasă pentru a se reechilibra în lăuntrul ființei lor, moment resimțit cu acuitate între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului, respectiv în casa a X-a, a ridicării în rang și va intensifica, în următoarele săptămâni, năzuința Scorpionilor pentru putere. Moment al succesului prin obținerea de premii, distincții, onoruri, funcții, cronici favorabile, prețuire a publicului. Între 14 și 16 iunie vor funcționa două Trigoane regale pe semne de Apă care vor crea o armonie subtilă, plină de inspirație și sensibilitate.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 9–15 iunie Iunie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 9 și 10 iunie dimineața, chef de distracții intense, care solicită adrenalina, de petreceri zgomotoase cu risipă de energie. Unii vor face sport, vor participa la concursuri și vor da dovadă de ambiție și voință pentru a depăși un record sau o performanță personală. Spirit aventuros, mereu în căutarea noutății sentimentale și a provocării erotice. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, Săgetătorii vor face efortul să-și stabilizeze starea organică pentru a face față activităților cotidiene. Problemele privitoare la muncă și salarizare se vor afla în permanență sub presiunea evenimentelor ce nu mai pot fi controlate sub stresul informațiilor alarmante. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, carusel al întâlnirilor, dialogurilor și negocierilor. Moment destul de bun pentru a „cădea la pace” cu partea adversă fără a face compromisuri majore sau a accepta „îngenunchieri”. Săgetătorii vor trebui să accepte micile concesii necesare deblocării unei situații și, înainte să ia o decizie finală, ar trebui să se consulte cu experți, specialiști, avocați. Informații de ultimă oră care nuanțează datele unei probleme în preajma zilei de 13 iunie pe fondul impulsului astral dat de Luna Nouă în Gemeni. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și le va modifica, pentru următoarele două săptămâni, disponibilitatea de a renunța la un venit, făcându-i să se cramponeze de un bun personal sau de un posibil avantaj, stare de spirit resimțită și mai pregnant între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru aproximativ trei săptămâni, le va permite Săgetătorilor să devină conștienți de valoarea și de misiunea lor. Va fi un moment al spargerii vechilor abordări, al adoptării curajoase a proiectelor la care, cu câțiva ani în urmă, nici nu îndrăzneau să se gândească.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 9–15 Iunie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 9 și 10 iunie dimineața, enervări domestice, contradicții cu rudele, aglomerare de activități casnice. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, părinții vor fi dedicați copiilor dar, nu întotdeauna, vor fi și mulțumiți de evoluția acestora, mai ales în planul educației și al învățăturii, ceea ce îi va pune în dificultate pedagogică. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, informații legate de regimul muncii care iau prin surprindere; reacția nativilor va fi una de refuz și nemulțumire. Mai complicată va fi ipostaza surprizelor salariale care pot stârni revoltă, devenind un prilej de dialoguri fără sfârșit. Contradicțiile, rezistența și lipsa de suplețe în abordarea subiectelor controversate vor fi mai pronunțate în preajma zilei de13 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și, pentru următoarele două săptămâni, va „îngheța” posibilitatea stabilirii unui dialog constructiv cu partea adversă. Între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, Capricornii vor acționa și vor gândi de-a dreptul contraproductiv interesului lor. Pentru unele persoane se vor pune probleme majore, greu de soluționat din punct de vedere legal, partenerial sau conjugal. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru următoarele trei săptămâni,ea își va exercita influența asupra casei beneficiilor materiale oferite, înlesnite sau condiționate de persoane și/sau instituții. Unii ar putea primi atenții, daruri sau promisiuni încântătoare. În cazuri particulare se poate vorbi de ipostaze de viață surprinzătoare (șocante?!) care să deschidă, brusc, o nouă perspectivă asupra condiției materiale a nativului. Raport bizar între venituri și cheltuieli, între ceea ce primesc și ceea ce vor trebui să dea, să restituie ori să cheltuiască pentru a intra în posesia unui bun.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 9–15 iunie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 9 și 10 iunie dimineața, Vărsătorii vor fi parteneri de dialog dificili pentru că vor fi nervoși, nerăbdători sau chiar aroganți. Deplasările se vor desfășura anevoios din cauza unor incidente și conflicte cu necunoscuți (participanți la trafic, autorități locale, etc.). Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, evenimente care survin pe nepusă masă și îl solicită pe nativ în direcții opuse, cu consum de energie și enervare. Dispute cu rudele pe chestiuni patrimoniale. Spargeri sau stricăciuni gospodărie. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, detașare totală de treburile practice. Vărsătorii se lasă ademeniți de divertisment, distracție, veselie. Cei tineri se vor lăsa cuceriți la tot pasul de tot felul de ispite dar, viața sentimentală, chiar dacă va fi efervescentă, nu va avea constanță, profunzime și nici seriozitate. Aspect astral bun pentru actori și interpreți care, mai ales în preajma zilei de 13 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni, pot avea un succes remarcabil la public. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și, pentru următoarele două săptămâni, își va pune amprenta astrală pe starea de sănătate legată de stomac, pancreas, digestie, metabolism, lactație (în cazul mamelor). Nota generală va fi de diminuare, sau hipofuncție care, în perioada cuprinsă între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie, vor fi mai accentuate. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru următoarele trei săptămâni, va acționa asupra relațiilor parteneriale introducând o notă de dinamism, de implicare autoritară și energică, dar și de orgoliu care pot complica negocierile. Nu sunt excluse situațiile în care nativilor să li se recunoască dreptatea, legitimitatea, nevinovăția ori legitimitatea pe fondul unor pretenții emise în trecut, a unor litigii sau procese.






Horoscop Pești pentru săptămâna 9–15 iunie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 9 și 10 iunie dimineața, tracasări financiare. Între 10 iunie, după ora 07:04′, și 12 iunie dimineața, Peștii vor da dovadă de calm, echilibru psihic, spirit practic, temeinicie în comportament, reacții, intuiție, soluții sau prezență publică. Între 12 iunie, după ora 10:53′, și 14 iunie dimineața, discuții pe teme domestice, analiză, nevoia de a decide între mai multe variante. Dialogul cu o rudă poate scoate la iveală o explicație surprinzătoare care va fi sesizată „din zbor” de către nativi care vor face conexiuni neașteptate între fapte, cuvinte, aparent disparate dar care, în logica lor, vor căpăta coerența și veridicitatea unei revelații iar Luna Nouă în Gemeni, din seara zilei de 13 iunie, va constitui un factor declanșator al acestei stări speciale de funcționare a mentalului lor. Pe 12 iunie seara, Mercur va intra în zodia Racului și, pentru următoarele două săptămâni, va introduce o doză de indulgență în reacțiile sentimentale. Nu va fi cea mai bună perioadă pentru persoanele care trec prin tribulații afective pentru că aceștia vor avea tendința să ierte, să uite, să treacă cu vederea, deși, în realitate, vor ști că greșesc. Un astfel de moment se poate produce între 14 iunie, după ora 10:20′, și 15 iunie. La începutul zilei de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leului și, pentru următoarele trei săptămâni, va introduce o binefăcătoare funcție protectivă pe casa a VI-a. Ea va insufla vigoare, tărie și vigoare fizică, optimism cu privire la o vindecare. Un singur context astral este de luat în seamă și el privește posibilele fluctuații ale fiziologiei inimii și sistemului vascular (în special venos). În privința muncii, Venus va crea premiza unui succes, a unui spor de apreciere, admirație, considerație, încredere a șefilor, colegilor sau subalternilor pentru valoarea lor profesională și capacitatea de a face față unor sarcini de serviciu dificile.



Horoscop Urania Video săptămâna 9–15 Iunie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții