Horoscop weekend pentru femei 29-31 martie 2024

Horoscop pentru femei weekend 29-31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de as...

Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Iulie 2018

Written By NIKE B. on marți, 3 iulie 2018 | 08:09


Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, poti intalni persoana potrivita, in cel mai neasteptat loc. Asta poate insemna cabinetul unui medic, la veterinar sau in sala de asteptare de la gara. Ai senzatia ca stii aceasta persoana de o viata si ar fi bine sa te lasi purtata de val.

Horoscop pentru femeia din Taur

Azi iti vei da seama ca tot ce ti se intampla nu are cum sa fie comfortabil. Alinierea planetelor arata posibilitatea ca tu si partenerul tau sa ajungeti la un punct critic in relatie. Oricum stii ca asa ceva era iminent, asa ca nu o sa fie o surpriza totala. Asadar, daca esti calm si sincer, o sa treci si peste asta.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Rasul e o forma magnifica de a calma spiritele, asa ca profita de el pentru a nivela relatia ta. Vorbeste cu partenerul despre lucrurile pozitive dintre voi si recimentati-va legatura!






Horoscop pentru femeia din Rac

Relatia de cuplu s-ar putea sa treaca printr-o faza dramatica azi, datorita alinierii planetare. Desi amandoi aveti aceleasi scopuri, aveti o problema cu modul in care sa ajungeti acolo. Cel mai bine e sa va calmati si sa puneti in balanta atat avantajele, cat si dezavantajele.


Horoscop pentru femeia din Leu

Ai avut impresia ca relatia de cuplu s-a epuizat total; pana azi… Ai putea sa-ti dai seama ca exista noi posibilitati de explorare si noi terenuri de descoperit pe plan sentimental. In plus, se poate sa ai o oportunitate unica de a-ti cunoaste partenerul la un nivel mult mai inalt decat pana acum.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala te incurajeaza sa-ti ascunzi gandurile si sentimentele in spatele unei bariere impenetrabile. Te poti pune pe tine insuti intr-o stare introspectiva care nu va ajuta la comunicarea dintre tine si partenerul tau. Pe de alta parte daca poti sa iesi din ea si spune cateva cuvinte fa-le cat mai pozitive si nerazboinice poti. Nu-ti trage in jos nici partenerul!







Horoscop pentru femeia din Balanță

Aliniamentul planetar de astazi poate dezlantui un val de fantezii privind o anumita persoana de care ai fost coplesita de catva timp desi o cunosti numai de la distanta si nu ai avut cu ea nici o conversatie mai speciala. Poate asta ar trebui sa-ti fie urmatorul pas deoarece te va ajuta sa obti o intelegere mai clara a naturii lor adevarate si sa constati ca te inseli singura.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planetara nu are de-a face azi cu romantismul si dragostea, insa inlesneste alte lucruri. Stii ca trebuie sa clarifici ceva de multa vreme cu persoana iubita, iar azi a sosit clipa perfecta pentru asta. Vei vedea ca dupa ce vei marturisi totul si vei fi cat se poate de sincer, lucrurile o vor lua intr-o singura directie: cea buna!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Inainte de a va implica partenerul in acele escapade emotionale care va plac atat de mult ar fi indicat sa va apropiati de persoana iubita pe cale intelectuala! Poate ca nu veti reusi sa-i castigati inima imediat insa, avand in vedere simtul umorului pe care il aveti si lejeritatea cu care discutati orisice subiect, veti reusi cu siguranta sa ii aprindeti imaginatia!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te simti mai apropiata ca niciodata de cel drag si intimitatea dintre voi e la cote maxime. Astazi simtiti la unisos, ca si cum numai voi ati fi pe lume. Nimic mai potrivit pentru o seara romantica si plina de trairi intense!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aliniamentul planetelor din aceasta zi te poate face sa nu spui nici o gluma, lucru care ar putea fi o adevarata usurare pentru partenerul tau. Ceea ce vei fi mai inclinata sa faci este sa vorbesti despre toate lucrurile serioase, cum ar fi sensul vietii si daca primul a fost oul sau gaina. Chiar mai bine: inchide gura si scrie cartea aia!







Horoscop pentru femeia din Pești

Influentele planetare curenta te pot incuraja sa faci din tantar armasar azi. O mica problema care a aparut intre tine si persoana iubita pare ca a crescut cat un monstru. Vestea buna e ca totul e in mintea ta si vei putea trece peste tot foarte usor, dar nu azi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții