Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Iulie 2018

Written By NIKE B. on joi, 5 iulie 2018 | 06:59


Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Actiunile care tie ti se par evidente, pot aparea la fel si in ochii altei persoane. Asa ca e o perioada perfecta pentru a impartasi aceasta viziune. Sunt anumite sentimente care necesita actiune si cel mai bine vor fi rezolvate daca stabilesti o strategie de comun acord, cu persoana in cauza.



Horoscop pentru femeia din Taur

Universul iti joaca feste azi. Atunci cand credeai ca esti foarte apropiata de o anumita persoana, constati ca te trateaza deodata cu o atitudine foarte rece si distanta. Asa cum bine iti dai seama, nu e cazul sa faci angajamente. Va trebui sa mai astepti pana cand lucrurile devin mai clare.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai parte de invitatii subite la tot soiul de petreceri sau alte activitati sociale, care te iau pe nepregatite. Te grabesti sa te aranjezi, sa te pui la punct, pentru a pastra imaginea la care ai muncit atat!








Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi vei nimeri intr-un aturaj vicios, in care nu te simti deloc confortabil. Nu ai cale de scapare, pentru ca e ceva ce trebuie sa duci la capat. Nu uita, nu trebuie sa fii ca ei, dar poti sa dai impresia ca esti, pentru a obtine, pe moment, ceea ce iti doresti.




Horoscop pentru femeia din Leu

Ai de raspuns catorva solicitari de a socializa, insa iti este greu sa faci o alegere. Ai vrea sa te poti imparti, in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea. Din pacate, nu se poate asa ca nu mai amana momentul luarii unei decizii!










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va trebui sa fii intr-o continua miscare din cauza unor obligatii sociale in care te-ai angajat. Actuala situatie neplacuta se datoreaza faptului ca nu ai tratat la timp anumite probleme din trecut. Asa ca, de acum inainte, va invata sa rezolvi fiecare lucru la timpul lui!









Horoscop pentru femeia din Balanță

A fi emotional in legatura cu problemele de la locul de munca e cea mai nefericita abordare. Trebuie sa gasesti metoda de a te ghida spre o atitudine mai relaxata fata de aceste aspecte. Pastreaza-te rece si distanta, daca nu vrei sa iti pui in pericol activitatea!









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Creativitatea poate fi exprimata in atatea feluri si tu te cramponezi intr-un detaliu insignifiant. Lasa-l in urma si largeste-ti un pic domeniul de interes. Daca nu stii sa gatesti perfect, nu inseamna ca nu ai alte mijloace de a impresiona pe cineva astazi.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Retragerea si contemplarea, care duc la la reinnoire si regrupare, sunt lucrurile pe care trebuie sa te concentrezi acum. Incearca sa te asiguri ca pasesti pe un drum corect, inainte de a inainta!





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Implicarea in evenimente sociale in scop profesional este ceea ce iti ocupa ziua de azi. Va trebui sa faci o scurta calatorie de afaceri, de unde vei trage beneficii, atat pe plan personal, cat si pe cel profesional.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Evita impulsul de a achizitiona proprietati sau alte bunuri de valoare astazi. Chiar daca pare ca ti-a picat din cer o ocazie unica, nu e asa. Vor mai fi si alte oprotunitati. Altfel, vei risca sa te afunzi intr-un mare vid financiar.









Horoscop pentru femeia din Pești

Simti nevoia sa ai o apropiere mai profunda cu cei din jur. Ai grija unde o cauti. Nu coplesi prima persoana care iti iese in cale cu atentie prea mare. Ce ar fi sa iti suni partenerul si sa iti indrepti spre el aceasta afectiune?



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții