Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 7 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 6 iulie 2018 | 07:19


Horoscopul zilei de Sambata 7 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Putem spune pe drept cuvant ca astazi este ziua ta. Ai energie, chef de tot si toate, fiind animatorul Zodiacului. Ba mai mult, astrele iti soptesc ca vin vremuri si mai bune, astfel ca nimeni si nimic nu iti poate strica efervescenta de astazi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar daca tinzi sa te orientezi catre ceilalti. Gandeste-te la planuri de dezvoltare personala.





Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ziua este potrivita doar pentru dialoguri interioare și odihnă. Sunt posibile ganduri sau viziuni nu tocmai placute, dar depinde numai de tine sa discerni lucrurile. Sigur ca sunt vremuri interesante, dinamice, in care esti chemat la rampa deschisa, insa ai suficienta sustinere astrala sa te descurci onorabil. Exista probleme de santatate, dar fiind atent la semnalele organismului le poti depasi foarte bine.










Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti inconjurat de oameni deosebiți care îți vor oferi informații și propuneri de colaborare interesante. Intalnirile si dialogurile sunt frecvente, dar spre seara dorinta de a te retrage inlauntrul sufletului este puternica. Gandeste-te pe indelete la cele aflate, la sfaturi, indemnuri sau persoane importante din viata ta. Sunt momente de exceptie pentru a face o selectie in acest sens.





Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Conteaza mult cum te percep ceilalti. Comunici usor, vrei sa iti expui planurile si ideile, dar bine ar fi sa nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important. Alcatuieste un plan bun de a-ti imbunatati pozitia sociala. Dialogurile cu sefii sunt minunat sustinute din astral, asa incat o persoana cu autoritate te poate auzi si, in urmatoarele zile, te va ajuta sa-ti vezi visele implinite.






Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai o mare dorinta de elevare sufletească și pentru dialoguri cu oameni deosebiți. Viziunile tale pot fi uluitoare, însă ai încredere că sufletul tău îți oferă informațiile și soluțiile de care ai nevoie în perioada actuală. Pe de altă parte, gândurile tale sunt indreptate catre calatorii peste hotare sau catre studii pe termen lung. Pastreaza-ti calmul si incerca sa fii obiectiv. Totul este spre binele tau.









Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O zi buna pentru abordarea chestiunilor financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Verifică situatia taxelor, impozitelor, datoriilor. Te asteapta aspecte benefice in legatura cu finantarea muncii tale intr-un proiect cu parteneri deosebiți sau poti primi o oferta de colaborare pe termen lung. În a doua parte a zilei renunță la pragmatism și indreptă-ți atentia catre laturile spirituale ale vietii.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Relatiile parteneriale îți vor atrage atenția. Intalniri, dialoguri, negocieri se amesteca intr-un chip fascinant. Este nevoie de calm si discernamant in a-ti asculta interlocutorii. Nu se recomanda discutiile in contradictoriu, deoarece lucrurile sunt vulnerabile. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca in ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare sau pozitia ta sociala.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Incepi saptamana cu activitatile din sfera muncii. Gandurile tale sunt acaparate numai de ce se preconizeaza in aceasta zona. E adevarat ca si astrele te sustin, iti dau idei bune, imbold de a-ti alcatui planuri viabile, dar poate ar trebui sa o iei mai usor. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult astazi, asa incat se recomanda prudenta la segmentele capului si aparatului renal.





Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

In cateva cuvinte, ziua poate fi definita pentru tine astfel: cantec, joc si voie buna. Tanjesti dupa iubire si admiratie, insa ai rabdare ca in curand ti se vor indeplini si aceste dorinte. Relatia cu persoana iubita este, deocamdata, destul de rascolita. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grija ca s-ar putea sa nu iti placa ce auzi. Și copiii sunt o temă intesantă și importantă, deci ia-o în calcul.










Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Activitatile casnice si chestiunile legate de familie sunt temele zilei. Poti sa faci o curatenie drastica sau sa-ti propui planuri de imbunatatire a spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice si ar trebui sa fii foarte atent la ce spun ceilalti. Exista si varianta unor discutii aprinse, insa rabdarea si discernamantul trebuie sa te insoteasca in permanenta.





Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Esti predispus la călătorii pe distanțe scurte. Ori esti deja in vizita la rude sau prieteni apropiati, ori pleci astazi la ei. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt dinamice, cu note usoare de conflict, insa acum se lamuresc diverse animozitati, iar in curand totul va fi minunat. Pe de alta parte, gandurile tale se indreapta catre familie si tot ce tine de ea. A doua parte a zilei te gaseste acasa, in mijlocul celor dragi.





Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astrele iti trasmit ca astazi este indicat sa te ocupi pe indelte de chestiunile financiare. Este vorba despre banii castigati din munca proprie si de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare ca iti dau tarcoale idei legate de afaceri, investitii sau cumparaturi extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune si utile. Ar trebui sa le notezi, fiind posibila si aparitia unor colaboratori in acest sens.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții