Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopu lunii IUlIE 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 iunie 2018 | 07:35


Horoscop Urania luna IULIE 2018

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscopul pe Iulie 2018 va aduce energie pozitivă oamenilor. Zilele acestei luni sunt cele mai lungi din an, deci putem profita de ele. Unii vor petrece timpul suplimentar lucrând în timp ce alții vor opta pentru seri romantice.

Prima decadă a lunii iulie 2018 poate fi marcată de neînțelegeri și discuții în contradictoriu legate de intimitate, de fidelitate și de implicarea în viața de cuplu. Predispoziția ta este de a flirta foarte vizibil cu toată lumea, indiferent dacă ai pereche sau nu, dacă ești căsătorit sau nu. Ar fi bine să fii mai atent la sentimentele și nevoile perechii tale, fiindcă riști să ți se plătească exact cu aceeași monedă.

Marte, planeta care guvernează zodia Berbecului, este în continuare în mers aparent retrograd prin casa prieteniei și a grupurilor sociale, astfel că tinzi spre o viață socială activă. Există, însă, riscul să confunzi iubirea cu prietenia sau să transmiți, fără să vrei, mesaje care induc în eroare.

La 10 iulie 2018 Venus intră în casa muncii și a sănătății Berbecului și trasează aspecte armonioase către Uranus, Saturn, Jupiter și Pluton. Astfel, se poate naște o atracție neașteptată sau poate chiar o poveste de iubire cu un coleg/o colegă de la locul de muncă. Berbecii căsătoriți primesc sprijin din partea perechii de viață, dar unii s-ar putea simți sufocați. Cu toate acestea, se poate spune că din a doua jumătate a lunii iulie Berbecii își iau mai în serios responsabilitățile asumate în parteneriatele amoroase.

Indiferent de ce alegi, conform astrelor este clar că în Iulie oamenii nu sunt supărați de obicei. Te poți aștepta la sănătate și nu vei duce lipsă nici de motivație.

Luna incepe cu o stare de multumire sufleteasca si apropiere fata de partener, care ar dura mult si bine daca n-ar interveni intre voi mandria si posesivitatea. In ciuda blocajelor care apar, e bine sa nu te abandonezi tentatiilor care-ti pot aduce incurcaturi sentimentale. Daca esti deja intr-o relatie, rezista ispitei de a ceda unui flirt doar aparent nevinovat, pe fondul neintelegerilor din cuplu si al dorintei tale de a-ti afirma independenta. Pastreaza-ti reputatia intacta si nu face compromisuri!



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna iulie 2018 se anunță furtunoasă din punct de vedere sentimental. Poți să consideri că această perioadă este o invitație să te gândești la soarta relațiilor tale și la impactul acestora asupra alegerilor pe care le faci și asupra direcției în viață. Este momentul să încerci să te lămurești cine merită să rămână în viața ta – și cine nu.

În prima decadă a lunii iulie, discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei, fiindcă nici tu, nici perechea de viață ori iubitul/iubita, nu prea știți ce vreți și nu reușiți să vă înțelegeți în chestiuni ce țin de spațiul de locuit sau de bunul mers al vieții de cuplu, în general. Dacă se pune problema să începeți să locuiți împreună, s-ar putea ca ideea să ți se pară mai degrabă stresantă decât tentantă, așa că ar fi bine să nu te grăbești. Eastrolog.ro îți recomandă, însă, să ai grijă ce și cum spui, fiindcă altfel riști să îi provoci o suferință perechii tale.

Din fericire, situația se mai înseninează începând din 10 iulie, lucrurile se mai clarifică și începi să-ți recapeți optimismul și încrederea că totul se va rezolva cu bine. Venus, guvernatoarea Taurului, intră în casa iubirii, în vreme ce Jupiter, situat în casa parteneriatelor Taurului, își reia mersul direct. Prin urmare, cuplurile cu vechime intră într-o perioadă mai bună, de creștere și armonizare. Pe de altă parte, unii Tauri pot pune bazele unei noi relații amoroase pe termen lung sau pot pune punct unor relații sentimentale nefuncționale.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Persoanele născute sub semnul Gemeni sunt foarte interesate să înveţe lucruri noi, de aceea ele par să aibă multe cunoştinţe generale, chiar dacă multe dintre ele sunt superficiale. Iubesc să descopere, iar dacă găsesc ceva interesant, îi vor acorda atenţie. Ei văd însemnătate, chiar şi acolo unde alţii nu o fac. Nici aversiunea, nici comentariile negative din partea celorlalţi nu îi pot descuraja în dorinţa lor de investigare si explorare. Gemenii ascultă obiecţiile celorlalţi, doar pentru a-şi forma propriile opinii. Opiniile celorlalţi nu sunt în esenţă importante pentru ei, de aceea ei nu impun propriile idei la nimeni. Pot părea câteodată nişte persoane flegmatice, dar în interior uneori ei trăiesc în stres teribil.

Ei suferă adesea de singurătate, deoarece au sentimentul că totul le alunecă printre degete. Cu toate acestea, socializează foarte uşor şi natural cu persoane noi. Au o memorie extraordinară pentru experienţe şi impresii. Sunt adversari foarte periculoşi din cauza capacităţii lor dialective, a memoriei foarte bune şi lipsa sentimentelor. Cel mai important pentru ei este libertatea de mişcare şi acţiune, pe care o acordă la rândul lor altora. Renunţă în momentele fără speranţă, când este evident cine va câştiga.

Gemenii excelează la războaiele purtate cu cuvinte, dar încearcă să evite orice tip de conflicte. Nu le este rușine să păstreze pentru ei ce au mai bun precum și să aibă un comportament neonest.

Viciul Gemenilor este imaturitatea și neliniștea, deoarece nu sunt siguri pe ei și își schimbă opinia foarte des. Nu sunt capabili să îi convingă pe alții, deci doar comentează la situație. Datorită acestui lucru, ceilalți trebuie să îi asculte și să încerce să îi înțeleagă. Au parte de momente bune dar și rele în viață: au cele mai bune rezultate în timpul constelaţiilor benefice. În mod contrar, când au parte de constelații nefaste, vor simți un complex de inferioritate.

În relații, Gemenii sunt parteneri proşti, deoarece nu au sentimente puternice. Deseori, au mai multe relații în același timp, de aceea sunt atât de toleranți. Au nevoie de mult spațiu și libertate, ceea ce oferă la rândul lor şi partenerilor.

În ceea ce privește cariera, putem observa consecințele instabilității și superficialității lor. Acesta este motivul pentru care nu le place nicio profesie care cere prea mult efort și concentrare.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cei născuți sub această zodie sunt foarte sensibili și valorile lor sunt legate strâns de familie. Nu ai nevoie să lupți și să câștigi, sunt de cele mai multe ori cu capul în nori, sentimentali, cu multe fantezii și de aceea nu pot fi lideri de companii. Se simt foarte bine în sânul familiei sau cu prietenii apropiați. Cu toate acestea, au nevoie de mai mult timp să abordeze persoane străine.

Cei născuți sub această zodie nu sunt egoiști și încearcă mereu să își ajute prietenii. Nu sunt angajați entuziasmați deoarece au o înclinație spre confort. Compensează acest minus prin înțelegerea și memoria lor bună. Nu le place să renunțe la planurile lor și de aceea încearcă mereu să le îndeplinească, lucru care poate duce la un comportament fără scrupule. Încearcă să evite disputele și problemele, lucru care duce la amânarea rezolvării problemelor existente.

Printre viciilor lor se numără instabilitatea, neliniștea și fluiditatea. Iubesc schimbarea și nu pot sta mult timp într-un loc și își schimbă părerea foarte des. Cu toate acestea, fac asta din cauza unei nevoi interne. Instabilitatea este demonstrată de toanele lor. Pot fi foarte egoiști cu străinii. Suferă în mare parte datorită nerăbdării lor, lucru care îi poate duce la disperare.

În ceea ce privește dragostea și căsnicia, toanele și anxietatea nu ajută această situație. Nu te poți baza pe fidelitatea lor, deoarece uneori pot fi afectuoși cu persoanele care le arată empatie.

Datorită instabilității lor, își caută profesia de vis mult timp. Au mereu nevoie de motivație bună și entuziasm. Cu toate acestea, după ce timpul trece, se pot plictisi de lucru și nu au nicio problemă în a-și schimba locul de muncă dacă nu se simt satisfăcuți. Cea mai potrivită slujbă pentru ei este aceea în care au anumite libertăți.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Situația financiară rămâne una dintre prioritățile tale și în iulie 2018, doar că tinzi să fii mai tensionat și mai certăreț decât de obicei. Nu este însă o atitudine care să te ajute și riști să strici anumite colaborări profesionale bune.

Din 10 iulie 2018 Venus, planeta care îți guvernează cariera și statutul socio-profesional, intră în casa II, a banilor munciți. Pe tot parcursul lunii, Venus este implicată în aspecte armonioase cu Uranus, Saturn, Jupiter și Pluton. Prin urmare, în ciuda unor întârzieri, tensiuni, complicații și contre, ai șanse mari să îți îmbunătățești situația financiară sau să o stabilizezi.

Sunt generoşi și încearcă să ajungă la stele. Tânjesc după statutul social care are legătură cu iubirea lor pentru avere. Adoră banii fiindcă le oferă libertatea și independența. Sunt prieteni buni, dar și buni critici.

Datorită problemelor cu încrederea de sine și ambiția, suferă de dorința de a fi mereu în centrul atenției. Leii vânează în grupuri în care să fie admirați. Dacă nu au succes preferă să evite acest grup și încearcă să găsească un altul. Au succes în viață datorită simțului lor, a persistenței și deciziilor rapide. De cele mai multe ori au o sănătate bună și rezistă influențelor din mediul înconjurător.

Viciul lor este în mod deosebit egoismul lor care poate răni pe cei din jur. Uneori, suferă de generozitate extremă sau de incapacitatea de a-i subordona pe alții.

În ceea ce privește cariera, Leii sunt de cele mai multe ori liderii companiilor sau a oamenilor de afaceri de success care are legătură cu simțul lor de obiectiv și perseverență. Leii au rareori slujbe simple deoarece nu se simt comfortabil când cineva îi conduce.

Toate calitățile lor bune, dar și cele rele le influențează comportamentul în relații, dar Leii nu vor să le suprime. De asemenea, stilul lor de viață bazat pe plăceri poate duce la instabilitate și chiar și infidelitate.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Marte își continuă tranzitul retrograd prin casa muncii Fecioarei, în opoziție cu Mercur, guvernatorul carierei Fecioarelor, care se găsește în casa XII. Prin urmare, se poate să ai uneori impresia că muncești fără folos, că nu obții tocmai rezultatele la care te aștepți. Poate că ar fi bine să îți revizuiești așteptările, pentru că acestea ar putea izvorî din teama că nu ești suficient de bun.

Din fericire, Jupiter își reia mersul direct la 10 iulie 2018, ceea ce înseamnă că începi să primești sprijin și încurajări de la perechea de viață, de la colaboratori, asociați etc. și devii mai încrezător în propriile forțe și competențe. Eastrolog.ro îți recomandă mai mult calm în relațiile cu colegii, șefii și subalternii.

Tot la 10 iulie Venus, guvernatoarea casei banilor Fecioarei, intră chiar în Fecioară. Din acest moment, veniturile tale depind în mare măsură de modul în care te pui în valoare, de eforturile pe care ești dispus să le depui pentru a te face remarcat. Venus este bine aspectată, așa că ai putea să te bucuri de o creștere a veniturilor – dar prin muncă, nu prin speculații financiare. Ai face bine să te bazezi numai pe ceea ce poți face tu însuți și să contezi cât mai puțin pe alții.

Stresul îți poate da peste cap digestia, așa că ai face bine să fii mai atent la alimentație și la orele de odihnă. Te-ar putea ajuta un supliment de vitamine, mai ales cu complexul B.

Merită să fii atent și prudent în tot ce faci, fiindcă există o predispoziție spre accidentări.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este o perioadă bună pentru a ierta și pentru a cere iertare, mai ales că multe secrete personale sau de cuplu tind să iasă acum la lumină.

Balanțele celibatare nu prea sunt favorizate în luna iulie, și nici Balanțele care abia au început o relație romantică. De asemenea, în relațiile neoficializate nu este o perioadă bună pentru a lua decizii în ceea ce privește o eventuală căsătorie.

Eclipsa totală de Lună din 27 iulie 2018 are loc în casa iubirii și a romantismului Balanței și poate aduce revelații în ceea ce privește o relație amoroasă. S-ar putea să constați la un moment dat că anumite proiecte individuale se află în conflict (de interese) cu proiecte de la locul de muncă sau din cadrul unor grupuri în care activezi. Eastrolog.ro te sfătuiește să dai dovadă de răbdare și de perseverență și să nu renunți la ceea ce ți-ai propus, chiar dacă se fac presiuni asupra ta.

Frământările și preocupările legate de viitorul tău profesional pot avea efecte nedorite asupra vieții de familie, dacă nu îți faci timp și pentru cei dragi.

Eclipsa parțială de Soare din 13 iulie 2018 poate marca un moment crucial pentru carieră, în bine sau în rău, în funcție de ceea ce ai făcut până acum. Se poate să ai parte de o promovare sau să obții anumite beneficii pe termen lung, dar poți avea parte și de bârfe, denigrări și conflicte cu autoritățile sau cu superiorii ierarhici. Este momentul să îți ajustezi obiectivele profesionale pe termen lung, sau să îți stabilești obiective noi.

După 10 iulie 2018, starea de sănătate și dispoziția generală ar putea fi mult mai bune, odată cu revenirea lui Jupiter, co-guvernatorul casei sănătății Balanței, la mersul direct. Cu toate acestea, se recomandă să nu te zgârcești în ceea ce privește sănătatea și să apelezi la sfatul unui specialist dacă este nevoie.

Tot din 10 iulie, Venus îți tranzitează casa bolilor cronice, a sacrificiilor, dar și a vindecării. Armonios aspectată, Venus promite eliberarea de poveri trecute și liniștirea spiritului.







Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prima decadă a lunii ar putea fi tensionată, cu certuri frecvente. Poate că părinții se amestecă nepermis de mult în treburile tale, stârnind revolta soțului/soției. Dar ar putea fi vorba și despre nemulțumiri sau dezacorduri în legătură cu o tranzacție imobiliară. Merită să încerci să vezi realitatea și din punctul de vedere al perechii tale și să fii mai flexibil.

În luna iulie 2018, activitatea profesională a Scorpionilor este intensă și se preconizează tensiuni și enervări. S-ar putea să constați că reușești cu greu să te faci înțeles de partenerii de afaceri sau de superiorii ierarhici.

Este vremea să explorezi noi teritorii profesionale, să privești pe termen lung și să nu te lași prins în tracasări mărunte. Având în vedere că Marte, planeta care guvernează casa muncii Scorpionului, se află în continuare în mers aparent retrograd, eastrolog.ro îți recomandă să reevaluezi bazele pe care îți construiești cariera, reputația ori afacerea proprie (dacă este cazul).

Este important să înțelegi în ce măsură strădaniile tale sunt eficiente. În unele cazuri s-ar putea constata că rezultatele obținute nu prea merită efortul depus.
Nu prea ai liniște în iulie 2018, iar viața de familie sau relațiile cu familia de origine pot să îți cauzeze un stres suplimentar, pe lângă ceea ce se petrece în plan profesional.

Marte, guvernatorul casei sănătății Scorpionului, este retrograd și formează aspecte tensionate. Prin urmare, se poate să ai probleme ce țin de digestie ori de aciditate, așa că ar fi bine să optezi pentru o dietă cât mai ușoară.

Sunt vizați mai ales Scorpionii cu afecțiuni mai vechi, care acum pot avea pusee neplăcute.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Saturn și Pluton rămân retrograde în casa banilor Săgetătorului, ceea ce indică o serie de întârzieri sau de dificultăți în a obține un venit constant. S-ar putea să ai impresia că eforturile depuse sunt prea mari în raport cu veniturile obținute. Nu este exclus să apară întârzieri de plată sau în accesarea unor fonduri, subvenții ori finanțări.

Este o perioadă foarte bună pentru a face ordine în plan financiar, pentru a te gândi serios la competențele pe care le ai, la resursele de care dispui în mod real și la modul în care le folosești pentru a te pune în valoare și pentru a-ți câștiga sau consolida independența financiară.

La 10 iulie 2018 Venus, planeta care guvernează munca Săgetătorilor, intră în casa carierei și a statutului socio-profesional. În plus, Venus formează aspecte armonioase cu Saturn, Pluton, Uranus și Jupiter. Prin urmare, începând cu a doua jumătate a lunii situația începe să se amelioreze și se deschid perspective de dezvoltare profesională și de câștig financiar pe termen lung.

Dacă ai un loc de muncă, în această perioadă ai posibilitatea să îți impresionezi superiorii și să primești o promovare sau promisiunea unui bonus. Prin urmare, este vremea să te apuci serios de treabă.

La 26 iulie Mercur, planeta care guvernează cariera și reputația Săgetătorilor, intră în mers aparent retrograd, indicând că ai face bine să eviți tentația de a merge la limita legii în chestiuni profesionale și să ai grijă la actele pe care trebuie să le semnezi. Eastrolog.ro îți recomandă, de asemenea, mare atenție la colaborările cu străinătatea sau la anumite diplome care ar trebui să îți certifice competențele profesionale.

Planeta care guvernează relațiile Săgetătorilor, intră în retrogradare la finele lunii, iar în prima jumătate a lunii este implicată în aspecte tensionate. Prin urmare, este din ce în ce mai dificil să ajungi la opinii comune cu perechea de viață, la aceeași viziune despre ceea ce aveți de făcut împreună.

Săgetătorii necăsătoriți pot avea dificultăți în a aborda o persoană pe care doresc să o cucerească. Fac ce fac și comit gafe, spun ce nu trebuie sau ajung ușor la certuri.

Dacă ești implicat într-o relație amoroasă neoficializată, eastrolog.ro te sfătuiește să îți alegi cu grijă cuvintele și poate chiar să accepți că ai putea învăța ceva de la persoana iubită.






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Marte își continuă mersul aparent retrograd prin casa banilor Capricornului, prevestind încurcături financiare și cheltuieli neașteptate pentru casă și familie. Prin urmare, ar fi bine să amâni orice fel de tranzacții imobiliare. În plus, dacă așteptai bani din partea familiei, este posibil să survină întârzieri neprevăzute. Eastrolog.ro îți recomandă să depui mai mult efort pentru a deveni independent financiar sau pentru a-ți gestiona mai eficient veniturile.

Venus, planeta care guvernează cariera și reputația Capricornilor, intră la 10 iulie 2018 în casa IX, o casă a depărtărilor, a relațiilor cu străinătatea și a studiilor superioare. Având în vedere că este armonios aspectată, Venus poate favoriza dezvoltarea unor relații profesionale cu firme din străinătate sau cu persoane aparținând altor culturi. Un proiect vechi legat de carieră ar putea să se încheie, lăsând loc unuia nou. Noul proiect presupune, însă, noi negocieri financiare, care se mișcă mai greu decât te-ai așteptat.

Ar fi bine să tatonezi cu răbdare posibilitățile de muncă în străinătate și să încerci să îți dai seama dacă studiile pe care le faci corespund cu ceea ce se caută pe piața muncii.

Starea ta fizică și psihică se îmbunătățește simțitor după 10 iulie 2018, când Jupiter, care guvernează una dintre casele sănătății Capricornului, își reia mersul direct.

Prietenii pot fi un sprijin de nădejde în momentele de criză și îți ridică moralul ori te îndrumă spre medici cu experiență, dacă este cazul.

Spre finele lunii este posibil să revină în actualitate o afecțiune mai veche, posibil în legătură cu inima sau cu sistemul circulator. Merită să mergi la medic imediat ce simți că ceva scârțâie.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru unii Vărsători, ar putea fi cel mai bun moment pentru o schimbare constructivă și nu neapărat pentru “demolări”. Însă nu e foarte simplu să ajungi la un punct de vedere comun cu perechea ta și s-ar putea să ți se reproșeze individualismul și lipsa de înțelegere pentru dorințele celui/celei de lângă tine. Dacă ești singur, în căutarea iubirii, în iulie 2018 este foarte posibil să dai peste persoane care își doresc neapărat o căsătorie rapidă, ceea ce pe tine nu te încântă, cel puțin deocamdată. Ai șanse, totuși, să faci cunoștință cu persoane interesante, cu un statut social solid, prin intermediul carierei. Eastrolog.ro îți recomandă să fii foarte prudent după 26 iulie, când Mercur, planeta care guvernează casa iubirii Vărsătorului, intră în retrogradare.

În plan profesional, veștile bune vin după 10 iulie 2018, când Jupiter își reia mersul direct în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Vărsătorului. Jupiter îți co-guvernează casa banilor munciți, astfel că se deblochează simțitor câștigurile obținute din exercitarea profesiei. Este posibil să ia avânt o colaborare cu un grup sau cu niște prieteni, dar eastrolog.ro te sfătuiește să rămâi prudent în ceea ce privește asocierile, asociații, concurența, colaboratorii.

Ca și relațiile amoroase, parteneriatele profesionale pot fi tensionate și este posibil să apară discuții neplăcute despre investiții comune și despre cât merită fiecare, sau poate chiar despre retrageri din asociere.

Cu Saturn și Pluton în mers aparent retrograd prin casa XII, a bolilor cronice, dar și a vindecării, nu s-ar zice că ești vreun exemplu de veselie și seninătate.

La 13 iulie 2018 are loc o eclipsă de Soare care îți activează casa muncii și a sănătății, un prilej foarte bun pentru a-ți revizui rutina zilnică astfel încât să ai vreme și de sănătatea ta fizică și de cea psihică.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

În plan profesional și financiar se impun o serie de schimbări pe care poate că nu ești pregătit să le faci, dar nu prea ai de ales.

Pot fi mai frecvente certurile cu colegii, iar unii Pești s-ar putea simți exploatați, limitați în mișcări, neapreciați. Dacă reușești să te mobilizezi, mai ales la nivel psihic, și să îți domolești un pic frustrările și nervozitatea, ai putea să schimbi în bine multe lucruri.

Jupiter, planeta care guvernează cariera și reputația Peștilor, își reia mersul direct la 10 iulie 2018, în casa relațiilor cu străinătatea și a studiilor superioare. Prin urmare, este foarte posibil ca anumite colaborări profesionale cu persoane/firme de peste hotare să se deblocheze. Pe de altă parte, s-ar putea să constați că este spre binele tău să pui punct unor parteneriate sau afaceri cu străinătatea.

În această perioadă pot fi favorizați Peștii care au de dat examene pentru recunoașterea unor competențe, astfel încât să își îmbunătățească performanțele în carieră sau să poată viza un post mai bun în firma în care lucrează.

La 23 iulie 2018 Soarele intră în casa muncii Peștilor, dar este implicat în aspecte tensionate cu Uranus și cu Marte. Conflictele cu colegii și cu superiorii tind să se acutizeze și ai tendința să contești autoritatea celorlalți. Eastrolog.ro te sfătuiește să încerci să găsești o cale de a munci mai eficient și să ajungi la un compromis cu colegii și superiorii.

Casele sănătății Peștilor sunt tensionate în iulie 2018 și găzduiesc și o eclipsă totală de Lună, la 27 iulie. Agitația, nervozitatea și conflictele din plan profesional pot fi declanșate de predispozițiile tale de a-i critica pe ceilalți, de a le găsi nod în papură doar pentru a le demonstra că ești mai valoros.

Ai face bine să încerci să fii mai tolerant și să vezi ce mai poți șlefui la tine. Te poți simți mult mai bine dacă lași deoparte complexele și nevoia de a smulge aprecieri de la cei din jur.

Este recomandat să ai grijă la alimentație, să faci mai multă mișcare și să nu iei calmante dacă nu ți le-a prescris un medic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții