Horoscop pentru femei de azi Luni 09 Iulie 2018 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

luni, 9 iulie 2018

Horoscop pentru femei de azi Luni 09 Iulie 2018


Horoscop pentru femei de azi Luni 09 Iulie 2018 în funcție de zodie.Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi descoperi sensul vietii tale, in sensul cel mai profund. Simti ca esti centrul a tot ceea ce ti se intampla si iti dai seama ca esti principalul motor al universului in care te invarti. Cat timp nu dezvolti un cult al personaliatii, atitudinea ta iti va aduce multe beneficii.

Horoscop pentru femeia din Taur

Va trebui sa faci ceva schimbari de ultima ora in programul familiei, in asa fel incat sa se plieze pe alte schimbari care apar in agenda ta. Vei starni nemultumirea celor dragi dar, cateodata, trebuie sa mai faca si ei sacrificii pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Raspunsurile tale agere te vor scoate dintr-o situatie grea astazi. Nu trebuie sa iti fie frica sa spui ceea ce gandesti si sa o faci intr-un fel care sa ia pe nepregatite pe ceilalti. Asta iti va aduce respectul celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Rac

Prietenii se aliaza pentru a te ajuta si asta iti va aduce optimismul in suflet. Atunci cand credeai ca esti singura si lipsita de un sprijin real, descoperi ca ai cel putin un umar pe care sa te sprijini. Ai incredere in prietenii tai, ei te pot ajuta!

Horoscop pentru femeia din Leu

Noi proiecte te asteapta si ai nevoie sa tragi aer in piept inainte de a te cufunda in ele. Asa ca ia-ti ziua de azi pentru a te bucura de cateva momente de relaxare, inainte ca roller-coasterul sa porneasca.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu ai nevoie de validarile celor din jur pentru a sti ca procedezi corect. Din pacate, traiesti in societate si astazi va trebui sa te adaptezi la ea. Chiar daca ai mare incredere in tine, nu inseamna ca numai tu ai dreptate!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Pentru moment, o batalie evitata, e o batalie castigata. Nu esti deloc in forma necesara purtarii unei dispute. Mai bine te retragi si gandesti o strategie de viitor.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vrei sa iti imbunatatesti abilitatile, dar, in acelasi timp, vrei sa te si distrezi. Succesul cere sacrificiu asa ca nu e posibil sa le impaci pe cele doua, cel putin, nu astazi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pentru moment, o batalie evitata, e o batalie castigata. Nu esti deloc in forma necesara purtarii unei dispute. Mai bine te retragi si gandesti o strategie de viitor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Adopta o atitudine jucausa in fata problemelor care ti se ivesc astazi in cale. Nu are rost sa te consumi, pentru ca nu vei face decat sa te blochezi in fata unor chestiuni destul de banale.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te intereseaza sa auzi mai mult despre exprientele traite de un prieten si nu ai rabdare sa ii asculti sfaturile, deci ai avea multe de invatat de la el. E important sa treci mai departe de suprafata relatiilor tale, pentru a le permite sa se cimenteze.

Horoscop pentru femeia din Pești

E pacat sa ai atata farmec si sa il lasi sa se piarda pe apa sambetei. Nu lasa nicio o arma sa adune praful, chiar daca asta inseamna sa te folosesti un pic si de viclenie. Pana la urma, nu gresesti cu nimic, cat timp nu lasi lucrurile sa scape de sub control.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5