Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Iulie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 4 iulie 2018 | 06:46


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E bine sa te retragi din confruntari directe si sa lasi lucrurile sa urmeze un curs firesc. Nu esti intr-o forma favorabila sustinerii unor argumente si nici nu vei avea succes, daca te incapatanezi sa demonstrezi un punct de vedere in care, de fapt, nu crezi cu adevarat.


Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada foarte buna pentru joc si aventura. Abilitatile tale creative sunt la cote maxime, numai bune pentru a pune la cale o petrecere de zile mari. Nu e cazul sa joci pe partea sigura!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa iti foarte greu sa te deschizi in fata celor din jur si nu reusesti sa fii directa. Chiar si asa, in ochii celor din jur continui sa pari o luptatoare, care nu e dispusa sa faca niciun compromis cand vine vorba de scopurile personale.







Horoscop pentru femeia din Rac

Ceea ce vezi nu e si ceea ce primesti. De aceea esti frustrata si tinzi sa iti versi supararile pe persoana iubita. Fii mai temperata pentru ca shimbarile tale de dispozitie din ultima vreme l-au adus deja intr-o stare de icertitudine in ce te priveste.



Horoscop pentru femeia din Leu

Cursul pe care l-ai stabilit pentru ziua de astazi se va schimba in mod neasteptat, dar asta nu e neaparat un lucru rau. Vei descoperi compania placuta a unei persoane noi in viata ta si asta iti va sterge nemultumirea faptului ca planurile ti-au fost date peste cap.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar daca ti se pare ca ai ajuns in varful carierei tale, e bine sa evaluezi mai bine oportunitatile pe care le ai. Nu te culca pe o ureche, pentru ca e intotdeauna loc de mai bine. Deschide bine ochii si vei gasi cai de a urca si mai sus!








Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti pasionala si simti nevoia sa iti demonstrezi ca farmecul tau personal poate schimba principiile altora de viata. Iti pui la bataie tot arsenalul de seductie de care esti in stare, pentru a-ti demonstra ca poti fi o adevarata cuceritoare.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

E perioada de varf in sfera prieteniilor pentru tine. Vei fi energica, plina de carisma, un adevarat magnet pentu cei din jur. Pregateste-te pentru multe conexiuni mai intime si pentru conversatii profunde! E o zi plina de surprize!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vei rezolva multe din dilemele tale astazi si vei lasa loc unui respiro in viata ta. Poti, in sfarsit, sa rasufli usurat si sa iti permiti sa te mai si rasfeti. Munca ta va da roade!




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu e o idee buna sa stai langa oameni negativisti azi. Ai si asa o tendinta sa vezi lucrurile in nuante cam inchise, asa ca mai bine eviti compania de acest fel. O comedie e mai buna decat o persoana care te aduce pe ape tulburi.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti pusa la incercare, chiar daca nu esti constienta de asta. Diferite persoane, aflate in cautarea unor talente innascute, iti testeaza abilitatile din umbra. Felul in care tu reactioneazi, poate aduce o serie de oportunitati la care nici nu visai.








Horoscop pentru femeia din Pești

A te face remarcat nu merge mana in mana cu a duce treaba la bun sfarsit astazi. Problemele personale le eclipseaza pe cele personale astazi. Nu te astepta sa acoperi ambele zone din viata ta! Fa lucrurile pe rand!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții